Ισόβια κάθειρξη στη «μαύρη χήρα» της Αργολίδας

Ισόβια κάθειρξη στη «μαύρη χήρα» της Αργολίδας Facebook Twitter
3

Η ποινή των ισοβίων επιβλήθηκε ομόφωνα στην Δήμητρα Βούλγαρη, γνωστή και ως «μαύρη χήρα της Αργολίδας», για την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση του καπετάνιου συζύγου της Θανάση Λάμπρου, στην Κοιλάδα της Αργολίδας τον Δεκέμβριο του 2014.

Το δικαστήριο καταδίκασε επίσης την κατηγορούμενη σε 18 μήνες για παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

Σύμφωνα με το arcadiaportal.gr, η Βούλγαρη επέλεξε να μην είναι παρούσα κατά την αναγγελία της ποινής.

Ακόμη, το Δικαστήριο αποφάσισε να διαβιβαστούν αντίγραφα της δικογραφίας στον Εισαγγελέα Εφετών Ναυπλίου για τη διερεύνηση τυχών ποινικής ευθύνης-συμμετοχής στον Π.Α., τον φίλο του καπετάνιου στο σπίτι του οποίου βρέθηκε δολοφονημένος.

Ισόβια κάθειρξη στη «μαύρη χήρα» της Αργολίδας Facebook Twitter
To θύμα της Δήμητρας Βούλγαρη

Την Τρίτη, ο εισαγγελέας είχε προτείνει την ενοχή της κατηγορουμένης, ωστόσο, επισήμανε στην αγόρευσή του ότι η ακροαματική διαδικασία δεν ξεκαθάρισε ορισμένα κενά στην υπόθεση και σημείωσε ότι με βάση τα δεδομένα που έχουν προκύψει δεν μπορεί ούτε να διαψευστεί, αλλά ούτε και να επιβεβαιωθεί η συμμετοχή και άλλου προσώπου πλην της Δήμητρας Βούλγαρη στη δολοφονία.

Η 38χρονη Δήμητρα Βούλγαρη, είχε κατηγορηθεί ότι σκότωσε με δύο σφαίρες, τον ναυτικό σε σπίτι φίλου τους, στην Κοιλάδα Ερμιονίδας στην Αργολίδα, στις 8 Δεκεμβρίου 2014.

Η ίδια αρνήθηκε τις κατηγορίες και δήλωσε «Δεν τον σκότωσα εγώ! Δεν είχα κίνητρο. Θα αποδειχθεί η αθωότητά μου».

«Ουδέποτε ομολόγησα τον φόνο» επέμενε, ακυρώνοντας για ακόμα μία φορά την αρχική ομολογία της, τον Ιούλιο του 2015, ομολογία για την οποία ισχυρίζεται ότι αποσπάστηκε κάτω από έντονες πιέσεις από τους αστυνομικούς και έπειτα από εξαντλητική ανάκριση.

Τότε, και αφού εμφανιζόταν στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ», εκλιπαρώντας όσους γνώριζαν κάτι να μιλήσουν, για να αποκαλυφθεί ο φονιάς, φέρεται ότι είχε ομολογήσει ενώπιον των ανδρών της Ασφαλείας Ναυπλίου, που σύμφωνα με την ίδια, την ανέκριναν επί 21 ώρες: «Ναι, εγώ το έκανα. Τελειώνετε τώρα, ρε παιδιά, χαράζει. Αφήστε με να φύγω, να απολαύσω αυτήν την υπέροχη μέρα» φέρεται ότι είχε πει. Η Βούλγαρη, είχε καταθέσει μήνυση εναντίον δύο αστυνομικών της Ασφάλειας Ναυπλίου και κατά παντός υπευθύνου, ισχυριζόμενη ότι απέσπασαν την ομολογία της εν μέσω βασανιστηρίων, όπως περιγράφει το newsit.gr.

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μού σχίζει την ψυχή

Ελλάδα / Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μου σκίζει την ψυχή

«Ο καθηγητής έλεγε ότι πας καλά και ότι δεν χρειάζεσαι παραπάνω υποστήριξη όταν εσύ έσβηνες από τη δύσπνοια» γράφει ο βουλευτής της ΝΔ και μετεωρολόγος στο τελευταίο αντίο προς τον πατέρα του Δημήτρη
NEWSROOM
Δίκη για το τροχαίο στη Βουλή: Προκλητικές μαρτυρίες για τον θάνατο του Ιάσονα Λαλαούνη

Ελλάδα / Δίκη για τροχαίο στη Βουλή: «Η μηχανή έκανε παράνομη προσπέραση» είπε ο συνοδηγός του υπηρεσιακού που σκότωσε τον Ιάσονα Λαλαούνη

«Η ουσία είναι ότι μας έχει δει από 60 μέτρα και δεν κόβει ταχύτητα» είπε ο βασικός μάρτυρας και συνοδηγός του υπηρεσιακού οχήματος επιχειρώντας να μεταθέσει την ευθύνη στον 23χρονο Ιάσονα
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Παρακολουθώ την υπόθεση από την πρώτη μέρα καιθα ήθελα να σημειωθεί και το εξής.Αρχικά η δολοφονια ειχε καταγραφεί σαν αυτοκτονία από τους τοπικούς αστυνομικούς και πήγε άπατη για 6 μήνες. Στη συνέχεια, κι επειδή όλο το χωριό είχε καταλάβει τί έγινε και υπήρχαν έντονα σχόλια, η μαύρη χήρα πήγε στη Νικολούλη σε μια απέλπιδα και κουτοπονηρίστικη προσπάθεια να εξιλεωθεί, ψάχνοντας νέα στοιχεία, γενικώς. Δεν έψαχναν τον φονιά, αρχικά έψαχναν αν κάποιος ξέρει κάτι για την αυτοκτονία. Δείτε την πρώτη εκπομπή στη Νικολούλη. Καθώς η Νικολούλη είναι γάτα, έκανε τις κατάλληλες ερωτήσεις, οι οποίες ξεμπρόστιασαν τη χήρα. Η μεγάλη απείχηση που είχε η υπόθεση λόγω της διφορούμενης εμφάνισης της χήρας, έκανε τα κλιμάκια από τα κεντρικά να ενεργοποιηθούν και να μιλάμε πλέον για φόνο. Δηλαδή μέχρι τότε είχε καταχωριθεί αυτοκτονία με 2(!) σφαίρες. Μετά ξαναπήγε στην εκπομπή ψάχνοντας τον δολοφόνο. Η Νικολούλη έκανε και πάλι τις κατάλληλες ερωτήσεις και ξεμπροστιάστηκε κανονικά. Τα υπόλοιπα είναι γνωστά.
Αηδία... Σνόμπαρε ακόμα και το δικαστήριο και δεν ήταν παρούσα στην αναγγελία της ποινής. Ήξερε τι θα της επιβληθεί, όπως και ξέρει ότι με το σκέτο ισόβια μπορεί να είναι σε δεκαπενταριά χρονάκια το πολύ, έξω.Εδώ ο Κατσούλας με δις ισόβια στα 45 του είναι κιόλας έξω και πίνει freddo espresso στην Παλλήνη.Εδώ δεν μιλάμε για φόνο εν βρασμώ ψυχής αλλά για οργανωμένο σχέδιο και μάλιστα έβγαινε και στην τηλεόραση δίνοντας ρεσιτάλ κοροϊδεύοντας μία ολόκληρη χώρα.Στο μοναδικό κράτος του πλανήτη όπου υπάρχουν νόμοι, στις ΗΠΑ, κάτι τέτοιες τις βάζουν σε μία καρέκλα και απλά γυρνάνε έναν διακόπτη.
Έπρεπε να είσαι στο τουιτερ τις βραδιες τις εκπομπής. Το τρομακτικό είναι ότι είχε καταφέρει να το κουκουλώσει ως αυτοκτονία για 6 μηνες και από δική της βλακεια την πιασανε. Αν ειχε λουφάξει θα γλίτωνε.