Πέθανε ο συζυγός της Σελίν Ντιόν, Ρενέ Ανζελίλ

Πέθανε ο συζυγός της Σελίν Ντιόν, Ρενέ Ανζελίλ Facebook Twitter
3

Ο Rene Angelil, ο οποίος ανακάλυψε την τραγουδίστρια Celine Dion όταν εκείνη ήταν 12 ετών, την παντρεύτηκε, και κρύβεται πίσω από την τεράστια καριέρα της , πέθανε την Πέμπτη το βράδυ. Ήταν 73 ετών και έδινε πολυετή μάχη με τον καρκίνο. Ο Angelil πέθανε στο σπίτι του ζευγαριού στο Λας Βέγκας, όπως μεταδίδουν τα διεθνή μέσα.

Ο Rene Angelil διαγνώστηκε με καρκίνο του λάρυγγα το 1998. Η υγεία του είχε επιδεινωθεί πέρυσι αναγκάζοντας την Celine να πάρει άδεια από το σόου που έκανε σε καζίνο του Λας Βέγκας. Ωστόσο το TMZ μεταδίδει πως πηγές κοντά στην οικογένεια, αναφέρουν ότι ο θάνατος του Rene ήταν εντελώς απρόσμενος μια και πρόσφατα ο ίδιος παρουσίαζε βελτίωση. "Στην πραγματικότητα, είχαν προγραμματιστεί επιχειρηματικές συναντήσεις που θα έκαναν μαζί σήμερα." αναφέρεται στο ρεπορτάζ.

Πέθανε ο συζυγός της Σελίν Ντιόν, Ρενέ Ανζελίλ Facebook Twitter

Η Celine Dion και ο Rene Angelil παντρεύτηκαν στις 17 Δεκεμβρίου του 1994, στην Notre Dame Basilica του Montreal, στον Καναδά. Το ζευγάρι έχει τρεις γιους, τον Rene-Charles και τα πέντε ετών δίδυμα Eddy και Nelson.

 

Το μήνυμα από το επίσημο Twitter της Dion στο οποίο η οικογένεια ανακοινώνει επισήμως το θάνατο και ζητά τη διακριτικότητα σε αυτές τις στιγμές:

 

Το ζευγάρι συναντήθηκε το 1981, όταν η 12χρονη τότε Dion, το νεότερο μέλος μιας οικογένειας 14 παιδιών, έστειλε στο Angelil ένα demo με την ίδια να τραγουδά ένα κομμάτι που είχε γράψει μαζί με τη μητέρα και τον αδερφό της.

«Την ώρα που τραγουδούσα, άρχισα να κλαίω», είπε κάποτε για την συγκεκριμένη ηχογράφηση η Dion. Ο Angelil έβαλε υποθήκη το σπίτι του για να βοηθήσει την Dion να βγάλει τον πρώτο της δίσκο «La voix du Bon Die» (σ.σ. Η Φωνή του Καλού Θεού) και έπειτα πήρε εκείνη και τη μητέρα της σε μια περιοδεία στον Καναδά, την Ιαπωνία και την Ευρώπη.

Πέθανε ο συζυγός της Σελίν Ντιόν, Ρενέ Ανζελίλ Facebook Twitter
To ζευγάρι σε μια κοινή του εμφάνιση το 2012

O Angelil, δύο φορές χωρισμένος και με τρία παιδιά, ξεκίνησε τη σχέση του με την Dion όταν αυτή ήταν 19, με την τραγουδίστρια να αποκαλύπτει την είδηση της πεντάχρονης σχέσης τους στις σημειώσεις του τρίτου προσωπικού αγγλόφωνου άλμπουμ της που κυκλοφόρησε το 1993 με τίτλο «The Colour of My Love».

Ο γάμος τους στο Μόντρεαλ είχε μεταδοθεί τηλεοπτικά από την καναδική τηλεόραση. Η Dion έχει πουλήσει δεκάδες εκατομμύρια άλμπουμ και από τη μέρα που τραγούδησε (με τη βοήθεια του Angelili) μπροστά σε ένα κοινό 4300 ατόμων, έχει δώσει πάνω από 900 συναυλίες μπροστά σε περισσότερους από 3,6 εκατομμύρια ανθρώπους, εισπράττοντας κάτι λιγότερο από 500 εκατομμύρια δολάρια σε εισιτήρια. Στα χόμπι του Angleli ήταν και ο τζόγος. Το 200 κέρδισε 1,6 εκατομμύρια δολάρια σε τουρνουά πόκερ.

Πέθανε ο συζυγός της Σελίν Ντιόν, Ρενέ Ανζελίλ Facebook Twitter
Πολιτισμός
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης γιορτάζει τα 25 χρόνια του με Argerich, Κουρεντζή, Nagano και Gheorghiu 

Πολιτισμός / Argerich, Κουρεντζής, Nagano, Gheorghiu: Το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης γιορτάζει τα 25 χρόνια του

Ο οργανισμός που άλλαξε τον πολιτιστικό χάρτη της Θεσσαλονίκης και της Βόρειας Ελλάδας βρίσκεται στην πιο εξωστρεφή φάση του και υποδέχεται τη νέα σεζόν με ένα πρόγραμμα γεμάτο σημαντικές διεθνείς συμμετοχές.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΡΙΔΗΣ
Οι τελευταίες συλλογές του Τζόρτζιο Αρμάνι θα παρουσιαστούν κανονικά στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνο

Πολιτισμός / Οι τελευταίες συλλογές του Τζόρτζιο Αρμάνι θα παρουσιαστούν κανονικά στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνο

Ο οίκος ανακοίνωσε ότι ο σχεδιαστής εργαζόταν «μέχρι το τέλος» πάνω στις νέες γραμμές Emporio Armani και Giorgio Armani, αλλά και σε μια μεγάλη έκθεση για τα 50 χρόνια του οίκου
LIFO NEWSROOM
Τζόρτζιο Αρμάνι: Στη μεγάλη οθόνη η ζωή του «βασιλιά της μόδας»

Πολιτισμός / Τζόρτζιο Αρμάνι: Η ζωή του «βασιλιά της μόδας» μεταφέρεται στη μεγάλη οθόνη

Προς το παρόν, δεν έχει διευκρινιστεί αν η φιλόδοξη παραγωγή θα εστιάσει μόνο στην επαγγελματική πορεία του σχεδιαστή στις πασαρέλες και το κόκκινο χαλί ή αν θα συμπεριλάβει και την προσωπική του ζωή
LIFO NEWSROOM
Τρίερ, Στίβεν Κινγκ και Ανιές Βαρντά από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Τρίερ, Στίβεν Κινγκ και Ανιές Βαρντά από αύριο στους κινηματογράφους

Η νέα ταινία του δημιουργού του «Worst Person in the World», ακόμα μια διασκευή Στίβεν Κινγκ, το φεμινιστικό «Vagabond» της γιαγιάς της νουβέλ βαγκ και η επιστροφή του «Toy Story» με αφορμή την 30η επέτειο από την πρεμιέρα του ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Ανατροπή στον κινηματογράφο: Η OpenAI παράγει ταινία με AI και κόστος κάτω από 30 εκατομμύρια δολάρια

Πολιτισμός / Ανατροπή στον κινηματογράφο; Η OpenAI παράγει ταινία με κόστος κάτω από 30 εκατομμύρια δολάρια

Η OpenAI φέρνει την επανάσταση στον κινηματογράφο με την πρώτη ταινία μεγάλου μήκους που δημιουργείται κυρίως με τεχνητή νοημοσύνη - Το “Critterz” υπόσχεται να αλλάξει το Χόλιγουντ για πάντα, με εντυπωσιακά αποτελέσματα και φθηνότερο κόστος παραγωγής
LIFO NEWSROOM