Αποζημίωση 300.000 ευρώ για τον Κύπριο που ξυλοκοπήθηκε άγρια στη Μύκονο

Αποζημίωση 300.000 ευρώ για τον Κύπριο που ξυλοκοπήθηκε άγρια στη Μύκονο Facebook Twitter
2

Η ιστορία του ξυλοδαρμού είχε γίνει γνωστή τον περασμένο Σεπτέμβριο. Το θύμα ξυλοκοπήθηκε άγρια από υπάλληλο σεκιούριτι έξω από γνωστό κλαμπ στη Μύκονο και έκτοτε βρίσκεται σε κωματώδη κατάσταση.

Σήμερα ωστόσο η οικογένεια του 32χρονου Κύπριου Βαγγέλη Πέππου, κέρδισε αγωγή ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσε. Το sigmalive.com μετέδωσε πως το θύμα θα λάβει αποζημίωση ύψους 300.000 ευρώ και μηνιαία καταβολή 1.000 ευρώ για τουλάχιστον δύο χρόνια.

Έτσι ανοίγει ο δρόμος για τη μεταφορά του 32χρονου από το νοσοκομείο της Λευκωσίας στο εξειδικευμένο κέντρο αποκατάστασης Hadassah - IMER στην Ιερουσαλήμ.

Η σύζυγος του Βαγγέλη Πέππου, Αφροδίτη κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα στο Πρωτοδικείο Αθηνών, σε μια προσπάθεια να βρεθούν τα χρήματα για να μεταφερθεί ο 32χρονος στο εξειδικευμένο κέντρο αποκατάστασης.

Με απόφαση 1715/2016, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών και με ημερομηνία 31 Μαρτίου 2016 τα πρόσωπα που εμπλέκονται στον άγριο ξυλοδαρμό του 32χρονου Κύπριου, ο οποίος βρίσκεται σε κωματώδη κατάσταση, , υποχρεούνται να καταβάλλουν "εις ολόκληρον ο καθένας τους στην αιτούσα α) ως δικαστική συμπαραστάτρια του παθόντος συζύγου της Ευάγγελου Πέππου το ποσό των 267.660 ευρώ για τα νοσήλια και το ποσό των 15.000 ευρώ για τα έξοδα του συνοδεύοντος προσώπου και β) ατομικά στην ίδια το ποσό των 1080 ευρώ".

Ο σεκιουριτάς που ξυλοκόπησε και τραυμάτισε σοβαρά τον Β.Πέππο είναι προφυλακισμένος στις φυλακές Χίου, αναμένοντας τη δίκη του για την υπόθεση.

Ο δικηγόρος της οικογένειας Πέππου, Βαγγέλης Γεωργακόπουλος έκανε λόγο για μια πρώτη δικαίωση για τον Βαγγέλη Πέππο και ευχήθηκε η θεραπεία του να συμβάλει στην οριστική αποκατάσταση της υγείας του.

πηγή: sigmalive.com

Ελλάδα
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

2 σχόλια
Δεν μπορώ να καταλάβω ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ να ξυλοκοπήσει κάποιος άγρια έναν άλλο άνθρωπο έτσι απλά. Πόσο κρίμα είναι, αυτός ο σεκιουριτάς κατέστρεψε τη ζωή μιας ολόκληρης οικογένειας αλλά και τη δική του.
!!!Απόφαση ασφαλιστικών μέτρων που επιδικάζει 300.000 !!!Αυτό δεν το είχα ξαναδεί (χωρίς να αποκλείω πάντως να υπάρχει ανάλογη περίπτωση).Μια γενναία απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου, που εξασφαλίζει ότι το παιδί θα έχει την φροντίδα που χρειάζεται. Μπράβο !