16.400 ευρώ κόστισε το σκηνικό του debate

16.400 ευρώ κόστισε το σκηνικό του debate Facebook Twitter
1

16.400 ευρώ χωρίς ΦΠΑ κόστισε το προεκλογικό σκηνικό στο οποίο πραγματοποιήθηκε το debate των πολιτικών αρχηγών την περασμένη εβδομάδα, σύμφωνα με δημοσίευμα του typologies.gr. Το κόστος αυτό αφορά το σκηνικό χωρίς το κεντρικό πάνελ με τη φωτογραφία της Βουλής.

Την κατασκευή του ανέλαβε η εταιρεία ΣΕΤ ΛΑΜΠ ΙΚΕ η οποία κατασκευάζει και το σκηνικό για τις αθλητικές εκπομπές της ΕΡΤ που θα μεταφερθούν στο στούντιο της ψηφιακής τηλεόρασης. Σύμφωνα με το σάιτ το σκηνικό αυτό το ανέλαβε η εταιρία με κόστος 1.800 ευρώ.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αλλαγές στη Eurovision 2026 μετά τη φετινή θύελλα αντιδράσεων - H EBU επανεξετάζει βασικές πτυχές του διαγωνισμού

TV & Media / Αλλαγές στη Eurovision μετά τις φετινές αντιδράσεις - H EBU επανεξετάζει βασικές πτυχές του διαγωνισμού

«Πραγματοποιήθηκε ευρεία διαβούλευση μεταξύ όλων των μελών και κανένα δεν τάχθηκε κατά της συμμετοχής του Ισραήλ» ξεκαθάρισε ο Διευθυντής Μέσων Ενημέρωσης της EBU
LIFO NEWSROOM
Ακούτε ή διαβάζετε ειδήσεις; Η διαφορά μπορεί να είναι σημαντική

TV & Media / Ακούτε ή διαβάζετε ειδήσεις; Κι όμως, έχει διαφορά

Μια νέα αμερικάνικη έρευνα διαπιστώνει ότι η ακρόαση άρθρων και ειδήσεων –σε σύγκριση με την ανάγνωσή τους– συχνά περιορίζει την κατανόηση του περιεχομένου τους και ενισχύει τα ακραία και αρνητικά στοιχεία του.
LIFO NEWSROOM