Ο δεύτερος καβγάς του ντιμπέιτ - Καμμένος vs Mεϊμαράκη

Ο δεύτερος καβγάς του ντιμπέιτ - Καμμένος vs Mεϊμαράκη Facebook Twitter
3

To δεύτερο θερμό επεισόδιο (μετά τον καβγά Τσίπρα-Τρέμη) ήταν αναμφίβολα η ένταση που επικράτησε μεταξύ Πάνου Καμμένου και Βαγγέλη Μεϊμαράκη.

Τα "καρφιά" του Πάνου Καμμένου για την υπόθεση των υποβρυχίων δεν έμειναν αναπάντητα από τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη ο οποίος με αιχμές τοποθετήθηκε και αντεπιτέθηκε:

"Κάποιος αρχηγός εδώ πέρα που δεν έχει καταλάβει ότι καταδικάστηκε και άλλες φορές που έλεγε ψέματα, όταν μας έλεγε ότι ο Αντρίκος Παπανδρέου είχε τότε τα CDS και πάλι με ψέματα προσπαθούσε να κάνει προεκλογική περίοδο και θυμήθηκε τώρα ότι το 2009 είχε γίνει κάτι και γιατί δεν μας το λέει 6 χρόνια τώρα..." ανέφερε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης.  "Επειδή φαίνεται μένει εκτός Βουλής έχει παλαβώσει" πρόσθεσε.

 

Τη συνέχεια έδωσε ο Πάνος Καμμένος ο οποίος απάντησε: «Είστε υπόδικος. Να πάτε στους έξι εισαγγελείς και να τους ρωτήσετε γιατί σας παρέμπεψαν» ανέφερε ο κ. Καμμένος, προσθέτοντας ότι στελέχη του ΛΑΟΣ τον έλεγαν «μπροστάντζα», ότι δηλαδή έχει πάρει μίζες. «Η διαφορά μας είναι ότι εγώ αδίκως έκοψα τον Χαϊκάλη από το ψηφοδέλτιο, ενώ, εσείς, υπόδικος, έρχεστε εδώ και δεν φέρνετε τα χαρτιά που πρέπει».

Η ένταση συνεχίστηκε για αρκετά λεπτά στο στούντιο με τους δημοσιογράφους να κάνουν παρατηρήσεις στον κο Χαρίτο για το ρόλο του συντονιστή.

Αμέσως μετά τοι ντιμπέιτ η δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ Σία Κοσιώνη που συμμετείχε στο αποψινό πάνελ μετέδωσε λίγο από το παρασκήνιο που εξαιτίας του κανονισμού οι κάμερες δεν έδειξαν... Όπως ανέφερε ο κος Μεϊμαράκης γελούσε και απευθυνόμενος προς τον Τσίπρα είπε: Tι λέει αυτός εδώ; Γιατί δεν τον μαζεύεις;..."

3

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης: «Τι είναι πιο χρήσιμο, η «παράδοση της κατάληψης» ή η εξασφάλιση στέγης για οικονομικά αδύναμους σπουδαστές;»

Πολιτική / Μητσοτάκης: «Τι είναι πιο χρήσιμο, η "παράδοση της κατάληψης" ή η εξασφάλιση στέγης για οικονομικά αδύναμους σπουδαστές;»

Το σχόλιο του πρωθυπουργού για το Final Four, για τις προβλέψεις της Κομισιόν για την ελληνική οικονομία αλλά και τα πανεπιστήμια, στην καθιερωμένη κυριακάτικη ανάρτησή του
LIFO NEWSROOM
«Η Δύση πυροβόλησε τα πόδια της με τον πόλεμο στην Ουκρανία»

Lifo Videos / «Η Δύση πυροβόλησε τα πόδια της με τον πόλεμο στην Ουκρανία»

Μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση του Γιάννη Πανταζόπουλου με τον συγγραφέα, δημοσιογράφο και διευθυντή του SLpress.gr, Σταύρο Λυγερό, για τις βαθύτερες διαστάσεις της σύγκρουσης Ρωσίας - Ουκρανίας, το ενεργειακό σκάκι και την προπαγάνδα, τη θέση της Ευρώπης, τη στάση της Ελλάδας, τον ρόλο της Κίνας και την επιστροφή του Τραμπ.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Ανδρουλάκης για Τέμπη: Τη Δευτέρα κατατίθεται η πρόταση του ΠΑΣΟΚ για προανακριτική

Πολιτική / Ανδρουλάκης για Τέμπη: Τη Δευτέρα κατατίθεται η πρόταση του ΠΑΣΟΚ για προανακριτική

Κατηγόρησε την κυβέρνηση για συγκάλυψη, φέρνοντας ως παράδειγμα την καταψήφιση της πρότασης διερεύνησης υπουργικής ευθύνης στην υπόθεση της σύμβασης 717, παρά την αναφορά σχετικής δικογραφίας από την ευρωπαϊκή Δικαιοσύνη
LIFO NEWSROOM
«Η Ελλάδα πρέπει να φτιάξει τα τρένα, τελεία»

LiFO politics / «Η Ελλάδα πρέπει να φτιάξει τα τρένα, τελεία»

Η νέα εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Αλεξάνδρα Σδούκου συζητά με τη Βασιλική Σιούτη για τα θέματα της πολιτικής επικαιρότητας και εξηγεί γιατί «οι γυναίκες πολλές φορές χρειάζεται να καταβάλουν παραπάνω προσπάθεια για να αποδείξουν την αξία τους».
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ