Τρεις συλλήψεις υπόπτων για καταστροφές ακυρωτικών μηχανημάτων

Τρεις συλλήψεις υπόπτων για καταστροφές ακυρωτικών μηχανημάτων Facebook Twitter
Nikos Libertas / SOOC
4

Τρία άτομα συνελήφθησαν από την αστυνομία, ως ύποπτοι για καταστροφές σε ακυρωτικά μηχανήματα μέσων μαζικής μεταφοράς.

Σύμφωνα με τον Σκάι, οι τρεις συνελήφθησαν το πρωί της Πέμπτης στο Περιστέρι, ενώ έγραφαν συνθήματα σε τοίχο, και κατά τη σωματική έρευνα που τους έγινε βρέθηκαν πάνω τους σημειώσεις για το πώς καταστρέφεται ένα ακυρωτικό μηχάνημα.

Στη συνέχεια, έγινε έρευνα στις κατοικίες τους, όπου φέρεται να εντοπίστηκαν στοιχεία που ενισχύουν τις υποψίες των αστυνομικών για εμπλοκή τους σε βανδαλισμούς στις αστικές συγκοινωνίες, επισημαίνει η Καθημερινή. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, για την υπόθεση σχημάτισε δικογραφία η υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας και χθες οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στο αυτόφωρο.

Ελλάδα
4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

17 ΝΟΕΜΒΡΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΪΤ ΝΤΙΠΑΡΤΜΕΝΤ

Ελλάδα / Ένωση Δικαστών & Εισαγγελέων κατά Στέιτ Ντιπάρτμεντ: «Ατυχής η ανακοίνωση» για τον Αλέξανδρο Γιωτόπουλο

«Είναι από τις σπάνιες εκείνες φορές που υπουργείο Εξωτερικών άλλου Κράτους επιχειρεί να παρέμβει ανοιχτά στη Δικαιοσύνη της χώρας μας», αναφέρεται - μεταξύ άλλων - στην ανακοίνωση της Ένωσης Δικαστών & Εισαγγελέων
THE LIFO TEAM
ΔΙΚΗ ΤΕΜΠΗ

Ελλάδα / Δίκη για τα Τέμπη: Σήμερα η εισαγγελική πρόταση για την υποστήριξη της κατηγορίας

Στο επόμενο διαδικαστικό στάδιο εισέρχεται σήμερα η δίκη για το σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών, με την εισαγγελέα του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Λάρισας να αναμένεται να προτείνει ποιες από τις παραστάσεις προς υποστήριξη της κατηγορίας θα γίνουν δεκτές
THE LIFO TEAM

σχόλια

4 σχόλια
Τώρα θα αποδειχθεί αυτό που είπε ο υπουργός - ότι δηλαδή είναι σεκιουριτάδες οι μπαχαλάκηδες. Σεκιουριτάδες με ιδιαίτερη έμφαση στην επαναστατική λογοτεχνία με αναρτήσεις στο indymedia.