H Ουγκάντα θα ψηφίσει αντι-gay νομοσχέδιο μέχρι το τέλος του έτους

H Ουγκάντα θα ψηφίσει αντι-gay νομοσχέδιο μέχρι το τέλος του έτους Facebook Twitter
3

Μία εκπρόσωπος του ουγκαντέζικου κοινοβουλίου γνωστοποίησε σήμερα ότι ένας αντι-ομοφυλοφιλικός νόμος θα περάσει μέχρι το τέλος του 2012, παρά τις επικρίσεις από το εξωτερικό.

Η Rebecca Kadaga δήλωσε στο Associated Press ότι το νομοσχέδιο, το οποίο προτείνει τη θανατική ποινή για ορισμένες ομοφυλοφιλικές πράξεις, θα ψηφιστεί φέτος, καθώς οι περισσότεροι Ουγκαντέζοι το απαιτούν. 

Η Kadaga πρόσθεσε ότι την περασμένη Παρασκευή είχε συνάντηση με ακτιβιστές της χώρας, οι οποίοι υποστήριξαν ότι απειλούνται από τους ομοφυλόφιλους. Η ίδια χαρακτήρισε την ψήφιση του μεσαιωνικού νομοσχεδίου ως χριστουγεννιάτικο δώρο της κυβέρνησης προς τους κατοίκους της χώρας.

Ο Pepe Julian Onziema, ένας ουγκαντέζους gay ακτιβιστής, τονίζει ότι η ώθηση που δίνεται για να περαστεί ο νόμος είναι απογοητευτική.

Σημειώνεται ότι ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, χαρακτήρισε το νομοσχέδιο αηδιαστικό, ενώ ορισμένα ευρωπαϊκά κράτη απείλησαν ότι σε περίπτωση που τελικά περάσει ο νόμος, θα διακόψουν τη βοήθεια προς τη χώρα.

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βραζιλία: Με ηλεκτρονικό βραχιόλι εντοπισμού ο Μπολσονάρου - Του απαγορεύτηκε η χρήση των social media

Διεθνή / Βραζιλία: Με ηλεκτρονικό βραχιόλι εντοπισμού ο Μπολσονάρου - Του απαγορεύτηκε η χρήση των social

Στον πρώην πρόεδρο της Βραζιλίας επιβλήθηκε και απαγόρευση επικοινωνίας με άλλα πρόσωπα που βρίσκονται υπό έρευνα, μεταξύ των οποίων και ο γιος του, ο οποίος ζει πλέον στις ΗΠΑ
LIFO NEWSROOM
Η Βόρεια Κορέα απαγόρευσε την είσοδο ξένων τουριστών στο πολυδιαφημισμένο θέρετρο

Διεθνή / Η Βόρεια Κορέα απαγόρευσε την είσοδο ξένων τουριστών στο πολυδιαφημισμένο θέρετρο

Αιφνιδιαστική απαγόρευση εισόδου για αλλοδαπούς στο παραθαλάσσιο συγκρότημα που ο Κιμ Γιονγκ Ουν χαρακτήρισε «μεγάλη επιτυχία» - Εκτιμήσεις για αντίδραση σε ρωσικό ρεπορτάζ που εξέθεσε την επιτηδευμένη εικόνα του θερέτρου
LIFO NEWSROOM
Από το Παρίσι στον Νέο Δελχί: Πώς η Ινδία κατάφερε να γίνει υπερδύναμη στις τηγανητές πατάτες

Διεθνή / Από το Παρίσι στο Νέο Δελχί: Πώς η Ινδία κατάφερε να γίνει υπερδύναμη στις τηγανητές πατάτες

Μόνο τον Φεβρουάριο, οι εξαγωγές προτηγανισμένης πατάτας από την Ινδία ξεπέρασαν τις 20.000 τόνους σε έναν μήνα. Σε ετήσια βάση, εξήγαγε 181.773 τόνους, σημειώνοντας αύξηση 45% σε σχέση με πέρυσι.
LIFO NEWSROOM
Οι απειλές Τραμπ κατά Μέρντοχ για τις ευχές στον Έπσταϊν: «Του είπα να μην δημοσιεύσει fake story, αλλά το έκανε»

Διεθνή / Οι απειλές Τραμπ κατά Μέρντοχ για τις ευχές στον Έπσταϊν: «Του είπα να μην δημοσιεύσει fake story, αλλά το έκανε»

Ο Τραμπ εξοργίστηκε με το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της Wall Street Journal για τις ευχές του με σεξουαλικά υπονοούμενα προς τον Έπσταϊν και τώρα απειλεί με μηνύσεις
LIFO NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
Ιδού κράτος που θα ζήλευαν πολλοί απ' τις κεφαλές της εκκλησίας μας, για να μη μιλήσω για τη γνωστή ναζιστική οργάνωση-κόμμα. Κρίμα που στην Ουγκάντα ζουν μαύροι, είμαι σίγουρος ότι αυτό τους χαλάει λίγο τη σούπα..
Δεν μπορώ να φανταστώ πώς σε μια χώρα, όπου η θανατική ποινή εφαρμόζεται στην πράξη με το λυντσάρισμα, κάποιοι "αντι-gay ακτιβιστές" (δεν μπορώ να φανταστώ τί διεκδικούν, αφού όλη η κοινωνία και η πολιτεία είναι με το πλευρό τους) δηλώνουν ότι απειλούνται από ομοφυλόφιλους! Φαίνεται ο καθαρά προσχηματικός χαρακτήρας της επίκλησης της απειλής. Εδώ πχ οι ακροδεξιοί κατηγορούν τους μετανάστες ότι ληστεύουν και βιάζουν, αλλά επιτίθενται και σε ομοφυλόφιλους, που ούτε ληστεύουν, ούτε βιάζουν.
Η ελληνική εκκλησία τι κάνει; Γιατί δεν συμπαραστέκεται στον ουγκαντιανό (;) λαό, τώρα που βάλλεται από τις διεθνείς σιωνιστικές κυβερνήσεις και τους λοιπούς αναρχομασονοκομμουνιστές (μόλις εφηύρα νέο καμμένο όρο ή απλά πήραν τα μυαλά μου αέρα;);