Ληστές βασάνισαν με καυτό σίδερο γυναίκα στα βόρεια προάστια

Ληστές βασάνισαν με καυτό σίδερο γυναίκα στα βόρεια προάστια Facebook Twitter
9

Φρικιαστικές στιγμές πέρασε γυναίκα στα χέρια ληστών από τη Γεωργία, οι οποίοι την έκαψαν με πυρακτωμένο σίδερο για να τους πει πού είχε κρυμμένα χρήματα και τιμαλφή.

Οι ληστές εισέβαλαν πριν από λίγες ημέρες στο σπίτι από παράθυρο της κουζίνας και αιφνιδίασαν τον ιδιοκτήτη που είναι γνωστός γιατρός, τη σύζυγό του και την οικιακή βοηθό.

Το γιατρό τον έδεσαν με γραβάτες σε ένα δωμάτιο  ενώ την 59χρονη σύζυγό του και την 48χρονη οικιακή βοηθό τις κλείδωσαν σε άλλο δωμάτιο.

Όταν η σύζυγος δεν έλεγε πού είναι τα χρήματα και τα τιμαλφή οι ληστές την έκαψαν με πυρακτωμένο σίδερο και το βασανιστήριο συνεχίστηκε για περίπου δύο ώρες, μέχρι που η γυναίκα δεν άντεξε.

Αποκάλυψε που βρίσκονται τα χρήματα και τα κοσμήματα, 2.000 ευρώ, 1.500 δολάρια και κοσμήματα και έφυγαν.

Συνελήφθησαν όμως τελικά, όταν επιχείρησαν να ληστέψουν και βίλα βιομηχάνου στο Καστρί, καθώς η οικιακή βοηθός κατάφερε να τραυματίσει έναν από αυτούς και το γενετικό υλικό να οδηγήσει στη σύλληψη της συμμορίας.

Ελλάδα
9

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΦΙΔΙ ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Ελλάδα / Ναύπακτος: Οδηγός βρήκε φίδι 2 μέτρων μέσα στο αυτοκίνητό της - «Ήταν τεράστιο, τρόμαξα πολύ»

«Το αυτοκίνητο έβγαζε καπνούς, το σταμάτησα στην άκρη, άνοιξα το καπό και ξαφνικά είδα το φίδι, το οποίο μόλις με είδε άρχισε να στριφογυρίζει», περιγράφει η οδηγός
THE LIFO TEAM
ΟΣΜΗ ΑΕΡΙΟ ΑΤΤΙΚΗ ΕΛΕΓΧΟΣ

Ελλάδα / Οσμή αερίου στην Αττική: Άγνωστη η αιτία και η προέλευσή της - Ολοκληρώθηκαν οι έρευνες της Πυροσβεστικής

Η τελευταία ενημέρωση για την οσμή που έγινε αισθητή από το Λαγονήσι μέχρι τη Δραπετσώνα και από τη Γλυφάδα μέχρι τη Νέα Σμύρνη, την Καλλιθέα και τον Άγιο Δημήτριο
THE LIFO TEAM
ΟΣΜΗ ΑΕΡΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΓΙΑΤΡΟΣ

Ελλάδα / Οσμή αερίου στην Αττική: Τι εκτιμά καθηγητής Χημείας - Συστάσεις για τη χρήση κλιματιστικών από πνευμονολόγο

Πού μπορεί να οφείλεται η οσμή εάν αποκλειστεί η διαρροή αερίου; - Οι συστάσεις της γιατρού Σ. Τσικρικά για τη χρήση κλιματιστικών και η εκτίμηση του καθηγητή Μ. Χάλαρη για το τι μπορεί να συμβαίνει
THE LIFO TEAM

σχόλια

4 σχόλια
Είναι γεγονός σε ορισμένα εγκλήματα κάνει κρα πως θύτες τους είναι αλλοδαποί από συγκεκριμένες μάλιστα χώρες (όχι Κινέζοι αλλά ούτε και Πολωνοί). Κάποιες φορές εξαιτίας της κουλτούρας σε μέρη της χώρας προέλευσης (δες μεταχείριση γυναικών σε διάφορες ασιατικές χώρες) ,σε άλλες γιατί στη χώρα προέλευσης θριαμβεύει η μαφία και το οργανωμένο έγκλημα και σε άλλες εξαιτίας του μίσους που υπάρχει απέναντι σε οτιδήποτε συνδέεται με τη χώρα φιλοξενίας (όχι ο ρατσισμός δεν αποτελεί αποκλειστική Ελληνική μάστιγα)
...Και πακιστανος βιασε γυναικα στην Κρητη και αποπειραθηκε να τη σκοτωση με τον ιδιο τροπο που προσπαθησε κι ο αλλος να σκοτωση τη δυστυχη Μυρτω.Καλα να παθουμε. Οπως στρωνουμε κοιμουμαστε
Ρατσιστικό σχόλιο; Πέφτω απ' τα σύννεφα!Απο την είδηση που καθρεφτίζει το μίσος προς τον έχοντα έστω και κάτι και τον εκβαρβαρισμό της κοινωνίας μας το μόνο που σού 'μεινε είναι το γεωργιανός;;;Μπράβο αντίληψη εκεί στη Συγγρού
Απ όλα σου τα σχόλια, χωρίς καν να χρειάζεται να τα διαβάσει κάποιος αλλά μόνο από το νικνειμ καθρεφτίζεται η κουταμάρα και ο κρυπτοφασισμός της σύγχρονης Ελληνικής "αριστεράς".Στα κομματικά γραφεία που θητεύεις σου έχει δημιουργηθεί η εντύπωση πως ολη η κοινωνία είναι σαν εσένα και τον κύκλο σου.Ευτυχώς αποτελείτε μόνο μια θλιβερή μειοψηφία!