Γερμανία: Ήδη έχουμε ευέλικτη συμφωνία με την Ελλάδα - Δεν αλλάζει λόγω προσφύγων

Γερμανία: Ήδη έχουμε ευέλικτη συμφωνία με την Ελλάδα - Δεν αλλάζει λόγω προσφύγων Facebook Twitter
Ο εκπρόσωπος του γερμανικού υπουργείου Οικονομικών, Μάρτιν Γιέγκερ με τον Υπουργό Β. Σόιμπλε
3


Η συμφωνία της ελληνικής κυβέρνησης με τους εταίρους της περιέχει, ήδη, πολλή ευελιξία, όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος του γερμανικού υπουργείου Οικονομικών, Μάρτιν Γιέγκερ, ο οποίος επεσήμανε ότι δεν υπάρχει λόγος να παρεκκλίνουμε από τη συμφωνία εξαιτίας της προσφυγικής κρίσης.

«Η ελληνική κυβέρνηση έκανε τον Ιούλιο μία σαφή συμφωνία με τους Ευρωπαίους εταίρους της. Αυτή η συμφωνία περιέχει, ήδη, πολλή ευελιξία, ήμασταν πολύ γενναιόδωροι με την Ελλάδα. Και δεν υπάρχει τώρα απολύτως κανένας λόγος να παρεκκλίνουμε από αυτό» ανέφερε ο κ. Γιέγκερ, απαντώντας σε ερώτηση εάν η Ελλάδα μπορεί να περιμένει κάποια ευελιξία στην εφαρμογή του προγράμματος βοήθειας, λόγω της μεγάλης επιβάρυνσης που δέχεται από το προσφυγικό κύμα.

Επίσης, τόνισε ότι είναι αυτονόητο πως η Ελλάδα πρέπει να εκπληρώσει τους όρους του μνημονίου, «δεν υπάρχουν εκπτώσεις» είπε χαρακτηριστικά, και παρέπεμψε στην επικείμενη αξιολόγηση του προγράμματος, ενόψει της οποίας, όπως σημείωσε, υπάρχουν ακόμη σημαντικά κενά.

3

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για την ασφάλεια των παιδιών στο Διαδίκτυο συνομίλησε ο Μητσοτάκης με τον αντιπρόεδρο της Google

Πολιτική / Για την ασφάλεια των παιδιών στο Διαδίκτυο συνομίλησε ο Μητσοτάκης με τον αντιπρόεδρο της Google

Στη διάρκεια της συζήτησης έγινε αναφορά στις δράσεις που έχουν αναληφθεί τόσο σε εθνικό όσο και σε ευρωπαϊκό επίπεδο για την ασφαλή πλοήγηση των ανηλίκων στο διαδίκτυο και την αντιμετώπιση φαινομένων ψηφιακού εθισμού
LIFO NEWSROOM
ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΚΟΒΕΣΙ

Πολιτική / Μαρινάκης για Κοβέσι: «Όποιος την ακούσει καταλαβαίνει ότι τα περί συγκάλυψης είναι παραμύθια»

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος στάθηκε ιδιαίτερα στο άρθρο 86 του Συντάγματος, το οποίο αφορά την ποινική ευθύνη υπουργών, λέγοντας ότι «όλοι συμφωνούμε πως πρέπει να αλλάξει»
LIFO NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
"Η συμφωνια περιεχει ηδη πολλη ευελιξια"...και πολλη ευλυγισια,ευκαμψια,ευρυχωρια,ευημερια,εφορεια και ευθανασια θα συμπληρωσω. Η ευκαιρια και η ευπορια ειναι για εσας.
Τέλεια! Βάλτε τώρα πάλι την ουρά στα σκέλια ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, βρείτε 5-6 φόρους ακόμα να μας τους φιστικώσετε, κι αφήστε τον Ερντογάν να αλωνίζει παίρνοντας γη και ύδωρ για το προσφυγικό. Κι όταν έρθει η ώρα της περηφάνιας βγάλτε καναν πιλότο, στήστε κανα πανηγύρι με νταούλια σε παρέλαση, ξέρετε εσείς...
Θα πάει πολύ μπροστά ο κύριος αυτός όπως και κάποιος προκάτοχός του με το μίσος που βγάζει προς τους Έλληνες και τον εθνικισμό που αναγεννά στους Γερμανούς. Κοντεύουν να ξεχάσουν ακόμα και το σκάνδαλο χρηματισμού του.