Σας ενοχλούν αυτοί που φωτογραφίζουν το φαγητό τους;

Σας ενοχλούν αυτοί που φωτογραφίζουν το φαγητό τους; Facebook Twitter
10

Το κανάλι Hungry του YouTube δείχνει πόσο εκνευριστικές είναι οι φωτογραφίες φαγητού στο Instagram, ειδικά όταν τραβιέται στα άκρα.

 


 

 

Και μια συνταγή από το ίδιο κανάλι: πώς να φτιάξετε ιταλοαμερικάνικα λαζάνια

Γεύση
10

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μάνος Μακρυγιαννάκης: «Στο Philema, στις Βρυξέλλες, κάνουν ουρά για ξινόμαυρο και ξινόχοντρο»

Το κρασί με απλά λόγια / Μάνος Μακρυγιαννάκης: «Στο Philema κάνουν ουρά για ξινόμαυρο και ξινόχοντρο»

Ο «πρεσβευτής» της ελληνικής κουζίνας στις Βρυξέλλες, αναπολεί τα παιδικά του Χριστούγεννα στην Κρήτη και μιλά για τον ρόλο του Philema – του εστιατορίου που εδώ και έντεκα χρόνια προσφέρει στους «καλεσμένους» του αποκλειστικά ελληνικά προϊόντα και ελληνικά κρασιά.
ΥΡΩ ΚΟΛΙΑΚΟΥΔΑΚΗ - ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ
Στον «Σήφη» ξέρουν από καλή κρητική κουζίνα

Γεύση / Στον «Σήφη» για γαμοπίλαφο και αυγά με στάκα και απάκι

Εδώ και σχεδόν πέντε δεκαετίες, μια οικογενειακή ταβέρνα στον Άγιο Δημήτριο, με την κυρά-Φωφώ σταθερά στο τιμόνι, σερβίρει φαγητά και μεζέδες όπως ακριβώς θα τους έβρισκες σε ένα αυθεντικό κρητικό καφενείο.
ΝΙΚΗ ΜΗΤΑΡΕΑ
Χριστουγεννιάτικος κορμός, μια γλυκιά ιστορία που συνεχίζεται στα καλύτερα ζαχαροπλαστεία της πόλης

Γεύση / Χριστουγεννιάτικος κορμός, ένα σοκολατένιο έπος. Εδώ οι καλύτεροι

Ξεκίνησε ως ένα ρολό παντεσπάνι με αφράτη σοκολάτα γκανάς και ζάχαρη άχνη, σύμβολο της καλοτυχίας. Πλέον κάθε ζαχαροπλάστης κάνει μια δική του παραλλαγή, μετατρέποντάς το σε γλυκό έργο τέχνης.
ΝΙΚΗ ΜΗΤΑΡΕΑ
«Το Αμύνταιο είναι το El Dorado της ελληνικής αμπελουργίας»

Το κρασί με απλά λόγια / «Το Αμύνταιο είναι το El Dorado της ελληνικής αμπελουργίας»

Σε μια συνέντευξη εφ όλης της ύλης η εμβληματική προσωπικότητα του ελληνικού κρασιού, ο Άγγελος Ιατρίδης, εξηγεί ότι πήγε στο Αμύνταιο πριν από τριάντα χρόνια επειδή είδε ότι θα άντεχε στην κλιματική αλλαγή και μιλάει για τη μεγάλη ανάπτυξη του Κτήματος Άλφα από τα 4.000 στρέμματα στα 14.000.
ΥΡΩ ΚΟΛΙΑΚΟΥΔΑΚΗ - ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ
Η εποχή του Ευχέλαιου της μεσογειακής διατροφής ή Τα μυστήρια της εποχής της ελιάς

Γεύση / Ελιές με χταπόδι: Στο Αιγαίο τις φτιάχνουν απλά, όπως τις μαντινάδες

Κολυμπάτες, ελίδια, κλαστάδες, σταφιδολιές, ψαρολιές, κουροπολιές, νερατζολιές: όπως και να την πεις, η ελιά παραμένει ένα μικρό σύμβολο του μεσογειακού πολιτισμού. Mε το χταπόδι πώς ταιριάζει;
ΝΙΚΟΣ Γ. ΜΑΣΤΡΟΠΑΥΛΟΣ

σχόλια

7 σχόλια
Ακόμα πιο "ωραίο" θα ήταν μέσα σε κάθε vintage-ρισμένη φωτογραφία φαγητού ό,τι να'ναι στο instagram,να υπήρχε ένα χεράκι πεινασμένου παιδιού με λεζάντα "μπορώ να το πάρω γιατί μάλλον δεν πεινάς και τόσο"...
O καθενας το τι πιστευει οτι ειναι ωραιο κ καλαισθητο ειναι υποκειμενικο.ΟΚ,ας βγαζουν φωτο φακες,μπαμιες,παντζαρια η οτιδηποτε τελος παντων αλλα ρε φιλε μου μην κανεις σαν τρελος οταν ερχεται το πιατο στο τραπεζι κ εγω περιμενω ποση ωρα για να φαω κ μου αρπαζεις κ τα πιρουνια για να μη φαω ουτε μια μπουκια κ καταστρεψω την φωτο σου!
Πόσο πιο ενοχλητικό μπορεί να γίνει; Σκεφτείτε να βλέπετε φωτογραφία από φακές οι οποίες είναι ήδη μισοτελειωμένες και περιέχουν τρίμματα από φέτα και φυσικά ελιές! Gross!
οχι το πιο ενοχλητικο απο ολα ειναι καποιοι να βγαζουν ενα λυγδιασμενο donut με τισ μερεντες μαρμελαδες απεξω photo και να βαζουν μια σεπια απο πανω και νομιζουν πως καποιος θελει να το δει αυτο
καλά, υπάρχουν και πιό εκνευριστικά πράματα. δηλαδή αυτό δεν είναι καν τόσο εκνευριστικό. σε κλίμακα από το 1 μέχρι το 10 όπου 10 μπαίνουν πράματα του τύπου να ανακαινίζουν το αποπάνω διαμέρισμα κι απ' τις οχτώ κάθε πρωί -και σ/κ- να βαράνε κομπρεσσέρ -και λαμβάνοντας υπ' όψη ότι η κλίμακα είναι λογαριθμική-, θα έπαιρνε 2 ή 3