Συνελήφθη πρώην δήμαρχος που προσπάθησε να μεταφέρει παράνομα μετανάστες έναντι αμοιβής

Συνελήφθη πρώην δήμαρχος που προσπάθησε να μεταφέρει παράνομα μετανάστες έναντι αμοιβής Facebook Twitter
2

Σε εξέλιξη βρίσκονται έρευνες της Αστυνομίας, για την εξάρθρωση κυκλώματος που μετέφερε παράνομα μετανάστες από το μικρό αεροδρόμιο του Μεσολογγίου, σε άλλες χώρες της Ευρώπης.


Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά την διάρκεια επιχείρησης που έκαναν στο Μεσολόγγι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πατρών σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ασφάλειας Αττικής, συνέλαβαν τουλάχιστον πέντε άτομα, ανάμεσά τους και πρώην δήμαρχο του Μεσολογγίου τα οποία φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση. Συγκεκριμένα, η αστυνομία βρήκε 7 ιρακινούς μετανάστες σε αεροσκάφος, ανάμεσα τους και τρία παιδιά, τους οποίους θα μετέφερε ο πρώην δήμαρχος έναντι των 30.000 ευρώ.

Οι αστυνομικοί έχουν κατασχέσει ένα μικρό αεροσκάφος, καθώς και αυτοκίνητα μεγάλου κυβισμού, ενώ συνεχίζουν τις έρευνες για να διαπιστώσουν αν εμπλέκονται και άλλα άτομα στην υπόθεση, καθώς και τον τρόπο που λειτουργούσε το κύκλωμα της παράνομης διακίνησης μεταναστών.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αποσωληνώθηκε και αναρρώνει η 14χρονη από την Κεφαλονιά: Ζήτησε να αγκαλιάσει γιατρούς και νοσηλευτές

Ελλάδα / Αποσωληνώθηκε και αναρρώνει η 14χρονη από την Κεφαλονιά: Ζήτησε να αγκαλιάσει γιατρούς και νοσηλευτές

Εντεροϊός είχε προκαλέσει παράλυση στην έφηβη που είχε διακομισθεί εσπευσμένα αρχικά στο Καραμανδάνειο και κατόπιν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου από την Κεφαλονιά
LIFO NEWSROOM
Χίος: Μικρές φθορές από τη φωτιά στον ναό Αγίου Γεωργίου και στο Κάστρο της Βολισσού

Πολιτισμός / Χίος: Μικρές φθορές από τη φωτιά στον ναό Αγίου Γεωργίου και στο Κάστρο της Βολισσού

Στον Ναό Αγίου Γεωργίου Πραστειάς καταστράφηκε μεγάλο μέρος του εργοταξιακού εξοπλισμού στον προαύλιο χώρο, ενώ στο Κάστρο Βολισσού, ζημιές σημειώθηκαν στις υποδομές ανάδειξης 
LIFO NEWSROOM