Ειδικός φρουρός συνελήφθη για ληστείες σε αλλοδαπούς

Ειδικός φρουρός συνελήφθη για ληστείες σε αλλοδαπούς Facebook Twitter
1

Δικογραφία σχηματίστηκε σε βάρος 30χρονου ειδικού φρουρού, ο οποίος υπηρετεί σε υπηρεσία της Αττικής, καθώς και τριών ακόμα πολιτών, ενός 30χρονου Έλληνα αλλά και δύο υπηκόων Πακιστάν, 19 και 21 ετών, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της ληστείας κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση, της παραβίασης του οικιακού ασύλου, της διατάραξης οικιακής ειρήνης και της νομοθεσίας για τα όπλα.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της αστυνομίας, οι συλληφθέντες μπήκαν το πρωί της Τετάρτης σε σπίτι στο Αιγάλεω, όπου διέμεναν τέσσερις αλλοδαποί υπήκοοι Πακιστάν, στους οποίους ο ειδικός φρουρός και ο έτερος ημεδαπός δήλωσαν ότι είναι αστυνομικοί. Τους ακινητοποίησαν και τους αφαίρεσαν 2.000 ευρώ, έναν φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή, ένα αεροπορικό εισιτήριο και κούτες με τσιγάρα.

Όπως προέκυψε το ίδιο είχαν κάνει και την περασμένη Δευτέρα σε σπίτι υπηκόου Πακιστάν στο Περιστέρι, αποσπώντας το χρηματικό ποσό των 700 ευρώ, δύο κινητά τηλέφωνα και ένα δελτίο - αίτηση για πολιτικό άσυλο.

Να σημειωθεί πως ο 19χρονος αλλοδαπός κατηγορούμενος είχε συλληφθεί και πάλι το Φλεβάρη του 2013 μαζί με κατώτερο αξιωματικό της ΕΛΑΣ και έναν ακόμη Έλληνα, για υπόθεση αφαίρεσης χρημάτων από κατάστημα ψιλικών ιδιοκτησίας αλλοδαπών και εκβίασης τους με το πρόσχημα της παροχής προστασίας.

Σε σωματικές έρευνες και σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν σε οικίες των δραστών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά, εννέα κινητά τηλέφωνα, ένα ιαπωνικό ξίφος, δύο μη υπηρεσιακά ζεύξη χειροπέδων, ένα ξιφίδιο και σαράντα πακέτα λαθραίων τσιγάρων.

Με Απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, ο Ειδικός Φρουρός τέθηκε σε διαθεσιμότητα, ενώ παράλληλα διατάχθηκε σε βάρος του η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης.

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΓΣΕΕ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΑΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ

Ελλάδα / Γιάννης Παναγόπουλος: «Είμαι στη διάθεση της Δικαιοσύνης» – Τι έδειξε η έρευνα για τις εταιρείες «οχήματα»

Ο Γιάννης Παναγόπουλος και έξι πρόσωπα που εμφανίζονται ως ιδιοκτήτες ή νόμιμοι εκπρόσωποι των εταιρειών αυτών, φέρονται σύμφωνα με την έρευνα, να υπεξαίρεσαν δύο εκατομμύρια ευρώ
THE LIFO TEAM
ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑ ΚΙΝΑ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΝΑΤΟ

Ελλάδα / Υπόθεση κατασκοπείας: Πώς έφτασε η ΕΥΠ στα ίχνη του αξιωματικού - Έδινε πληροφορίες για ΝΑΤΟϊκά σχέδια

Ο αξιωματικός που υπηρετούσε σε θέση ευθύνης, κατηγορείται ότι συνειδητά μετέδιδε σε τρίτους άκρως απόρρητες στρατιωτικές πληροφορίες, που θέτουν σε κίνδυνο την εθνική ασφάλεια
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια
<<Δικογραφία σχηματίστηκε σε βάρος 30χρονου ειδικού φρουρού, ο οποίος υπηρετεί σε υπηρεσία της Αττικής, καθώς και τριών ακόμα πολιτών, ενός 30χρονου Έλληνα αλλά και δύο υπηκόων Πακιστάν, 19 και 21 ετών, >> Έεεεεεεεεεεεεεεε,κάπου μπερδεύτηκε η υπόθεση...