Ανήλικες μαθήτριες πρόσφεραν σεξ με αντάλλαγμα smartphones

Ανήλικες μαθήτριες πρόσφεραν σεξ με αντάλλαγμα smartphones Facebook Twitter
56

Ανήλικες μαθήτριες προσέφεραν σεξ σε συμμαθητές τους σε ιδιωτικό σχολείο στο Μιλάνο, με αντάλλαγμα smartphones και αξεσουάρ κινητής τηλεφωνίας.

Την αποκάλυψη έκανε ο καθηγητής Λούκα Μπερνάρντο, ο οποίος είναι διευθυντής της παιδιατρικής κλινικής του νοσοκομείου Φατεμπενεφρατέλι του Μιλάνο.

Οι επαφές των μαθητών με τις συμμαθήτριες τους ηλικίας 14-16 ετών γινόταν στις τουαλέτες του σχολείου και στη συνέχεια εξαργυρωνόταν με τεχνολογικά δώρα.

Μάλιστα τις συγκεκριμένες μαθήτριες τις αποκαλούν «κορίτσια του ντους», επειδή, όπως λένε, κάνουν σεξ με την ευκολία που κάνουν ντους.

«Έχουμε εντοπίσει οκτώ κορίτσια προς το παρόν, ωστόσο γνωρίζουμε ότι το φαινόμενο είναι πιο διευρυμένο», δήλωσε μεταξύ άλλων, ο Μπερνάρντο στην εφημερίδα «Il Corriere della Sera».

Συμπλήρωσε δε πως τα επτά από τα οκτώ κορίτσια που έχουν εντοπιστεί προέρχονται από «καλές οικογένειες» από την καρδιά του Μιλάνου.

56

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νέο Αμερικανικό πλήγμα σε διεθνή ύδατα με 3 νεκρούς - «Χτυπήσαμε ναρκοτρομοκράτες» λέει ο Τραμπ 

Διεθνή / Νέο Αμερικανικό πλήγμα σε διεθνή ύδατα με 3 νεκρούς - «Χτυπήσαμε ναρκοτρομοκράτες» λέει ο Τραμπ 

Το πλήγμα ήρθε λιγότερο από δύο εβδομάδες μετά από άλλη επιχείρηση των ΗΠΑ, στην οποία σκοτώθηκαν 11 άτομα που η Ουάσινγκτον συνδέει με τη συμμορία Tren de Aragua από τη Βενεζουέλα
LIFO NEWSROOM
Ισπανία: Ο Σάντσεθ ζητά τον αποκλεισμό του Ισραήλ από τις διεθνείς αθλητικές οργανώσεις

Διεθνή / Ισπανία: Ο Σάντσεθ ζητά τον αποκλεισμό του Ισραήλ από τις διεθνείς αθλητικές οργανώσεις μετά τα επεισόδια

Οι δηλώσεις του Ισπανού πρωθυπουργού ήρθαν μία μέρα μετά την πρόωρη διακοπή του ποδηλατικού αγώνα Vuelta a España, εξαιτίας επεισοδίων με φιλοπαλαιστίνιους διαδηλωτές που οδήγησαν σε συγκρούσεις με την αστυνομία
LIFO NEWSROOM