Βρετανία: Απορρίφθηκε αίτηση για διαβατήριο λόγω…Skywalker

Βρετανία: Απορρίφθηκε αίτηση για διαβατήριο λόγω…Skywalker Facebook Twitter
1

 

Βρετανία: Απορρίφθηκε αίτηση για διαβατήριο λόγω…Skywalker Facebook Twitter

Απέρριψε το βρετανικό υπουργείο Εσωτερικών το αίτημα γυναίκας για ανανέωση του διαβατηρίου της επειδή στο επώνυμο της είχε προσθέσει το Skywalker.

Η 29χρονη είπε σύμφωνα με το BBC ότι ως τώρα δεν είχε προβλήματα με το δεύτερο επώνυμο το οποίο πρόσθεσε «για πλάκα», όμως το υπουργείο φοβάται τις δικαστικές περιπέτειες για πνευματικά δικαιώματα με τους παραγωγούς του «Πολέμου των Άστρων».



«Είμαστε υποχρεωμένοι να εξασφαλίσουμε ότι η φήμη των διαβατηρίων του Ηνωμένου Βασιλείου δεν θα τίθεται υπό αμφισβήτηση» εξήγησε η αρμόδια υπηρεσία.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πόσο αντισυστημικός είναι τελικά ο Ζοχράν Μαμντάνι;

LiFO politics / Πόσο αντισυστημικός είναι τελικά ο Ζοχράν Μαμντάνι;

Θα καταφέρει ο χαρισματικός, νεοεκλεγείς δήμαρχος της Νέας Υόρκης να υλοποιήσει τις σημαντικές εξαγγελίες του; Είναι πράγματι αντισυστημικός, όπως παρουσιάζεται, και ποιες θα είναι οι πρώτες του αποφάσεις; Στο σημερινό επεισόδιο του πόντκαστ της LiFO Politics, η Βασιλική Σιούτη συζητά με τον Θοδωρή Καρναβά, καθηγητή Γενετικής και απόφοιτο του τμήματος Διεθνών Σχέσεων του Πανεπιστημίου Κολούμπια, που ζει στη Νέα Υόρκη, για τα αισιόδοξα μηνύματα της εκλογής του αλλά και για τις επιφυλάξεις που εκφράζονται.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Ο Ζελένσκι δεσμεύεται για αναδιοργάνωση του ενεργειακού τομέα μετά το σκάνδαλο διαφθοράς ύψους 100 εκατ. δολαρίων

Διεθνή / Ο Ζελένσκι δεσμεύεται για αναδιοργάνωση του ενεργειακού τομέα μετά το σκάνδαλο διαφθοράς ύψους 100 εκατ. δολαρίων

Ο Ουκρανός πρόεδρος έχει δηλώσει πως θα συνεργαστεί πλήρως με κάθε είδους έρευνα, τη στιγμή που οι εμπλεκόμενοι στο σκάνδαλο είναι ή υπήρξαν στενοί συνεργάτες του
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια