Τρεις συλλήψεις υπόπτων για καταστροφές ακυρωτικών μηχανημάτων

Τρεις συλλήψεις υπόπτων για καταστροφές ακυρωτικών μηχανημάτων Facebook Twitter
Nikos Libertas / SOOC
4

Τρία άτομα συνελήφθησαν από την αστυνομία, ως ύποπτοι για καταστροφές σε ακυρωτικά μηχανήματα μέσων μαζικής μεταφοράς.

Σύμφωνα με τον Σκάι, οι τρεις συνελήφθησαν το πρωί της Πέμπτης στο Περιστέρι, ενώ έγραφαν συνθήματα σε τοίχο, και κατά τη σωματική έρευνα που τους έγινε βρέθηκαν πάνω τους σημειώσεις για το πώς καταστρέφεται ένα ακυρωτικό μηχάνημα.

Στη συνέχεια, έγινε έρευνα στις κατοικίες τους, όπου φέρεται να εντοπίστηκαν στοιχεία που ενισχύουν τις υποψίες των αστυνομικών για εμπλοκή τους σε βανδαλισμούς στις αστικές συγκοινωνίες, επισημαίνει η Καθημερινή. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, για την υπόθεση σχημάτισε δικογραφία η υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας και χθες οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στο αυτόφωρο.

Ελλάδα
4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βορίζια: Καταγγελία εκπαιδευτικού που εργάστηκε στο χωριό - «Δεχόμουν απειλές, κυρίως οι μητέρες πρότειναν τη βία ως λύση»

Ελλάδα / Βορίζια: Καταγγελία εκπαιδευτικού που εργάστηκε στο χωριό - «Δεχόμουν απειλές, κυρίως οι μητέρες πρότειναν τη βία ως λύση»

Προθεσμία να απολογηθεί πήρε ο νεαρός συγγενής του Φανούρη Καργάκη που συνελήφθη για την έκρηξη - Πώς περιγράφει εκπαιδευτικός, την εμπειρία του από την παραμονή του στα Βορίζα
LIFO NEWSROOM

σχόλια

4 σχόλια
Τώρα θα αποδειχθεί αυτό που είπε ο υπουργός - ότι δηλαδή είναι σεκιουριτάδες οι μπαχαλάκηδες. Σεκιουριτάδες με ιδιαίτερη έμφαση στην επαναστατική λογοτεχνία με αναρτήσεις στο indymedia.