Eξάχρονο αγόρι πνίγηκε σε πισίνα ξενοδοχείου στην Κατερίνη

Eξάχρονο αγόρι πνίγηκε σε πισίνα ξενοδοχείου στην Κατερίνη Facebook Twitter
8

Εξάχρονο αγοράκι από τη Ρουμανία πνίγηκε σε πισίνα ξενοδοχείου, στην Ακτή Πλαταμώνα Πιερίας. Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε χθες το απόγευμα και ερευνάται από τις τοπικές Αστυνομικές Αρχές.


Ήδη συνελήφθη ο 56χρονος γενικός διευθυντής του ξενοδοχείου, ενώ αναζητείται ο υπεύθυνος της πισίνας, ηλικίας 38 ετών. Το άτυχο αγοράκι έκανε διακοπές στη χώρα μας μαζί με τους γονείς του. Σύμφωνα με τις πληροφορίες και τις πρώτες εκτιμήσεις ο 6χρονος διέφυγε της προσοχής των γονιών του και έπεσε στα νερά της πισίνας για να παίξει. Λουόμενοι το ανέσυραν λίγη ώρα αργότερα αναίσθητο, ενώ οι προσπάθειες να το επαναφέρουν στάθηκαν άκαρπες.


Την προανάκριση για το συμβάν ανέλαβε το Αστυνομικό Τμήμα Λιτοχώρου.

8

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νέο σχέδιο για ασφαλέστερες σιδηροδρομικές διαβάσεις – Τι προτείνει ο ΣΕΣ

Ελλάδα / Νέο σχέδιο για ασφαλέστερες σιδηροδρομικές διαβάσεις – Τι προτείνει ο ΣΕΣ

Ο Σύλλογος Ελλήνων Συγκοινωνιολόγων κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για την ασφάλεια στις ισόπεδες σιδηροδρομικές διαβάσεις και καταθέτει ολοκληρωμένες προτάσεις εκσυγχρονισμού, με στόχο τη μείωση των ατυχημάτων και την εναρμόνιση με τις ευρωπαϊκές πρακτικές
LIFO NEWSROOM
Hellenic Train: Απεργούν οι μηχανοδηγοί την Πέμπτη - Αντιδρούν σε απολύσεις συναδέρφων τους

Ελλάδα / Hellenic Train: Απεργούν οι μηχανοδηγοί την Πέμπτη - Αντιδρούν σε απολύσεις συναδέρφων τους

«Οι εκπρόσωποι της Hellenic Train δήλωσαν πως η εταιρεία στα πλαίσια της 'αναδιοργάνωσής της' επιλέγει να απολύει όσους βρίσκονται κοντά στη συνταξιοδότηση», αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση της ΠΕΠΕ
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
αποκλειστική ευθύνη είναι των γονιών !! τι αν είχε άδεια τι αν είχε ναυαγοσώστη ...!!! καλό βέβαια να υπήρχε άλλά η ΕΥΘΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΓΟΝΙΩΝ ...... και για να σας προλαβω !! είμαι γονιός και έχω ευθύνη για το παιδί δεν κάνω διακοπές κοιτάζοντας τον ουρανό με τα άστρα !!!!ΑΛΛΑ εχω παράλληλα ευθύνη και είμαι σε εγρήγορση και για άλλα παιδιά όχι μόνο το δικό μου ( όχι μόνο παιδιά αλλά και άτομα άλλα !! ) ....η είσαι η δεν είσαι !!!Μας εχει καταλάβει η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ .....
Είναι ελλιπής η πληροφόρηση στο άρθρο. Δεν λέει τι ώρα έγινε το περιστατικό, π.χ. αν οι γονείς τα έπιναν στο μπαρ βράδυ και το παιδί τους ξέφυγε, δεν μπορώ να καταλογίσω ευθύνη στον ξενοδόχο, τι να του πω, βάλε κάμερες για τα ξεχασμένα παιδιά γύρω από την πισίνα; άδειασε την πισίνα να μην έχει νερό;Από τα συμφραζόμενα διακρίνω ότι το ατύχημα έγινε σε άσχετη ώρα, που η πισίνα δεν είχε κόσμο. Και σαν γονιός ξέρω ότι όταν συνοδεύεις παιδί είτε σε παραλία είτε σε πισίνα, πρέπει να είσαι διαρκώς σε εγρήγορση, ούτε smartphones, ούτε μπαράκια, ούτε χαρτοπαίγνια και χαριεντίσματα.
Συνελήφθη ο ξενοδόχος, αναζητείται ο "υπεύθυνος της πισίνας" και οι κυρίως υπεύθυνοι που είναι οι γονείς του παιδιού παραμένουν ασύλληπτοι; Ωραία δικαιοσύνη.Έξι χρονών δεν είναι κανένα μωρό, καταλαβαίνει πολύ καλά τους κινδύνους του νερού, αν βεβαίως μπήκαν στον κόπο να του εξηγήσουν οι στοργικοί γονείς του.
Η άδεια λειτουργίας πισίνας προυποθέτει την ύπαρξη ναυαγοσώστη. Εφόσον δεν υπήρχε η πισίνα δεν λειτουργούσε σύμφωνα με την άδεια, υπεύθυνος για την μη σωστή λειτουργία της πισίνας είναι ο ξενοδόχος. Σωστή δικαιοσύνη.
Δεν πιστεύω να εννοείς ότι κάποιος πρέπει να πνιγεί για να καταλάβει αν κινδυνεύει από το νερό;Εγώ επιμένω: ΑΜΕΛΕΙΣ ΓΟΝΕΙΣ. Αν υπάρξει ενημέρωση θα δείξει, δεν μαντεύω κιόλας.