Οι πελάτες είναι εξασφαλισμένοι, αλλά τι τρώνε οι εργαζόμενοι στα εστιατόρια; Το φαγητό του προσωπικού πριν ανοίξουν οι πόρτες είναι μια μακραίωνη παράδοση που έχει αποτυπωθεί και σε βιβλία, και δείχνει το επίπεδο συνεργασίας και συναδελφικότητας ενός εστιατορίου. Το Noma της Κοπεγχάγης έχει χαρακτηριστεί ως το καλύτερο εστιατόριο του κόσμου για τρίτη χρονιά (μπορείτε να διαβάσετε για το μενού εδώ). Ο Δανός κινηματογραφιστής Simon Ladefoged μπήκε στην κουζίνα και κατέγραψε μια κρυφή πλευρά του Noma, τους 37 σεφ, όταν βρίσκονται μεταξύ τους.
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

Καιρός: Επικαιροποιήθηκε το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ - Κορυφώνεται ο καύσωνας

Ντιόγκο Ζότα: Ποια θεωρούν οι ισπανικές αρχές την βασική αιτία για το τροχαίο δυστύχημα

Ειρήνη Μουρτζούκου: Το χρονικό των θανάτων στην Αμαλιάδα - Για ποιους κατηγορείται

Ομαδικός βιασμός στο Κερατσίνι: Μου έλεγαν «μην αντιστέκεσαι, μην είσαι ξενέρωτη», λέει η 14χρονη

Η Σκάρλετ Γιόχανσον γίνεται η πιο εμπορική ηθοποιός όλων των εποχών

σχόλια