«Ζαλίζει» η λίστα δώρων για τον γάμο της Πάρις Χίλτον -Δίσκος 985 δολαρίων, λαβίδες πάγου των 250 δολαρίων

Η Πάρις Χίλτον με μια εφημερίδα στα χέρια Facebook Twitter
Instagram @parishilton
0

Τα 60.000 δολάρια φέρεται ότι ξεπερνάει η λίστα δώρων του γάμου της Πάρις Χίλτον και του Carter Reum, σύμφωνα με το Page Six.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η λίστα γάμου της κληρονόμου συμπεριλαμβάνει μεταξύ άλλων μια πιατέλα Hermés αξίας 500 δολαρίων, έναν δίσκο Christofle των 985 δολαρίων, ένα κρυστάλλινο αντικείμενο για σερβίρισμα χαβιαριού με το κουτάλι των 1.000 δολαρίων και ένα βάζο Baccarat 4.885 δολαρίων.

Το Page Six σχολιάζει χαρακτηριστικά ότι η Πάρις Χίλτον και ο σύντροφός της είχαν και «πιο προσιτές επιλογές», όπως μια καράφα των 140 δολαρίων, ένα σκεύος σερβιρίσματος κέικ στα 185 δολάρια αλλά και λαβίδες πάγου με 250 δολάρια.

Το ζευγάρι αναμένεται να παντρευτεί στις 11 Νοεμβρίου, λίγους μήνες μετά την ρομαντική πρόταση γάμου, παραμονή του Αγίου Βαλεντίνου, σε εξωτική παραλία. «Το παραμυθένιο όνειρό μου έγινε πραγματικότητα! Αγαπώ πολύ τον μέλλοντα σύζυγο μου! Η καλύτερη έκπληξη γενεθλίων!! Τόσο ενθουσιασμένη που θα γίνω γυναίκα σου!», είχε γράψει η Πάρις Χίλτον.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το Άμστερνταμ δεν αντέχει άλλο τους νεαρούς Άγγλους τουρίστες

Διεθνή / Το Άμστερνταμ δεν αντέχει άλλο τους νεαρούς Άγγλους τουρίστες

Ο υπερκορεσμός της πόλης από νεαρούς Άγγλους που μεταξύ άλλων κατουράνε παντού ή μπλέκουν μεθυσμένοι σε καυγάδες, έχει προξενήσει εδώ και χρόνια αντιδράσεις, με τις αρχές να αναλαμβάνουν πρωτοβουλίες.
NEWSROOM
Θα στην τσακίσω εγώ την αλαζονία σου: Το δημοκρατικό Ισραήλ ορθώνεται μπροστά στον Νετανιάχου

Διεθνή / Θα στην τσακίσω εγώ την αλαζονεία σου: Το δημοκρατικό Ισραήλ ορθώνεται μπροστά στον Νετανιάχου

Πρωτοφανείς διαμαρτυρίες σε ολόκληρο το Ισραήλ κλονίζουν για πρώτη φορά τον αλαζόνα ακροδεξιό πρωθυπουργό Μπενιαμίν Νετανιάχου, ο οποίος επειχειρεί να ελέγξει ασφυκτικά την δικαστική εξουσία της χώρας.
THE LIFO TEAM

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ