Συρία: 9 άμαχοι σκοτώθηκαν από τους βομβαρδισμούς των ΗΠΑ σύμφωνα με το συριακό καθεστώς

Συρία: 9 άμαχοι σκοτώθηκαν από τους βομβαρδισμούς των ΗΠΑ σύμφωνα με το συριακό καθεστώς Facebook Twitter
1

Εννέα άμαχοι, ανάμεσα στους οποίους τέσσερα παιδιά, σκοτώθηκαν κατά την αμερικανική πυραυλική επίθεση που πραγματοποιήθηκε σήμερα εναντίον συριακής αεροπορικής βάσης κοντά στην πόλη Χομς, όπως μετέδωσε το συριακό κρατικό πρακτορείο ειδήσεων.

Σύμφωνα με το τηλεγράφημα του SANA, οι άμαχοι σκοτώθηκαν σε χωριά κοντά στην αεροπορική βάση. Το πρακτορείο μετέδωσε πως άλλοι επτά άνθρωποι τραυματίστηκαν και κατοικίες στην περιοχή υπέστησαν σοβαρές ζημιές.

Ο κυβερνήτης της Χομς Ταλάλ Μπαράζι είχε δηλώσει νωρίτερα πως επτά άνθρωποι σκοτώθηκαν από την επίθεση. Δεν κατέστη σαφές αν πρόκειται για χωριστούς απολογισμούς νεκρών.

Διεθνή
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με ποια κριτήρια θα ψηφίσουν οι Κύπριοι στις ευρωεκλογές;

LiFO politics / Με ποια κριτήρια θα ψηφίσουν οι Κύπριοι στις ευρωεκλογές;

Πενήντα χρόνια μετά την τουρκική εισβολή και είκοσι από την ένταξη στην Ε.Ε., σχεδόν μισό εκατομμύριο Κύπριοι θα ψηφίσουν για τις ευρωεκλογές. Ποια είναι τα σημαντικότερα προβλήματα που τους απασχολούν, εκτός από την τουρκική εισβολή και κατοχή; Και ποια είναι η εξέλιξη της πρωτοβουλίας αποστολής ανθρωπιστικής βοήθειας στη Γάζα; Η Βασιλική Σιούτη μιλά με τον δημοσιογράφο Κώστα Βενιζέλο από τη Λευκωσία.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ

σχόλια

1 σχόλια