Σάλος με το κέρινο ομοίωμα της Nicki Minaj στο Μαντάμ Τισό - Την έβαλαν στα τέσσερα

Σάλος με το κέρινο ομοίωμα της Nicki Minaj στο Μαντάμ Τισό - Την έβαλαν στα τέσσερα Facebook Twitter
10
Σάλος με το κέρινο ομοίωμα της Nicki Minaj στο Μαντάμ Τισό - Την έβαλαν στα τέσσερα Facebook Twitter

Η αμερικανίδα τραγουδίστρια Nicki Minaj έγινε η πρώτη γυναίκα καλλιτέχνης της ραπ σκηνής που απέκτησε κέρινο ομοίωμα στο διάσημο μουσείο της Μαντάμ Τισό. Ωστόσο αυτή η πρωτιά δεν είναι η μοναδική όπως φαίνεται, μια και τουλάχιστον πρωτότυπη θεωρείται η στάση που έχει το ομοίωμα της τραγουδίστριας. Αν και σχεδόν όλα τα ομοιώματα είναι όρθια και οι διάσημοι που αναπαριστούν έχουν μια σχετικά συγκεκριμένη στάση, το μουσείο επέλεξε να παρουσιάσει τη Minaj πεσμένη στα τέσσερα, θυμίζοντας ένα στιγμιότυπο από το προκλητικό βίντεοκλιπ Anaconda.

Σάλος με το κέρινο ομοίωμα της Nicki Minaj στο Μαντάμ Τισό - Την έβαλαν στα τέσσερα Facebook Twitter
Σάλος με το κέρινο ομοίωμα της Nicki Minaj στο Μαντάμ Τισό - Την έβαλαν στα τέσσερα Facebook Twitter
Σάλος με το κέρινο ομοίωμα της Nicki Minaj στο Μαντάμ Τισό - Την έβαλαν στα τέσσερα Facebook Twitter

H τραγουδίστρια ακόμη δεν έχει τοποθετηθεί σχετικά, αλλά η φίλη και συνάδελφός της Azealia Banks έσπευσε να κατακεραυνώσει την επιλογή αυτή του Μουσείου. Η Banks επιτέθηκε στο Μαντάμ Τισό λέγοντας πως η επιλογή της στάσης "στα τέσσερα" είναι προσβλητική. Η ίδια αναφέρει πως και άλλοι καλλιτέχνες και διάσημοι έχουν πόζες που είναι οι πλέον χαρακτηριστικές στην ιστορία τους, αλλά δεν έχουν επιλεχθεί για την απεικόνισή τους στα κέρινα ομοιώματα. Σαν παράδειγμα έφερε την Martha Stewart και τις φωτογραφίες της από τη φυλακή, αλλά και την Μαντόνα και τη διάσημη στιγμή που στο live του Like a Virgin είχε ξαπλώσει στο πάτωμα. Η τραγουδίστρια συνέχισε την επίθεσή της στην επιλογή του Μουσείου μέσω Twitter:

Πολλά ήταν και τα ξένα μέσα που έσπευσαν να σχολιάσουν το κέρινο ομοίωμα αρνητικά ή έστω με επιφυλάξεις. " Πραγματικά τώρα! Γιατί το κέρινο ομοίωμα της Minaj έπρεπε να τη δείχνει πεσμένη στα τέσσερα;" γράφει το αμερικανικό Refinery ενώ αναφορά στο θέμα κάνουν το Billboard, το Εntertainment Tonight και το Ιnternational Business Times.

Πολιτισμός
10

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΡΟΜΠΕΡΤ ΝΤΕ ΝΙΡΟ ΛΥΚΑΙΝΑ ΚΑΠΙΤΩΛΙΟΥ ΜΑΜΝΤΑΝΙ

Πολιτισμός / Ρόμπερτ Ντε Νίρο: Βραβεύθηκε με τη «Λύκαινα του Καπιτωλίου» - «Με τον Μαμντάνι, να ξαναπάρουμε πίσω τη χώρα μας»

Η τελετή πραγματοποιήθηκε με ιδιαίτερα λιτό τρόπο, σε ένδειξη σεβασμού προς τον θάνατο εργάτη εξαιτίας της κατάρρευσης μέρους του «Πύργου των Κόμηδων»
LIFO NEWSROOM
Η Ελβετία προτείνει επίσημα τον λαρυγγισμό ως υποψήφιο για ένταξη στον Κατάλογο Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO

Πολιτισμός / Η Ελβετία προτείνει τον λαρυγγισμό ως υποψήφιο για ένταξη στον Κατάλογο Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO

Η Ελβετία έχει τέσσερις επίσημες γλώσσες — γερμανικά, γαλλικά, ιταλικά και ρομανσικά — αλλά, όπως λέει η καθηγήτρια Nadja Räss, θα έπρεπε να αναγνωριστεί και μια πέμπτη: ο λαρυγγισμός
LIFO NEWSROOM
«Ο Μισάνθρωπος» του Μολιέρου σε σκηνοθεσία Γιάννη Μπουραζάνα

Πολιτισμός / «Ο Μισάνθρωπος» του Μολιέρου σε σκηνοθεσία Γιάννη Μπουραζάνα

Με την έμμετρη, αιχμηρή κωμωδία του Μολιέρου «Ο Μισάνθρωπος» θ’ αναμετρηθεί τη χειμερινή σεζόν η ομάδα Aether, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Γιάννη Μπουραζάνα. Τη μετάφραση υπογράφει η Θεοδώρα Τσάμη, η οποία κρατά και τον ρόλο της Αρσινόης.
LIFO NEWSROOM
Λάνθιμος και ένα συγκλονιστικό ντοκουμέντο από την Παλαιστίνη από αύριο στα σινεμά

Πολιτισμός / Λάνθιμος και ένα συγκλονιστικό ντοκουμέντο από την Παλαιστίνη από αύριο στα σινεμά

Η «Bugonia», καθώς και η νοτιοκορεατική ταινία στην οποία βασίστηκε, το νέο πρωταγωνιστικό όχημα της Σίντνεϊ Σουίνι και το σοκαριστικό «Put your Soul on your Hand and walk», που οδήγησε στη δολοφονία της φωτορεπόρτερ Φάτμα Χασόνα από τον ισραηλινό στρατό, ξεχωρίζουν από το κινηματογραφικό πρόγραμμα της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Λίνα Μενδώνη σε UNESCO για την επανένωση των Γλυπτών του Παρθενώνα: «Καλώ όλα τα κράτη-μέλη να στηρίξουν το αίτημα της Ελλάδας»

Πολιτισμός / Λίνα Μενδώνη σε UNESCO για την επανένωση των Γλυπτών του Παρθενώνα: «Καλώ όλα τα κράτη-μέλη να στηρίξουν το αίτημα της Ελλάδας»

«Πιστεύουμε ακράδαντα πως τα Γλυπτά πρέπει να επανενωθούν στη γενέτειρά τους», τόνισε η υπουργός Πολιτισμού στη Γενική Συνέλευση του οργανισμού
LIFO NEWSROOM