Πέντε έφηβοι συνελήφθησαν για την άγρια δολοφονία ενός 6χρονου

Πέντε έφηβοι συνελήφθησαν για την άγρια δολοφονία ενός 6χρονου Facebook Twitter
3

Πέντε παιδιά ηλικίας από 11 έως 15 ετών συνελήφθησαν στο βόρειο Μεξικό με την κατηγορία ότι δολοφόνησαν ένα εξάχρονο αγοράκι, αφού το λιθοβόλησαν, το μαχαίρωσαν και το έθαψαν, ανακοίνωσαν σήμερα οι τοπικές αρχές.


Το άψυχο σώμα του παιδιού βρέθηκε το Σάββατο, θαμμένο κοντά σε ένα ρυάκι. Ο μικρός είχε εξαφανιστεί το βράδυ της Πέμπτης, ενώ έπαιζε με τους φίλους του κοντά στο σπίτι τους, στα προάστια της Τσιουάουα, εξήγησαν οι εισαγγελικές αρχές.
Το πτώμα του εντοπίστηκε αφού ανακρίθηκαν δύο 13χρονα κορίτσια, δύο έφηβοι 15 ετών και ένα άλλο αγόρι ηλικίας 11 ετών. Τα παιδιά, που ήταν όλα γειτονόπουλα, έπαιζαν μαζί την περασμένη Πέμπτη όταν τα μεγαλύτερα από αυτά άρπαξαν τον 6χρονο, "τον έδεσαν και του έβαλαν στον λαιμό ένα ξύλο, μισοπνίγοντάς τον", σύμφωνα με την εισαγγελία.


Στη συνέχεια οι πέντε ανήλικοι άρχισαν να πετούν πέτρες στον μικρό που ήταν πεσμένος στο έδαφος, τον μαχαίρωσαν στην πλάτη και, αφού κατάλαβαν ότι ήταν νεκρός, έσυραν το πτώμα του μέχρι το ρυάκι για να το κρύψουν, καλύπτοντάς το με χώματα, φύλλα και ένα νεκρό ζώο.


Τα πέντε παιδιά συνελήφθησαν. Τα δύο 15χρονα αγόρια θα δικαστούν για την πράξη τους ενώ τα τρία μικρότερα παιδιά θα τεθούν υπό την επιτήρηση της υπηρεσίας πρόνοιας.

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νέο Αμερικανικό πλήγμα σε διεθνή ύδατα με 3 νεκρούς - «Χτυπήσαμε ναρκοτρομοκράτες» λέει ο Τραμπ 

Διεθνή / Νέο Αμερικανικό πλήγμα σε διεθνή ύδατα με 3 νεκρούς - «Χτυπήσαμε ναρκοτρομοκράτες» λέει ο Τραμπ 

Το πλήγμα ήρθε λιγότερο από δύο εβδομάδες μετά από άλλη επιχείρηση των ΗΠΑ, στην οποία σκοτώθηκαν 11 άτομα που η Ουάσινγκτον συνδέει με τη συμμορία Tren de Aragua από τη Βενεζουέλα
LIFO NEWSROOM
Ισπανία: Ο Σάντσεθ ζητά τον αποκλεισμό του Ισραήλ από τις διεθνείς αθλητικές οργανώσεις

Διεθνή / Ισπανία: Ο Σάντσεθ ζητά τον αποκλεισμό του Ισραήλ από τις διεθνείς αθλητικές οργανώσεις μετά τα επεισόδια

Οι δηλώσεις του Ισπανού πρωθυπουργού ήρθαν μία μέρα μετά την πρόωρη διακοπή του ποδηλατικού αγώνα Vuelta a España, εξαιτίας επεισοδίων με φιλοπαλαιστίνιους διαδηλωτές που οδήγησαν σε συγκρούσεις με την αστυνομία
LIFO NEWSROOM