Οι πελάτες είναι εξασφαλισμένοι, αλλά τι τρώνε οι εργαζόμενοι στα εστιατόρια; Το φαγητό του προσωπικού πριν ανοίξουν οι πόρτες είναι μια μακραίωνη παράδοση που έχει αποτυπωθεί και σε βιβλία, και δείχνει το επίπεδο συνεργασίας και συναδελφικότητας ενός εστιατορίου. Το Noma της Κοπεγχάγης έχει χαρακτηριστεί ως το καλύτερο εστιατόριο του κόσμου για τρίτη χρονιά (μπορείτε να διαβάσετε για το μενού εδώ). Ο Δανός κινηματογραφιστής Simon Ladefoged μπήκε στην κουζίνα και κατέγραψε μια κρυφή πλευρά του Noma, τους 37 σεφ, όταν βρίσκονται μεταξύ τους.
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

Δολοφονία στην Αγία Παρασκευή: «Τον τελευταίο χρόνο έπινε πολύ και έμπλεκε» - Τι ισχυρίζεται η 43χρονη

Φωτιά στην Πατησίων: Κάηκε το διαμέρισμα του Πέτρου Φιλιππίδη

Εντοπίστηκε φάλαινα φυσητήρας κοντά στις ακτές του Άστρους Κυνουρίας

Πέτρος Φιλιππίδης: «Ξαφνικά από το πίσω μέρος του σπιτιού έπιασε φωτιά» περιγράφει ο δικηγόρος του

Γαλλία: Νόμιζε ότι είχε σχέση με μοντέλο – Ταξίδεψε 760 χλμ. και βρήκε τον σύζυγό της

σχόλια