EΡΧΟΝΤΑΙ!

Σας ενοχλούν αυτοί που φωτογραφίζουν το φαγητό τους;

Σας ενοχλούν αυτοί που φωτογραφίζουν το φαγητό τους; Facebook Twitter
10

Το κανάλι Hungry του YouTube δείχνει πόσο εκνευριστικές είναι οι φωτογραφίες φαγητού στο Instagram, ειδικά όταν τραβιέται στα άκρα.

 


 

 

Και μια συνταγή από το ίδιο κανάλι: πώς να φτιάξετε ιταλοαμερικάνικα λαζάνια

Γεύση
10

EΡΧΟΝΤΑΙ!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πόσο ελληνικός είναι ο γύρος;

Ιστορία του φαγητού / Πόσο ελληνικός είναι ο γύρος;

Ο γύρος μπορεί να θεωρείται το απόλυτο ελληνικό street food, όμως η ιστορία του είναι πολύ πιο σύνθετη απ’ όσο υποδηλώνει η σημερινή του εικόνα. Με ρίζες που φτάνουν στο οθωμανικό ντονέρ και μια πορεία που διασταυρώνεται με προσφυγικές μετακινήσεις, πολιτικές αποφάσεις και εθνικές διεκδικήσεις, το πιτόγυρο αποδεικνύεται προϊόν μιας μακράς και πολυτάραχης διαδρομής.
M. HULOT
Στην πόλη αυτή δεν υπάρχει πια χώρος για Μουριές

Οπτική Γωνία / Στην πόλη αυτή δεν έμεινε πια χώρος για Μουριές

Αν τελικά το ιστορικό καφενείο των Εξαρχείων κλείσει, οι Αθηναίοι θα πρέπει να αποδεχτούν τη θλιβερή πραγματικότητα: οι μνήμες τους και η γνώμη τους για την πόλη δεν έχουν πια καμία σημασία.
ΝΙΚΗΤΑΣ ΔΕΣΠΟΤΙΔΗΣ
Στην κουζίνα με τη Σίλβια Πλαθ

Nothing Days / Στην κουζίνα με τη Σίλβια Πλαθ

Πίσω από τον μύθο της βασανισμένης ποιήτριας υπήρχε μια γυναίκα που έψηνε κέικ, αντάλλασσε συνταγές και διάβαζε βιβλία μαγειρικής με την ίδια αφοσίωση που διάβαζε ποίηση. Η ιστορία του θρυλικού κέικ με ντοματόσουπα φωτίζει μια καθημερινή, τρυφερή και συχνά παραγνωρισμένη πλευρά της ζωής της.
M. HULOT
Τα ελληνικά chardonnay που θα λατρέψετε αυτό το καλοκαίρι

Γεύση / 6 ελληνικά chardonnay που αξίζει να δοκιμάσετε αυτό το καλοκαίρι

Οι ελληνικές ετικέτες αποδεικνύουν ότι η διεθνής ποικιλία έχει βρει στη χώρα μας την ιδανική της πατρίδα. Έξι κρασιά που θα ταιριάξουν ιδανικά με τα καλοκαιρινά μας τραπέζια δίπλα στη θάλασσα.
ΥΡΩ ΚΟΛΙΑΚΟΥΔΑΚΗ
Το «κρασί του θέρους» έρχεται απ’ τη Σέριφο

Το κρασί με απλά λόγια / Το «κρασί του θέρους» έρχεται απ’ τη Σέριφο

Σε μια εποχή που τα αμπέλια των Κυκλάδων δίνουν συχνά τη θέση τους σε βίλες και τουριστικές επενδύσεις, ο Χρήστος Παπαναστασίου επέλεξε να ακολουθήσει τον αντίθετο δρόμο. Στο Santa Thecla Vineyards, αναβιώνει έναν οικογενειακό αμπελώνα, διασώζει σπάνιες τοπικές ποικιλίες και επιχειρεί να δώσει νέα ζωή στην αμπελουργική παράδοση του νησιού.
ΥΡΩ ΚΟΛΙΑΚΟΥΔΑΚΗ | ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ

σχόλια

7 σχόλια
Ακόμα πιο "ωραίο" θα ήταν μέσα σε κάθε vintage-ρισμένη φωτογραφία φαγητού ό,τι να'ναι στο instagram,να υπήρχε ένα χεράκι πεινασμένου παιδιού με λεζάντα "μπορώ να το πάρω γιατί μάλλον δεν πεινάς και τόσο"...
O καθενας το τι πιστευει οτι ειναι ωραιο κ καλαισθητο ειναι υποκειμενικο.ΟΚ,ας βγαζουν φωτο φακες,μπαμιες,παντζαρια η οτιδηποτε τελος παντων αλλα ρε φιλε μου μην κανεις σαν τρελος οταν ερχεται το πιατο στο τραπεζι κ εγω περιμενω ποση ωρα για να φαω κ μου αρπαζεις κ τα πιρουνια για να μη φαω ουτε μια μπουκια κ καταστρεψω την φωτο σου!
Πόσο πιο ενοχλητικό μπορεί να γίνει; Σκεφτείτε να βλέπετε φωτογραφία από φακές οι οποίες είναι ήδη μισοτελειωμένες και περιέχουν τρίμματα από φέτα και φυσικά ελιές! Gross!
οχι το πιο ενοχλητικο απο ολα ειναι καποιοι να βγαζουν ενα λυγδιασμενο donut με τισ μερεντες μαρμελαδες απεξω photo και να βαζουν μια σεπια απο πανω και νομιζουν πως καποιος θελει να το δει αυτο
καλά, υπάρχουν και πιό εκνευριστικά πράματα. δηλαδή αυτό δεν είναι καν τόσο εκνευριστικό. σε κλίμακα από το 1 μέχρι το 10 όπου 10 μπαίνουν πράματα του τύπου να ανακαινίζουν το αποπάνω διαμέρισμα κι απ' τις οχτώ κάθε πρωί -και σ/κ- να βαράνε κομπρεσσέρ -και λαμβάνοντας υπ' όψη ότι η κλίμακα είναι λογαριθμική-, θα έπαιρνε 2 ή 3