Ανοίγει πάλι τη Δευτέρα το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Ανοίγει πάλι τη Δευτέρα το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών Facebook Twitter
2

Ανοίγει ξανά τη Δευτέρα το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών που παραμένει κλειστό από την Τετάρτη με απόφαση του πρύτανη λόγω συχνών βίαιων επεισοδίων.

Η αστυνομία σε επιχειρήσεις της κατά του παραεμπορίου το τελευταίο διάστημα έχει συγκρουστεί με εμπόρους που πουλάνε παραποιημένα αντικείμενα έξω ακριβώς από την πύλη του πανεπιστημίου και ομάδες αγνώστων που τους υποστηρίζουν.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Σύγκλητος τα επεισόδια μεταφέρονται και στο εσωτερικό του ιδρύματος καθώς οι ομάδες των αγνώστων βρίσκουν καταφύγιο στο άσυλο του πανεπιστημίου.

Η Σύγκλητος υποστηρίζει τις αποφάσεις και ενέργειες του πρύτανη και δηλώνει ότι θα βρίσκεται σε διαρκή συνεδρίαση για να αντιμετωπίσει τυχόν νέα φαινόμενα βίας στο εσωτερικό του Ιδρύματος.

Ελλάδα
2

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΦΙΔΙ ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Ελλάδα / Ναύπακτος: Οδηγός βρήκε φίδι 2 μέτρων μέσα στο αυτοκίνητό της - «Ήταν τεράστιο, τρόμαξα πολύ»

«Το αυτοκίνητο έβγαζε καπνούς, το σταμάτησα στην άκρη, άνοιξα το καπό και ξαφνικά είδα το φίδι, το οποίο μόλις με είδε άρχισε να στριφογυρίζει», περιγράφει η οδηγός
THE LIFO TEAM
ΟΣΜΗ ΑΕΡΙΟ ΑΤΤΙΚΗ ΕΛΕΓΧΟΣ

Ελλάδα / Οσμή αερίου στην Αττική: Άγνωστη η αιτία και η προέλευσή της - Ολοκληρώθηκαν οι έρευνες της Πυροσβεστικής

Η τελευταία ενημέρωση για την οσμή που έγινε αισθητή από το Λαγονήσι μέχρι τη Δραπετσώνα και από τη Γλυφάδα μέχρι τη Νέα Σμύρνη, την Καλλιθέα και τον Άγιο Δημήτριο
THE LIFO TEAM
ΟΣΜΗ ΑΕΡΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΓΙΑΤΡΟΣ

Ελλάδα / Οσμή αερίου στην Αττική: Τι εκτιμά καθηγητής Χημείας - Συστάσεις για τη χρήση κλιματιστικών από πνευμονολόγο

Πού μπορεί να οφείλεται η οσμή εάν αποκλειστεί η διαρροή αερίου; - Οι συστάσεις της γιατρού Σ. Τσικρικά για τη χρήση κλιματιστικών και η εκτίμηση του καθηγητή Μ. Χάλαρη για το τι μπορεί να συμβαίνει
THE LIFO TEAM

σχόλια

2 σχόλια
Κάποιοι έχουν παρεξηγήσει το άσυλο, το οποίο σε καμιά περίπτωση δεν θεσπίσθηκε για τους μικροπωλητές μαϊμούδων. Και όσοι τους υποστηρίζουν μόνο κακό κάνουν στο θεσμό καθώς με αυτό το τρόπο σταδιακά απαξιώνεται στα μάτια των πολιτών.Ήδη υπάρχουν φωνές που ζητούν τη κατάργησή του.