Έφοδος αντιεξουσιαστών στη Μητρόπολη Θεσσαλονίκης (υpdated)

Έφοδος αντιεξουσιαστών στη Μητρόπολη Θεσσαλονίκης (υpdated) Facebook Twitter
6

Σύμφωνα με πληροφορίες, μία ομάδα περίπου 25 ατόμων πραγματοποίησε σήμερα το πρωί έφοδο στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Γρηγορίου του Παλαμά στην Μητρόπολη Θεσσαλονίκης, την ώρα της Κυριακάτικης Λειτουργίας.

Οι εισβολείς μοίρασαν και πέταξαν έντυπο υλικό, διαμαρτυρόμενοι για τις εκκενώσεις των υπό κατάληψη κτιρίων της πόλης.

Ιερείς και πιστοί κατάφεραν να τους βγάλουν έξω από την εκκλησία ενώ τα ΜΑΤ έφτασαν αφού οι καταληψίες βρίσκονταν ήδη στο προαύλιο χώρο του ναού.

H αστυνομία προχώρησε σε περισσότερες από 20 προσαγωγές.

6

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

4 σχόλια
Ανεγκέφαλα, άσχετα καιχαμηλής νόησης άτομα που δεν ξέρουν τι θέλουν και επιδίδονται σε βανδαλισμούς,βαρβαρότητες και αυτοαποκοαλούνται "αναρχικοί" χωρις να έχουν ιδέα τι σημαίνει αυτ'ο.
Έχω περιέργεια να δω τι έγραφαν τα φυλλάδια που μοίρασαν αυτά τα 'καλά παιδιά'. Εγώ πάντως γελάω με την λέξη 'προσαγωγές', αφού στο τέλος πάντα τους αφήνουν ελεύθερους. Ενώ αν πετάξει κάποιος την σαγιονάρα του μέσα σε ένα γήπεδο ποδοσφαίρου θα μπει αρκετούς μήνες φυλακή για χουλιγκανισμό με τον νέο αθλητικό νόμο.Εγω δεν συμπαθώ ούτε τους αναρχικούς αλλά ούτε και κάτι υπέρβαρους Μητροπολίτες με λιμουζίνες και σωματοφύλακες, και κάτι παπάδες που κάνουν μέσω της Εκκλησίας περιουσία ζητώντας αρκετά λεφτά για γάμους, βαφτίσια και τρισάγια. Ο Χριστός πέταξε τους εμπόρους έξω από τον Ναό, και στις μέρες μας βλέπουμε τους Ναούς να έχουν γίνει επιχειρήσεις. Και το κερασάκι στην τούρτα είναι ότι οι ιερωμένοι αμοίβονται από το κράτος. Που και να μην αμοίβονταν δηλαδή. Δεν πάω σε εκκλησίες, αλλά συνηθίζω να προσευχομαι μόνος μου σε ερημικά ξωκλήσια.Αυτό πάντως που έγινε στην Μητρόπολη Θεσσαλονίκης κάποιον συμβολισμό πιστεύω έκρυβε και θέλω να τον μάθω.
Αυτά που χρεώνουν οι παπαδες για γάμους κλπ είναι αστεία μπροστά στις μισθοδοσίες, επιχορηγήσεις, έργα με εργολάβους της εκκλησίας κλπ Χοντρό χρήμα και κυρίως χοντρό δούλεμα και παρέμβαση στις κυβερνήσεις
Αν δεν ήταν τόσο θλιβερό θα ήταν για πολύ γέλιο. Είναι θλιβερό, γιατί αυτά τα κακομαθημένα, οι "αντάρτες της πορδής με τα λεφτά του μπαμπά" δείχνουν πόσο πολύ έχει υποτιμηθεί η παιδεία, η ανατροφή και η σωστή διαπαιδαγώγηση, κυρίως στο σπίτι. Ιδού τα αποτελέσματα.