Τα ελληνικά άρχισαν να διδάσκονται στα δημοτικά σχολεία στα Κατεχόμενα

Τα ελληνικά άρχισαν να διδάσκονται στα δημοτικά σχολεία στα Κατεχόμενα Facebook Twitter
7

Την υποχρεωτική εκμάθηση της ελληνικής γλώσσας ξεκίνησε να εφαρμόζει το ψευδοκράτος της Βόρειας Κύπρου στα δημοτικά σχολεία της επικράτειάς του.

Το Πρώτο Θέμα επικαλείται το ρεπορτάζ του συνεργάτη του ραδιοσταθμού "Άστρα", Χασάν Καφετζίογλου, και ισχυρίζεται ότι τα ελληνικά ξεκίνησαν να διδάσκονται ως υποχρεωτικά μάθημα σε όλα τα δημοτικά σχολεία.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, το Ανώτατο Εκπαιδευτικό Συμβούλιο αποφάσισε την κατάργηση της πρωινής ορκωμοσίας των μαθητών των Δημοτικών Σχολείων, ενός όρκου με έντονο εθνικιστικό περιεχόμενο και που δηλώνει την υπερηφάνεια των μαθητών για την τουρκική καταγωγή τους.

7

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Πούτιν αποθεώνει τους «ηρωικούς» Βορειοκορεάτες που πολεμούν στην Ουκρανία σε επιστολή προς τον Κιμ Γιονγκ Ουν

Διεθνή / Ο Πούτιν αποθεώνει τους «ηρωικούς» Βορειοκορεάτες που πολεμούν στην Ουκρανία σε επιστολή προς τον Κιμ Γιονγκ Ουν

Το 2024, η Βόρεια Κορέα απέστειλε πάνω από 10.000 στρατιώτες στο Κουρσκ μαζί με οβίδες πυροβολικού, πυραύλους και πολλαπλούς εκτοξευτές πυραύλων μεγάλου βεληνεκούς
LIFO NEWSROOM