Απέτυχε για 2η φορά η εκτόξευση πυραύλου στη Βόρεια Κορέα

Απέτυχε για 2η φορά η εκτόξευση πυραύλου στη Βόρεια Κορέα Facebook Twitter
2

Η Βόρεια Κορέα επιχείρησε για δεύτερη φορά να εκτοξεύσει βαλλιστικό πύραυλο μεσαίου βεληνεκούς και όπως φαίνεται η δοκιμή απέτυχε εκ νέου, ανακοίνωσε σήμερα το νοτιοκορεατικό υπουργείο Άμυνας.

Σύμφωνα με αξιωματούχο του υπουργείου στη Σεούλ, ο βορράς εκτόξευσε κατά τα φαινόμενα έναν πύραυλο Μουσουντάν από την περιοχή Γονσάν, στην ανατολική ακτή. Ο πύραυλος "έπεσε μερικά δευτερόλεπτα μετά την εκτόξευσή του και συνετρίβη καθώς όπως φαίνεται ήταν μια αποτυχημένη δοκιμή".

Σύμφωνα με την Σεούλ, η δοκιμή πραγματοποιήθηκε κατά τα φαινόμενα με πύραυλο Μουσουντάν, βεληνεκούς περισσοτέρων των 3.000 μέτρων. Ο πύραυλος αυτός είναι ο ίδιος τύπος πυραύλου που πιστεύεται ότι χρησιμοποιήθηκε σε άλλη δοκιμή νωρίτερα αυτόν τον μήνα.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νετανιάχου: Οι όροι για κατάπαυση πυρός στην Γάζα περιλαμβάνουν την καταστροφή της Χαμάς

Διεθνή / Νετανιάχου: Οι όροι για κατάπαυση πυρός στην Γάζα περιλαμβάνουν την καταστροφή της Χαμάς

Η ανακοίνωση του γραφείου του Ισραηλινού πρωθυπουργού μετά την παρουσίαση οδικού χάρτη για την κατάπαυση του πυρός και την απελευθέρωση των ομήρων που κρατούνται στη Γάζα
NEWSROOM
Ρωσία: Επίθεση με 100 πυραύλους και drones σε ενεργειακές υποδομές της Ουκρανίας

Διεθνή / Ρωσία: Nέα επίθεση με 100 πυραύλους και drones σε ενεργειακές υποδομές της Ουκρανίας

Η χώρα έχει εντείνει τις επιθέσεις εναντίον των ουκρανικών ενεργειακών υποδομών - Συνεχείς διακοπές ρεύματος, περιορισμοί στη χρήση του και σοβαρές ζημιές στο δίκτυο ηλεκτροδότησης
NEWSROOM