Βυθίστηκε το Τζέλλα Δέλτα

Βυθίστηκε το Τζέλλα Δέλτα Facebook Twitter
0

Έκλεισε αιφνιδίως η «DIVA», το γυναικείο περιοδικό του ANT1. Ήταν αναμενόμενο για πολλούς λόγους - βασικότερος, το ότι μόνο οι διεθνείς γυναικείοι τίτλοι έχουν (πλέον) διαφημιστική ζωή. Επίσης, έκλεισε το «Officiel Homme» του κ. Λαυρεντιάδη, λίγους μόνον μήνες μετά την εξαγορά του - παλιά, καίγανε χιλιάρικα στα μπουζούκια. Στο Alter πιθανόν θα ομοσταυλίζονται από τούδε και εις το εξής ο κύριος Αυτιάς και ο κύριος Κακαουνάκης. Μέχρι να φτάσουν εις βαθύ γήρας - οπότε θα μεταπηδήσουν στα Κανάλι 10, όπου όλα τα γραΐδια, τζάνκις της δημοσιότητας (αλλοτινοί διευθυντές/συνταξιουχοι κ.λπ.) ξεβράζονται λησμονημένα. Σκέψεις στο επιτελείο αθόρυβου μεγιστάνα να εξαγοράσει ολόκληρο τον ΔΟΛ. Η πιο αμείλικτη και καθαρή ακτινογραφία του Λαζόπουλου έγινε από τον Χρήστο Χωμενίδη στα «Νέα»: «O Λαζόπουλος είναι πληγή για τη δημόσια ζωή. Είναι ένας άνθρωπος ο οποίος, ενώ ξεκίνησε ως καλός κωμικός, ξαφνικά θεώρησε ότι είναι η συνείδηση των Ελλήνων. Όταν τον βλέπω στην τηλεόραση, μου θυμίζει κάτι Αμερικανούς ιεροκήρυκες οι οποίοι ουρλιάζουν κι από κάτω το πλήθος γουστάρει. Και το χειρότερο είναι πως πια δεν είναι κωμικός. O stand-up comedian δεν κολακεύει, αλλά βρίζει το κοινό του. O Λένι ο βρομόστομος δεν έβριζε την εξουσία κολακεύοντας τον απλό άνθρωπο. Του έλεγε "εσύ είσαι o διεφθαρμένος και μαλάκας που ανέχεσαι. Εσύ που κάθεσαι στην πολυθρονίτσα και περιμένεις από μένα να βρίσω τον Νίξον είσαι σαν τον Νίξον"». O Λαζόπουλος κολακεύει τον κόσμο και ιδίως τους νέους. Τους αποδίδει το αλάθητο, λες και δεν συμβαίνει αυτό που έλεγε ο Χατζιδάκις, ότι ανάμεσα στους νέους βρίσκονται και οι αυριανοί χαφιέδες και οι αυριανοί χασάπηδες και απατεώνες. Εν πάση περιπτώσει, η εξουσία του Λαζόπουλου δείχνει αυτό που έλεγα προηγουμένως. Την έλλειψη ενός καλού αφηγητή. Ο κ. Τράγκας έκλεισε τη συγκλονιστική εφημερίδα «Χώρα», η οποία πουλώντας κάτω από 500 φύλλα, είχε σκανδαλωδώς έρθει πρώτη σε απορρόφηση κρατικής διαφήμισης. Σε μια χρονιά είχε κέρδη 1.483.000 ευρώ, τη στιγμή που το κόστος χαρτιού και εκτύπωσης μετά βίας ξεπερνούσε τα 300 ευρώ! Οι αρμόδιοι υπουργοί θα έπρεπε να κρεμαστούν στο Σύνταγμα, ωστόσο εξακολουθούν να παρανομούν με το δημόσιο χρήμα, ασημώνοντας τους εκδότες που είτε έχουν την πατίνα της παλιάς εξουσίας, είτε προχωρούν σε ξεκάθαρους εκβιασμούς. Π.χ. πολύ άτσαλα παίζει εσχάτως με το δημόσιο χρήμα ο υπουργός του Τουρισμού. Χωρίς να καλύπτεται καθόλου! Θα επανέλθουμε!

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΛΟΡΑ ΝΤΕΡΝ ΤΖΕΦΡΙ ΕΠΣΤΑΙΝ ΣΕΙΡΑ

TV & Media / Η υπόθεση Έπσταϊν γίνεται σειρά με τη Λόρα Ντερν σε πρωταγωνιστικό ρόλο

Σύμφωνα με την επίσημη περιγραφή, η σειρά καταγράφει την έρευνα που αποκάλυψε τη συμφωνία που είχε συνάψει ο Έπσταϊν το 2008 με ομοσπονδιακούς εισαγγελείς, επιτρέποντάς του να αποφύγει βαρύτερες κατηγορίες
THE LIFO TEAM
Το θρυλικό περιοδικό The Face κλείνει ξανά

TV & Media / Το θρυλικό περιοδικό The Face κλείνει ξανά

Το βρετανικό περιοδικό The Face ανακοίνωσε ότι σταματά ξανά τη λειτουργία του, επτά χρόνια μετά το relaunch του το 2019. Το τεύχος για την άνοιξη του  2026 θα είναι το τελευταίο, κλείνοντας ένα ακόμη κεφάλαιο για έναν τίτλο που σημάδεψε τη βρετανική style και youth culture.
THE LIFO TEAM