Reuters: Αν ο Τσίπρας δεν κρύβει κάποιον άσσο δύσκολα θα μείνει η Ελλάδα στο ευρώ

Reuters: Αν ο Τσίπρας δεν κρύβει κάποιον άσσο δύσκολα θα μείνει η Ελλάδα στο ευρώ Facebook Twitter
Nikos Libertas / SOOC
3

Πιο κοντά στην έξοδο από το ευρώ βλέπει την Ελλάδα ο αρθρογράφος του Ρόιτερς Hugo Dixon, μετά τη χθεσινή ομιλία του Α. Τσίπρα στη Βουλή.

«Εάν ο Τσίπρας δεν κρύβει κάποιον άσσο στο μανίκι του, δύσκολα θα καταφέρει να διατηρήσει την Ελλάδα στο ευρώ» τονίζει ο Dixon, εκτιμώντας ότι δεν υπάρχει περίπτωση να συμφωνήσουν οι πιστωτές με τις εξαγγελίες του Πρωθυπουργού. Αναφέρει ότι οι εξαγγελίες αυτές θα οδηγήσουν τη χώρα σε εξάντληση της ρευστότητας και επιβολή περιορισμών στην κίνηση των κεφαλαίων τις προσεχείς εβδομάδες.

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΑΜΑΡΑΣ ΒΟΥΛΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝΤΕΣ

Πολιτική / Σαμαράς από Βουλή: Δεν υπάρχουν επαγγελματίες ανησυχούντες αλλά ερασιτέχνες εφησυχασμένοι

Η «απάντηση» του Παύλου Μαρινάκη στον Αντώνη Σαμαρά που μίλησε στη Βουλή, κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου του υπουργείου Ενέργειας, για την κύρωση ενεργειακών συμφωνιών
THE LIFO TEAM
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟΥ

Πολιτική / Υπουργείο Εξωτερικών: Καμία εκούσια διαρροή προσωπικών στοιχείων για τον επαναπατρισμό πολιτών

«Το υπουργείο Εξωτερικών αποδίδει ιδιαίτερη βαρύτητα στη διασφάλιση της προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και θα προβεί στις δέουσες ενέργειες», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση
THE LIFO TEAM
ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΙΘΑΚΗ ΚΟΖΑΝΗ

Πολιτική / Τσίπρας από Κοζάνη: Κόκκινη γραμμή η μη χρήση στρατιωτικών βάσεων που μπορεί να θέσουν τη χώρα σε κίνδυνο

Ο πρώην πρωθυπουργός ξεκίνησε την τοποθέτησή του αναφερόμενος στο διεθνές περιβάλλον και την γενικευμένη γεωπολιτική αστάθεια στην περιοχή του Ιράν
THE LIFO TEAM

σχόλια

3 σχόλια
Ας θυμηθούμε τι είπε ο πρωθυπουργός προεκλογικά: [Ο Σαμαράς] «είναι ο μόνος, που μιλά για Grexit, αφού τόσο ο ξένος τύπος, όσο και οι θεσμικοί παράγοντες της Ευρώπης το έθαψαν»Πάντως εκτός από Reuters σήμερα, χθες οι Financial Times: "All Grexit needs is a few more disastrous weeks like that" και η κυβέρνηση της Βρετανίας: "UK planning for possible Grexit, says George Osborne".
Ο μεσος ψηφοφορος του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΑΜΜΕΝΟΥ δεν εχει ιδεα απο μακροοικονομικα και ουτε θελει να μαθει . Προτιμα το λαικισμο των δυο πολιτικων που ψηφισε , και να προσδιοριζεται μεσα απο την ξενοφοβια του απεναντι σε αλλους λαους της Ευρώπης . Αγνοωντας την πραγματικοτητα λυση δεν θα βρεθει . Εχω αρχισει να αμφιβαλω για το αν οι πολιτικοι της συγκεκριμενης κυβερνησης θελουν να βρεθει λυση , ή απλα να απομονωσουν και να πτωχευσουν την Ελλαδα , οποτε και να την χειραγωγησουν τα επομενα χρονια , οπως εχει συμβει αλλωστε σε κρατη που τα θεωρουν πιο φιλικα απο την Γερμανια ή την Γαλλια , πχ στη Βενεζουελα , Κουβα , Ρωσσια οπου οι ιδιοι πολιτικοι κυβερνουνε για δεκαετιες και ισχυρίζονται οτι μονο αυτοι μπορουν να εκπροσωπησουν τον "λαο" και την "ιστορια" του και κανενας αλλος . Κανεις τριτος δεν θα δεχθει να χρηματοδοτησει την "κοινωνικη" πολιτικη του Αλέξη στο ελληνικο δημοσιο και σε τελικη αναλυση , για πιο λόγο να το κανει ?