Αυτόκλητοι υπερασπιστές της "ηθικής" μαστίγωσαν γυναίκες σε νυχτερινό κέντρο

Αυτόκλητοι υπερασπιστές της "ηθικής" μαστίγωσαν γυναίκες σε νυχτερινό κέντρο Facebook Twitter
17

Μια ομάδα αυτόκλητων υπερασπιστών της "ηθικής" όρμησε την Κυριακή σε νυχτερινό κέντρο στο Περού και κυνήγησαν τις γυναίκες που δούλευαν εκεί και δεν δίστασαν να τις μαστιγώσουν με τις βέργες που κρατούσαν.

Οι "εθελοντές φρουροί της ηθικής" υποπτευόντουσαν ότι οι γυναίκες δουλεύουν ως πόρνες, λόγω των "πρόστυχων" ρούχων τους. Φαίνεται πως έριξαν και κάποιες ψιλές στους άνδρες που ήταν εκείνη την ώρα στο κέντρο και υποχρέωσαν τους υπάλληλους του μαγαζιού να κάνουν κάμψεις!

 

Το βίντεο το τράβηξαν οι ίδιοι και το έδωσαν στα τοπικά μέσα ενημέρωσης. Όπως γράφει το Euronews αυτή δεν ήταν η πρώτη επιχείρηση της συγκεκριμένης ομάδας και υπάρχουν αρκετοί πολίτες που υποστηρίζουν τη δράση τους. Λέγεται μάλιστα ότι οι άνδρες αυτοί εκπαιδεύονται κρυφά από αστυνομικούς των ειδικών δυνάμεων σε εγκαταστάσεις της αστυνομίας.

17

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΙΡΑΝ ΚΡΑΤΗ ΤΟΥ ΚΟΛΟΥ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ

Διεθνή / Τα κράτη του Κόλπου προειδοποιούν για την αυξανόμενη απειλή από φιλοϊρανικές πολιτοφυλακές και δίκτυα έμμεσων συμμάχων

Σε κοινή δήλωση αυτή την εβδομάδα, το Κατάρ, το Κουβέιτ, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, το Μπαχρέιν, η Σαουδική Αραβία και η Ιορδανία καταδίκασαν τις ιρανικές επιθέσεις στο έδαφός τους
THE LIFO TEAM
ΑΥΣΤΡΙΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ SOCIAL MEDIA

Διεθνή / Η Αυστρία σχεδιάζει απαγόρευση των social media για παιδιά κάτω των 14 ετών

Ο αντικαγκελάριος υποστήριξε ότι η κυβέρνηση δεν μπορεί να παρακολουθεί αδρανής τις επιπτώσεις των μέσων κοινωνικής δικτύωσης στα παιδιά, κάνοντας λόγο για εθισμό και προβλήματα υγείας
THE LIFO TEAM