Μονιμοποίηση 745 συμβασιούχων σε ΟΤΑ

Μονιμοποίηση 745 συμβασιούχων σε ΟΤΑ Facebook Twitter
Nick Paleologos / SOOC
5

Στη μονιμοποίηση 745 συμβασιούχων, που εργάζονταν σε Περιφέρειες και Δήμους της χώρας και που είχαν δικαιωθεί με αμετάκλητες δικαστικές αποφάσεις, προχώρησε με απόφασή του ο αναπληρωτής υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Γιώργος Κατρούγκαλος, όπως μεταδίδει το αθηναϊκό πρακτορείο.

Πρόκειται για υπαλλήλους, στους οποίους η προηγούμενη κυβέρνηση είχε αρνηθεί τη μονιμοποίηση, λόγω της συμφωνίας με την τρόικα, η οποία προέβλεπε την αναστολή προσλήψεων προσωπικού πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στους ΟΤΑ έως το 2016.

Ελλάδα
5

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΟΣΜΗ ΑΤΤΙΚΗ ΕΘΝΙΚΟ ΑΣΤΕΡΟΣΚΟΠΕΙΟ

Ελλάδα / Οσμή αερίου στην Αττική: Τα δύο επικρατέστερα σενάρια για την πηγή της ρύπανσης

Η ερευνητική ομάδα AtmoHub του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών χρησιμοποίησε μετεωρολογικά δεδομένα και μοντέλα προσομοίωσης για να αναλύσει την πορεία διασποράς της δυσοσμίας
THE LIFO TEAM
17 ΝΟΕΜΒΡΗ ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑΣ

Ελλάδα / 17 Νοέμβρη: Ποια μέλη της τρομοκρατικής οργάνωσης παραμένουν στη φυλακή

Ο Σάββας Ξηρός θεωρείται ένα από τα κομβικά πρόσωπα στην πορεία εξάρθρωσης της 17 Νοέμβρη, καθώς η έκρηξη βόμβας στα χέρια του αποτέλεσε την αρχή του τέλους για τη δράση της οργάνωσης
THE LIFO TEAM
ΧΑΝΙΑ ΓΙΑΤΡΟΣ ΝΕΚΡΟΣ

Ελλάδα / Χανιά: Πυκνή θαμνώδης βλάστηση και ξερά κλαδιά «έκρυβαν» τη σορό του 33χρονου για μήνες

Η σορός του 33χρονου γιατρού που αγνοούνταν από τον Δεκέμβριο του 2025 έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο και σήμερα αναμένεται να μεταβούν εκεί οι γονείς του για την πλήρη επιβεβαίωση
THE LIFO TEAM

σχόλια

5 σχόλια
Το γνωστό κόλπο πιάνει ακόμη; Δεν το περίμενα! Εξηγώ:α) Οι δήμαρχοι κάνουν προσλήψεις συμβασιουχων.β) Τους ανανεώνουν δυο, τρεις φορές τις συμβάσεις τους (όσες χρειάζεται για να εμφανίζονται αναγκαίοι).γ) Όταν παύουν οι ανανεώσεις οι συμβασιούχοι προσφεύγουν στα πρωτοβάθμια δικαστήρια και ζητούν την μονιμοποίηση τους μια και υποτίθεται ότι καλύπτουν "πάγιες και διαρκείς" ανάγκες.δ) Στην δίκη οι δήμοι δεν στέλνουν καν δικηγόρο για να αντικρούσει τους συμβασιούχους. Αντίθετα πολλες φορες είναι και μάρτυρες υπεράσπισης στο "δίκαιο αίτημα των εργαζόμενων".ε) Το δικαστήριο αφού δεν υπάρχει στην ουσία σοβαρός αντίδικος κάνει δεκτό το αίτημα του εργαζομένου.ζ) ο υπάλληλος μετατάσσεται σε άλλη υπηρεσία ως μόνιμος πλέον (κοινώς αρχίζει το άραγμα) και η θέση (ή πάγια και διαρκής) ανοίγει πάλι για νέο γύρο προσλήψεων. Όλα τα παραπάνω ειναι βεβαια προσυμφωνημενα από την αρχή ανάμεσα στους δημάρχους και στα ρουσφέτια/συμβασιούχους. Έτσι οι δήμαρχοι πετυχαίνουν να διορίζουν τα ρουσφέτια τους ως εκτέλεση απόφασης δικαστηρίων και τα ρουσφέτια διορίζονται ως δικαιωμένοι από τις δίκες!!!! Ζήτω η Ελλάς!!!