H Kάια Γκέρμπερ λέει πως δεν της αρέσει να φωτογραφίζεται δίπλα στην μητέρα της, Σίντι Κρόφορντ

H Kάια Γκέρμπερ λέει πως δεν της αρέσει να φωτογραφίζεται δίπλα στην μητέρα της, Σίντι Κρόφορντ Facebook Twitter
1

✨The incredibly beautiful @cindycrawford and @kaiagerber wearing looks created by @hungvanngo using #MarcJacobsBeauty at the #MJBxKAIA party in NYC.✨

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Marc Jacobs Beauty (@marcbeauty) στις


Το να έχεις μητέρα σουπερμόντελ έχει αναμφίβολα πολλά προνόμια- μια ντουλάπα γεμάτη ρούχα διάσημων σχεδιαστών, χρήματα στην άκρη και πρόσβαση σε άλλους celebrities. Ωστόσο, υπάρχει και ένα τεράστιο μειονέκτημα κι αυτό είναι πως πάντα, αναπόφευκτα, θα σε συγκρίνουν με την εντυπωσιακή γυναίκα που σε έφερε στη ζωή. 

Η Kaia Gerber, η κόρη της Cindy Crawford, αυτή τη στιγμή ζει το δικό της παραμύθι, καθώς έχει ξεκάθαρα κληρονομήσει την ομορφιά της μητέρα της σε βαθμό που μοιάζει με ένα νεότερης ηλικίας αντίγραφο της, αλλά όπως εξομολογείται το να στέκεται δίπλα στη πανέμορφη μητέρα της πολλές φορές είναι ιδιαιτέρως δύσκολο. «Το καλύτερο σημείο [του να έχει μητέρα σουπερμόντελ] είναι οι συμβουλές που μου δίνει. Το χειρότερο το πόσο όμορφη είναι. Δεν θέλω καν να είμαι σε μια φωτογραφία δίπλα της γιατί είναι απίστευτη. Μοιάζει σαν να μην γερνάει κι αυτό δεν είναι δίκαιο», είπε πρόσφατα η Kaia σε συνέντευξή της στο Refinery29. 

Μπορεί όπως λέει η 15χρονη Kaia να νιώθει άβολα ποζάροντας δίπλα στην 51χρονη μητέρα της, αλλά οι δυο τους έχουν κάνει πολλές φωτογραφίσεις και δημόσιες εμφανίσεις μαζί και δηλώνουν πολύ αγαπημένες. Τα τελευταία χρόνια η Kaia έχει πρωταγωνιστήσει σε αρκετές διαφημιστικές καμπάνιες και σελίδες περιοδικών, ανάμεσα τους για το εξώφυλλο της γαλλικής Vogue παρέα με την μητέρα της, αλλά και editorials για τα Vogue Italia, Teen Vogue και CR Fashion Book. 

what is life?!! i honestly can't breathe right now. a million thank you's to @vogueparis & @mariotestino!!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kaia (@kaiagerber) στις


Αν και πολλοί έχουν σχολιάσει πως είναι αρκετά αδύνατη, ειδικά συγκρινόμενη με την γεμάτη καμπύλες μητέρα της, Cindy, η ίδια δηλώνει περήφανη που ανήκει στη νέα γενιά μοντέλων που δεν ντρέπονται να δείχνουν τις «ατέλειές» τους και μοιράζονται με τους θαυμαστές τους όλα όσα γίνονται μπροστά και πίσω από τα φώτα της δημοσιότητας.

1 million ?! thank you so much. can't wait for 2017

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kaia (@kaiagerber) στις


«Βασικά, είμαι πολύ προσεκτική σχετικά με τις αναρτήσεις που κάνω, αλλά ταυτόχρονα είμαι και 15 ετών. Δεν νιώθω την πίεση πως πρέπει να δείχνω τέλεια όλη την ώρα, γιατί άλλωστε κανένας δεν είναι τέλειος και προσωπικά σέβομαι τους ανθρώπους που δείχνουν τις ατέλειές τους περισσότερο γιατί έτσι μπορείς να ταυτιστείς και μαζί τους.Όταν βλέπω δημοσιεύσεις στο Instagram που είναι αψεγάδιαστες, δυσκολεύομαι να ανταποκριθώ. Θες να δεις περισσότερα», λέει η Kaia. 

«Απλώς ελπίζω ο κόσμος να βλέπει τα μοντέλα όχι ως κάτι άμεμπτο αλλά κάτι που μπορούν να συσχετιστούν, μιας που μπορούν πλέον να δουν την καθημερινότητά μας και δεν μας βλέπουν απλώς στο εξώφυλλο ενός περιοδικού με τα τέλεια μαλλιά και το μακιγιάζ«, καταλήγει.

* Με πληροφορίες από Daily Mail

Πολιτισμός
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Baby Reindeer: Ο Μάκης Παπαδημητρίου σκηνοθετεί την επιτυχία του Netflix στο Θέατρο Ιλίσια-Βολανάκης

Πολιτισμός / Baby Reindeer: Ο Μάκης Παπαδημητρίου σκηνοθετεί την επιτυχία του Netflix στο Θέατρο Ιλίσια-Βολανάκης

Το «Baby Reindeer» είναι μια δραματική μαύρη κωμωδία, βασισμένη στην αληθινή ιστορία του Βρετανού κωμικού Ρίτσαρντ Γκαντ, ο οποίος υπήρξε θύμα εμμονικής παρακολούθησης από μια γυναίκα
LIFO NEWSROOM
Στο μυαλό του Τζον Λε Καρέ

Πολιτισμός / Ένα βότσαλο με την ένδειξη «to fix» και άλλες 1200 κούτες είναι το αρχείο του Τζον Λε Καρέ

Μια νέα έκθεση ανοίγει το δαιδαλώδες αρχείο του πιο διάσημου συγγραφέα κατασκοπείας, φωτίζοντας τη συναρπαστική, συχνά ιδιόμορφη δημιουργική διαδικασία που έκρυβαν τα μυθιστορήματά του.
LIFO NEWSROOM
«Φάρμα»: Τα ζώα «ζωντανεύουν» μέσα από τη Νεοελληνική Γλυπτική στην Εθνική Γλυπτοθήκη

Πολιτισμός / «Φάρμα»: Τα ζώα της συλλογής της Εθνικής Γλυπτοθήκης αποκτούν μόνιμη έκθεση

Ένα πιο σπάνιο, αλλά πολύ ενδιαφέρον θέμα της Γλυπτικής, όχι μόνο μέσα από την ιδιαίτερη προσέγγιση, αλλά και μέσα από το ύφος του κάθε καλλιτέχνη, άλλοτε έντονα ρεαλιστικό και άλλοτε λιτό και αφαιρετικό, από τη δεκαετία του 1940 έως και τη δεκαετία του 1970.
ΕΛΠΙΔΑ ΜΟΥΡΚΑΚΟΥ
Η Τζούλια Ρόμπερτς, ο αγγελικός Κιάνου Ριβς και ο δαιμονικός Ίθαν Χοκ από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Η Τζούλια Ρόμπερτς, ο αγγελικός Κιάνου Ριβς και ο δαιμονικός Ίθαν Χοκ από αύριο στους κινηματογράφους

Η προκλητική δημιουργία του Λούκα Γκουντανίνο «After the Hunt», ο Χρυσός Φοίνικας του Παναχί, το «Good Fortune», το «Black Phone 2» και 4 ακόμα ταινίες στο κινηματογραφικό πρόγραμμα της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Εβδομάδα μόδας στο Ριάντ: «Καρφιά» από την εγγονή της Vivienne Westwood για τη συμμετοχή του οίκου

Πολιτισμός / Εβδομάδα μόδας στο Ριάντ: «Καρφιά» από την εγγονή της Vivienne Westwood για τη συμμετοχή του οίκου

Ο οίκος Vivienne Westwood υπερασπίστηκε την παρουσία του στη Σαουδική Αραβία, υποστηρίζοντας ότι πρόκειται για «ευκαιρία πολιτισμικού διαλόγου και αμοιβαίας κατανόησης»
LIFO NEWSROOM
«Τιτανικός»: Πώς ένα τρέιλερ τεσσάρων λεπτών βοήθησε την ταινία να γίνει ένα από τα μεγαλύτερα blockbusters

Πολιτισμός / «Τιτανικός»: Πώς ένα τρέιλερ τεσσάρων λεπτών βοήθησε την ταινία να γίνει ένα από τα μεγαλύτερα blockbusters

«Τα διακυβεύματα ήταν τεράστια. Όλοι ήμασταν σε ένταση. Είχαμε ξοδέψει πέντε χρόνια και 200 εκατομμύρια δολάρια» - Ο παραγωγός του «Τιτανικού» γράφει για την εποχή δημιουργίας της ταινίας που «έσπασε» ταμεία και απέσπασε 11 βραβεία Όσκαρ
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια