ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Πτώχευση στο Μαραθώνα κηρύσσει ο Ψινάκης

Πτώχευση στο Μαραθώνα κηρύσσει ο Ψινάκης Facebook Twitter
9

Πτώχευση και στάση πληρωμών κηρύσσει στο Δήμο Μαραθώνα ο Ηλίας Ψινάκης, καθώς, όπως είπε, το «πάρτι των 16 χρόνων που γινόταν στον Μαραθώνα τελείωσε και μου ήρθε εμένα ο λογαριασμός».

Μιλώντας στο Βήμα Fm επικαλέστηκε τη φράση του Τρικούπη «Δυστυχώς επτωχεύσαμεν, ¨και  κατήγγειλε πως υπήρξε όλο αυτό το διάστημα ένα οργανωμένο σχέδιο αποδόμησης όλων των υπηρεσιών του Δήμου που ως αποτέλεσμα έφερε την πτώχευσή του.

Σε ό,τι αφορά την πληρωμή των υπαλλήλων του δήμου ο δήμαρχος Μαραθώνας διαβεβαίωσε ότι δεν θα μείνουν απλήρωτοι, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «δεν πρόκειται να τους αφήσω έτσι, έχω εναλλακτική λύση, υπάρχει plan B΄».

Ο κ. Ψινάκης ανέφερε επίσης ότι έχει ήδη καλέσει τα τηλεοπτικά κανάλια για να ανακοινώσει και επισήμως την πτώχευση ενώ απέκλεισε την προσφυγή σε δανεισμό και δεν είπε αν σκοπεύει να αυξήσει τους δημοτικούς φόρους.

9

ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κατατέθηκε η έφεση για το Μάτι: «Η απόφαση είναι απολύτως εσφαλμένη κατά την κρίση της»

Ελλάδα / Κατατέθηκε αίτηση έφεσης για το Μάτι: «Η απόφαση είναι απολύτως εσφαλμένη κατά την κρίση της»

«Η ίδια η Πυροσβεστική, η ίδια η Πολιτική Προστασία δεν προστατεύονται, όταν προστατεύονται εκείνοι που αφήνουν εγκληματικά να καούν και να πνιγούν 105 άνθρωποι», αναφέρουν συνήγοροι των θυμάτων
NEWSROOM
Μάτι: «Μηδενική ανοχή στον λαϊκισμό ως προς τη Δικαιοσύνη» λέει η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων

Ελλάδα / Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων για Μάτι: Έχουν στηθεί λαϊκά δικαστήρια υπό την ανοχή της Πολιτείας

Τι απαντά το συνδικαλιστικό όργανο των δικαστών για τους «προπηλακισμούς» σε βάρος λειτουργών της Δικαιοσύνης - Τι εξηγούν για την απόφαση που έλαβε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο για την τραγωδία με τους 104 νεκρούς στο Μάτι
NEWSROOM

σχόλια

6 σχόλια
Εχω μιαν απορια.Ποιος διεξηγαγε τον ελεγχο στον οποιο αναφερεται ο κ.Ψινακης.Ορκωτοι λογιστες ; Ελπιζω πως ναι.Σε αυτη την περιπτωση αναμενεται με τρομερο ενδιαφερον η δημοσιοποιηση του πληρους πορισματος,πριν,φυσικα, αυτο σταλει στην εισαγγελια.Οι δημοτες του Μαραθωνα εχουν καθε δικαιωμα να το γνωριζουν.Επιπροσθετα,αν αληθευουν εστω και τα μισα (κατι πολυ πιθανο)απο οσα καταγγελλει ο κ.Ψινακης,τοτε προκυπτει επιτακτικη και αμεση αναγκη να διεξαχθουν ελεγχοι απο Ορκωτους Λογιστες σε ολους τους δημους της χωρας.Τωρα,οχι μεθαυριο.Θα ηταν λιγο παραδοξο αν τα εν λογω "σημεια και τερατα" συνεβαιναν μονον στον Δημο Μαραθωνος.Δεν συμφωνειτε ; Αλλωστε ηδη εχουμε την "περιπτωση της Θεσσαλονικης" στο μυαλο μας...Διοτι το θεμα δεν ειναι ο κ.Ψινακης....Ουτε ,καν,ο Δημος Μαραθωνα...Ειναι το "συστημα" που αποκαλειται "αιρετοι αρχοντες",τοπικοι,και οχι μονον,αυτου του τοπου.....
Ο θεος σου ο Ανδρεας την εφτιαξε την Τοπικη Αυτοδιοικηση με την σημερινη της μορφη. Και οι φιλοι σου οι σοσιαλιστες τα τρωνε, τριαντα χρονια τωρα. Αυτους να πας να ρωτησεις, θα ξερουν να σου πουν.
Το παρον δεν αποτελει απαντηση στο "σχολιο επι του σχολιου μου" διοτι υπαρχουν καποιοι σχολιαστες(δυο,συγκεκριμενα,η μαλλον ενας δισυποστατος....)με τους οποιους εχω αποφασισει να μην συνδιαλεγομαι.Ειναι ,απλα, μια γενικη επισημανση,την οποια θεωρω χρησιμη.Οταν ενα σχολιο ,δικο μου η οποιουδηποτε αλλου σχολιαστου,δεν εχει τιποτα το ανακριβες,τιποτα το μεμπτο,και δεν μπορει να αναιρεθει ουτε κατα ενα "ιωτα",τοτε ακολουθειται,απο καποιους, η τακτικη της "ταμπελλας".Δεν σχολιαζεται,δηλαδη,αρνητικα,ουτε μια λεξη απο το περιεχομενο του σχολιου,αφου αυτο δεν ειναι δυνατον.Απλα "κρεμαμε"μια "ταμπελλα"στον σχολιαστη,κατα το δοκουν.Το οτι,φυσικα,αυτη η "ταμπελλα"δεν ειναι δυνατον να υποστηριχθει ουτε απο ενα στοιχειο,αλλα αντιθετα,η απλη αναγνωση οποιουδηποτε απο τα παμπολλα προηγουμενα σχολια του σχολιαστου αποδεικνυει οτι αυτος δεν εχει ουδεμια σχεση με την εν λογω "ταμπελλα" που "του κρεμαμε",δεν εχει καμμια σημασια.Διοτι ποσοι αναγνωστες εχουν τον χρονο και την διαθεση να κανουν "ερευνα" ; Μαλλον ελαχιστοι.Κατα συνεπεια ο "στοχος"της "απαξιωσης"του σχολιαστου,και ταυτοχρονα του σχολιου,,εν μερει τουλαχιστον,επιτυγχανεται.Η τακτικη αυτη εχει ονομα,προελευση,και αποτελει πρακτικη συγκεκριμενης κατηγοριας ατομων.Για λογους κοσμιοτητας,και δεδομενου οτι στο λεξιλογιο μου δεν περλαμβανονται οι "προσηκοντες" στην περιπτωση χαρακτηρισμοι, θα περιορισθω στην επισημανση οτι προκειται για "ικανους επαγγελματιες".
Παραβλεπω το σεντονι και τις προσωπικες προσβολες και τα σουξου μουξου για να σου απαντησω ευθεως, κατι που εσυ συστηματικα αποφευγεις.Και αυτο για να ειναι ξεκαθαρα τα πραγματα, γιατι στρεψοδικιες και υπονοουμενα αλλου.Σχολιασα ενα σχολιο σου που αφορουσε την δηλωση Σκουρλετη, την οποια βεβαιως υπερασπιστηκες, οπως και οτιδηποτε βγαινει απο τον Συριζα η το βαθυ ΠΑΣΟΚ. Εγω θεωρω οτι αν καποιος εχει στοιχεια τα καταθετει και τα υπερασπιζεται. Δεν λεει κατι που ειπε καποιος αλλος και το οποιο μπορει να ισχυει αλλα μπορει και οχι. Αυτα ειναι μπαμπεσικα πραγματα. Το ιδιο κανεις και εσυ. Δεν αποτελει απαντηση λες, αλλα δινεις απαντηση και οχι μονο αυτο, αλλα με καθυβριζεις κιολας και κανεις ακριβως αυτα που ισχυριζεσαι οτι σου κανουν αλλοι. Ευγε, πρεπει να εχεις περασει απο τη Σχολη Παπανδρεου με Αριστα.Οσο για το παρον σχολιο, προφανως καποιος ο οποιος με τετοια μανια υπερασπιζεται καθετι του βαθεως ΠΑΣΟΚ και προσφατως του Συριζα, να εξανισταται για τα κατορθωματα των στελεχων του κομματος που υπερασπιζεται ειναι μαλλον τραγικη ειρωνια. Αυτο επισημανα.Ντομπρα και σταρατα. Και αν εχω κατι να σου πω θα στο πω ευθεως και δεν θα το λεω στην αδερφη της πεθερας, να το πει στην πεθερα, να το ακουσει η νυφη.
Επαναλαμβάνει διαρκώς πως είναι μάνατζερ και όχι δήμαρχος.Πάντως δεν είναι καλό δείγμα για έναν μάνατζερ να πτωχεύει σε ένα μήνα ο οργανισμός που αναλαμβάνει. (Ή έχει σχέδιο να κερδίσει χρόνο και να γυρίσει την κατάσταση ή δεν αναλαμβάνει εξαρχής αν δεν υπάρχει σωτηρία)Ελπίζω να έχει όντως σχέδιο Β. Αλλιώς είναι κορόιδο και τα λαμόγια του την έφεραν.