Καβγάς στο ντιμπέιτ - Μπηχτές του Τσίπρα προς Τρέμη: Έχετε τη μύγα και μυγιάζεστε;

Καβγάς στο ντιμπέιτ - Μπηχτές του Τσίπρα προς Τρέμη: Έχετε τη μύγα και μυγιάζεστε; Facebook Twitter
3


Σε ερώτηση για την κατάσταση στα ΜΜΕ, την φορολόγησή τους, τους εργαζόμενους και τις άδειες, ο κ. Τσίπρας αναφέρθηκε στην επαναλειτουργία της ΕΡΤ, τόνισε ότι πρέπει να μπει ένα τέλος στην ασυδοσία, την ανομία και την αδικία. Δεν είναι δυνατόν, είπε ο κ. Τσίπρας, κάποιες επιχειρήσεις που τηρούν τους νόμους, να μην μπορούν να δανειστούν και άλλες να μπορούν. Εμείς, είπε ο κ. Τσίπρας, αψηφήσαμε τον πόλεμο που μας έγινε, είχαμε το θάρρος και ζητήσαμε από τους τηλεοπτικούς σταθμούς να πληρώσουν τα χρωστούμενα, ενώ είπε ότι θα δημοπρατηθούν οι τηλεοπτικές άδειες και θα καταργηθεί το μονοπώλιο στις ψηφιακές άδειες.  

Η τοποθέτηση αυτή του πρώην πρωθυπουργού προκάλεσε την έντονη αντίδραση της Όλγας Τρέμη η οποία τον διέκοψε και με έντονο ύφος ζήτησε διευκρινίσεις γιατί όπως είπε δημιουργούνται εσφαλμένες εντυπώσεις. Αν και ο συντονιστής της συζήτησης κος Χαρίτος εξηγούσε πως ο διάλογος αυτός δεν προβλέπεται οι φωνές συνεχίστηκαν.

"Ποιοι είναι αυτοί.." ακούστηκε η Όλγα Τρέμη, που εκπροσωπεί το MEGA.

"Είμαι στη διάθεσή σας να σας απαντήσω. Έχετε τη μύγα και μυγιάζεστε;" απάντησε ο κ. Τσίπρας.

"Δεν έχω καμία μύγα προσωπικά. Δεν θα ήθελα να δημιουργούνται εντυπώσεις διότι είμαστε εκπρόσωποι επτά καναλιών και θα θέλαμε διευκρινίσεις" 

3

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

3 σχόλια
Η πλακα ποια ειναι;Ο Τσιπρας προσπαθησε να το παιξει παλι το παιδι που το χτυπανε τα καναλια κτλ οταν αυτος δεν εκανε τιποτα απτο γι αυτη την διαφθορα που κατηγορει ενω εδωσε κ κατι χρηματακια στον Μπομπολα προεκλογικα μεσω του μεγαρου Μουσικης...Ετσι γιατι ο Τσιπρας καθε αλλο παρα νεο κ ηθικο ειναι....