Περισσότεροι από 100 οι νεκροί στο σχολείο του Πακιστάν

10

 

Περισσότεροι από 100 οι νεκροί στο σχολείο του Πακιστάν Facebook Twitter

Περισσότεροι από 100 είναι οι νεκροί μέχρι στιγμής από την εισβολή Ταλιμπάν σε σχολείο στο Πεσαβάρ του Πακιστάν, ενώ σε εξέλιξη είναι η ομηρία εκατοντάδων μαθητών και εκπαιδευτικών στο σχολείο. Μεταξύ των νεκρών 84 παιδιά, μαθητές του σχολείου. Οι Ταλιμπάν μπήκαν στο σχολείο και άνοιξαν πυρ αδιακρίτως. Ανάμεσα στους νεκρούς είναι και εκπαιδευτικοί.

Περισσότεροι από 100 οι νεκροί στο σχολείο του Πακιστάν Facebook Twitter

Σύμφωνα με τις αρχές όμηροι είναι τουλάχιστον 500 μαθητές και δάσκαλοι ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη επέμβαση του στρατού και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δυο από τους ένοπλους είναι νεκροί-ενας εξ αυτών ανατίναξε τον εαυτό του. Η επιχείρηση είναι σε εξέλιξη. Σύμφωνα με τηλεγράφημα του AFP οι τρομοκράτες είχαν διαταγή να πυροβολήσουν τους μεγαλύτερους μαθητές, αν υπάρξει στρατιωτική επιχείρηση εναντίον τους.

Περισσότεροι από 100 οι νεκροί στο σχολείο του Πακιστάν Facebook Twitter

 Το σχολείο παραμένει περικυκλωμένο από ισχυρές στρατιωτικές δυνάμεις ενώ συνεχής είναι η διακομιδή τραυματιών στο νοσοκομείο.

10

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΓΡΟΙΛΑΝΔΙΑ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ΗΠΑ

Διεθνή / Γροιλανδία: Εκατοντάδες πολίτες σχεδιάζουν να διαδηλώσουν στα εγκαίνια του νέου αμερικανικού προξενείου

Η κίνηση αυτή έρχεται μετά τις δηλώσεις του ειδικού απεσταλμένου των ΗΠΑ, Τζεφ Λάντρι, ότι «ήρθε η ώρα η Ουάσινγκτον να επαναφέρει το αποτύπωμά της» στην αρκτική περιοχή
THE LIFO TEAM
Μπεν-Γβιρ: Βίντεο με Ευρωπαίους ακτιβιστές αποκαλύπτει την κακομεταχείριση των Παλαιστινίων κρατουμένων

Διεθνή / Μπεν-Γβιρ: Το βίντεο με Ευρωπαίους ακτιβιστές αποκαλύπτει πώς το Ισραήλ κακοποιεί τους Παλαιστίνιους κρατουμένους

Οργανώσεις προάσπισης δικαιωμάτων έχουν τεκμηριώσει την πρωτοφανή έκταση βίαιων πράξεων, συμπεριλαμβανομένης της σεξουαλικής βίας, που διαπράττονται από δεσμοφύλακες.
THE LIFO TEAM
ΡΑΟΥΛ ΚΑΣΤΡΟ ΗΠΑ

Διεθνή / Γιατί οι ΗΠΑ αποφάσισαν να απαγγείλουν κατηγορίες για φόνο στον 94χρονο πρώην πρόεδρο της Κούβας;

Οι ΗΠΑ απήγγειλαν κατηγορίες για φόνο και άλλα αδικήματα στον Ραούλ Κάστρο, για τον φερόμενο ρόλο του στην κατάρριψη δύο πολιτικών αεροσκαφών Κουβανών εξορίστων το 1996
THE LIFO TEAM