Zέβρα «δραπέτης» μεταφέρθηκε αεροπορικώς μετά τον εντοπισμό της πίσω στον ζωολογικό κήπο

Zέβρα «δραπέτης» μεταφέρθηκε αεροπορικώς μετά τον εντοπισμό της πίσω στον ζωολογικό κήπο Facebook Twitter
Φωτ. BBC
0

Viral έγινε στα social media ο Εντ, η ζέβρα που δραπέτευσε από ζωολογικό κήπο στο Τενεσί και επέστρεψε σε αυτόν «πετώντας».

Η ζέβρα ήταν ελεύθερη για περίπου μία εβδομάδα και περιπλανούνταν στο Τενεσί, πριν τελικά εντοπιστεί και επιστρέψει αερωπωρικώς με ελικόπτερο, πίσω στο ζωολογικό κήπο.

Στον εντοπισμό του Εντ, βοήθησαν οι δεκάδες αναφορές που έγιναν στα social media, όπου κάποιες από αυτές ανέφεραν πως εθεάθη να τρέχει σε διάφορες γειτονιές της πόλης.

Αρχικά, εντοπίστηκε την επόμενη ημέρα από την εξαφάνισή του να τρέχει σε έναν αυτοκινητόδρομο, αναγκάζοντας τους αστυνομικούς να κλείσουν τον δρόμο, όμως κατάφερε και διέφυγε σε δασώδη περιοχή και έκτοτε αγνοούνταν.

Στη συνέχεια, υπήρξαν αρκετές αναφορές για την εμφάνισή του σε διάφορα σημεία και τελικά εντοπίστηκε μετά από καταδίωξη. «Ο Έντ μεταφέρθηκε αεροπορικώς με ελικόπτερο πίσω», ανέφερε το γραφείο Σερίφη της κομητείας Ράδερφορντ.

Μάλιστα, βίντεο που δημοσιεύτηκε από το γραφείο, τον δείχνει τυλιγμένο σε ένα δίχτυ με το κεφάλι του να προεξέχει, ενώ μεταφέρεται με το ελικόπτερο πίσω στο ζωολογικό κήπο.

Με πληροφορίες από CNN

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Η Γροιλανδία δεν πωλείται»: Το ξεκάθαρο μήνυμα της χώρας πριν από τις κρίσιμες συνομιλίες με τον Τραμπ

Διεθνή / «Η Γροιλανδία δεν πωλείται»: Το ξεκάθαρο μήνυμα της χώρας πριν από τις κρίσιμες συνομιλίες με τον Τραμπ

Σε κοινή συνέντευξη Τύπου με την πρωθυπουργό της Δανίας, Μέτε Φρεντέρικσεν, ο πρωθυπουργός του νησιού ξεκαθάρισε ότι η Γροιλανδία δεν πρόκειται «ούτε να ανήκει ούτε να κυβερνηθεί» από τις ΗΠΑ
THE LIFO TEAM
ΙΡΑΝ ΦΑΡΑΧ ΠΑΧΛΑΒΙ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ

Διεθνή / Ιράν: Η πρώην αυτοκράτειρα Φαράχ Παχλαβί καλεί τις δυνάμεις ασφαλείας να ενωθούν με τους διαδηλωτές

Τους προέτρεψε να ενωθούν με το κίνημα διαμαρτυρίας «πριν να είναι πολύ αργά», υποστηρίζοντας ότι καμία εξουσία και κανένα προνόμιο δεν δικαιολογούν αιματοχυσία
THE LIFO TEAM