Oι ανατριχιαστικές θεάσεις κλόουν σε δάση της N. Καρολίνα συνεχίζονται χωρίς κανείς να μπορεί να δώσει μια εξήγηση

Oι ανατριχιαστικές θεάσεις κλόουν σε δάση της N. Καρολίνα συνεχίζονται χωρίς κανείς να μπορεί να δώσει μια εξήγηση Facebook Twitter
8

Όλα ξεκίνησαν στο Γκρίνβιλ στη Νότια Καρολίνα στις 20 Αυγούστου. Υπήρξαν πολλές αναφορές για "ένα ύποπτο άτομο με στολή και μακιγιάζ κλόουν" που προσπαθούσε να παρασύρει παιδιά στο δάσος κοντά στο Fleetwood Manor Apartments.

Αρχικά οι μάρτυρες δεν ήταν συνεργάσιμοι, αλλά όταν ένας αξιωματικός έκανε μια πιο επίμονη έρευνα, τότε προέκυψαν και νέες μαρτυρίες. Μια γυναίκα είπε πως ο γιος της, ανέφερε ότι είδε έναν κλόουν ο οποίος του ψιθύριζε να τον ακολουθήσει στο δάσος. Όμως μετά και άλλα παιδιά ανέφεραν ότι είδαν κλόουν στο ίδιο δάσος, οι οποίοι μάλιστα τους προσέφεραν χρήματα για να τους δελεάσουν.

Παρά τις ελάχιστες ενδείξεις και την ανυπαρξία ευρημάτων, οι αρχές του Greenville προειδοποίησαν ότι αν βρεθεί κάποιος ντυμένος με στολή κλόουν θα συλληφθεί. Ο αρχηγός της αστυνομίας τόνισε πως κάτι τέτοιο χαρακτηρίζεται ως επικίνδυνο καθώς προκαλεί ανησυχία στην κοινότητα. Οι κάτοικοι είναι πολύ ανήσυχοι όλες αυτές τις μέρες και η καχυποψία έχει αρχίσει να απλώνεται σε πολλές περιοχές, όσο και αν η αστυνομία προσπάθησε να στείλει καθησυχαστικά μηνύματα.

Τελικά οι μαρτυρίες δεν σταμάτησαν και προέρχονται όλες από την ευρύτερη περιοχή της Νότιας αλλά και Βόρειας Καρολίνα. Μια οικογένεια από ένα συγκρότημα κατοικιών ανέφερε πως ένα από τα παιδιά της έχει δει έναν άνδρα με μάσκα κλόουν στο δάσος, κοντά στις κατοικίες. Μια ακόμη 12χρονη κατέθεσε πως έχει δει δύο κλόουν στην αυλή του σπιτιού της στις 22 Αυγούστου και μια ακόμη μαρτυρία έφτασε στην αστυνομία το επόμενο πρωί. Την Τετάρτη, 24 Αυγούστου, μια γυναίκα ανέφερε ότι είδε έναν μεσήλικα λευκό άνδρα με μακιγιάζ κλόουν και κόκκινα μαλλιά. Όμως ακόμη δεν έχει γίνει καμία σύλληψη και οι θεωρίες που έχουν αρχίσει να εξαπλώνονται, παίρνουν μεγάλες διαστάσεις. Κάποιοι πιο ψύχραιμοι είναι βέβαιοι πως όλο αυτό είναι μια ιστορία ενός παιδιού που εξαπλώθηκε και άρχισε να μεταδίδεται από στόμα σε στόμα. Μερικοί πιστεύουν πως κάποιος φαρσέρ ξεπέρασε το όριο και πως ο επιτήδειος εκμεταλλεύεται το κλίμα τρόμου που έχει προκαλέσει. Όμως η αστυνομία παραμένει σε εγρήγορση καθώς θέλει να δώσει απαντήσεις για το θέμα και να το λήξει με στοιχεία.

Για 3-4 μέρες οι αναφορές είχαν σταματήσει, αλλά τη Δευτέρα η αστυνομία ανακοίνωσε πως ένας άντρας ισχυρίζεται πως βρήκε σε ένα πάρκινγκ έναν κλόουν και τον καταδίωξε με ένα μαχαίρι. Η αστυνομία δεν μπορούσε να βρει τον κλόουν, αλλά μια μέρα νωρίτερα, δύο ακόμη παιδιά, κατέθεσαν πως είδαν και αυτά μια φιγούρα με τα ίδια χαρακτηριστικά και πάλι κοντά στο δάσος. Σύμφωνα με όσα είπαν, ο μεταμφιεσμένος άντρας τους είπε πως αν τον ακολουθήσουν στο δάσος, θα τους δώσει γλυκά.

 

Εν τω μεταξύ κυκλοφόρησε και ένας χάρτης που έχει εξάψει τη φαντασία όσων παρακολουθούν την υπόθεση και καταγράφει όλες τις θεάσεις κλόουν. 

 

 

8

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

6 σχόλια