Αυτός είναι ο δράστης της νέας σφαγής σε Πανεπιστήμιο των ΗΠΑ

Αυτός είναι ο δράστης της νέας σφαγής σε Πανεπιστήμιο των ΗΠΑ Facebook Twitter
1

Ο 26χρονος Κρις Χάρπερ Μέρσερ ο οποίος έπεσε και ο ίδιος νεκρός μετά τη δολοφονία 10 ανθρώπων, είναι ο δράστης της σφαγής στο κοινοτικό κολέγιο Άμπκουά στο Όρεγκον.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες και ενώ τα κίνητρα του δεν έχουν επισήμως αποσαφηνιστεί, ο 26χρονος έδρασε από θρησκευτικό μίσος.

Όπως  δήλωσε η 18χρονη Κόρτνει Μουρ στην τοπική εφημερίδα News-Review, ο δράστης ζήτησε από τα θύματά του να σηκωθούν όρθιοι και να δηλώσουν τα θρησκευτικά τους πιστεύω πριν αρχίσει να πυροβολεί.

Αυτός είναι ο δράστης της νέας σφαγής σε Πανεπιστήμιο των ΗΠΑ Facebook Twitter

Άλλη μάρτυρας είπε στα ΜΜΕ ότι στόχευε όσους δήλωσαν χριστιανοί.. Η Αναστάζια Μπόιλαν, που τραυματίστηκε από τα πυρά του δράστη και επέζησε είπε πριν εισαχθείς το χειρουργείο ότι μπήκε στην τάξη πυροβολώντας και την ώρα που ξαναγέμιζε το όπλο του ζήτησε από τους μαθητές να σηκωθούν όρθιοι, αν ήταν χριστιανοί. Σε όσους σηκώθηκαν είπε: "Ωραία, επειδή είστε Χριστιανοί, θα πάτε να δείτε τον Θεό σε περίπου ένα δευτερόλεπτο". Και τους εκτέλεσε αμέσως μετά.

Αυτός είναι ο δράστης της νέας σφαγής σε Πανεπιστήμιο των ΗΠΑ Facebook Twitter

Άλλη πηγή ανέφερε στους New York Times ότι επρόκειτο για άτομο γεμάτο οργή και μίσος και συντηρητικό Ρεπουμπλικανό.

Αυτός είναι ο δράστης της νέας σφαγής σε Πανεπιστήμιο των ΗΠΑ Facebook Twitter
Αυτός είναι ο δράστης της νέας σφαγής σε Πανεπιστήμιο των ΗΠΑ Facebook Twitter
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΑΣ ΠΑΤΕΛ ΗΠΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ FBI

Διεθνή / «Κίνδυνος για την εθνική ασφάλεια»: Οι Δημοκρατικοί ζητούν να υποβληθεί ο διευθυντής του FBI σε τεστ αλκοόλ

Το αίτημα ακολουθεί δημοσίευμα του Atlantic που αναφέρει, επικαλούμενο αξιωματούχους, ότι η κατανάλωση αλκοόλ του Πατέλ προκαλεί ανησυχία στην κυβέρνηση
THE LIFO TEAM
Ο Λεονάρντο ΝτιΚάπριο καλεί τους Αμερικανούς να μπλοκάρουν νομοσχέδιο για τα απειλούμενα είδη

Διεθνή / Ο Λεονάρντο ΝτιΚάπριο καλεί τους Αμερικανούς να μπλοκάρουν νομοσχέδιο για τα απειλούμενα είδη

Ανήμερα της Earth Day, ο Λεονάρντο ΝτιΚάπριο κάλεσε τους ακολούθους του να πιέσουν τη Βουλή των Αντιπροσώπων να καταψηφίσει το νομοσχέδιο H.R. 1897, υποστηρίζοντας ότι θα αποδυναμώσει τον ιστορικό νόμο προστασίας των απειλούμενων ειδών στις ΗΠΑ.
THE LIFO TEAM