Υπάλληλος γραφείου τελετών ανάρτησε σέλφι με τη σορό του Μαραντόνα - Απολύθηκε μετά την κατακραυγή

Υπάλληλος γραφείου τελετών ανάρτησε σέλφι με τη σορό του Μαραντόνα - Απολύθηκε μετά την κατακραυγή Facebook Twitter
EPA
0

Η σέλφι ενός υπαλλήλου γραφείου τελετών με την σορό του Ντιέγκο Μαραντόνα προκάλεσε κατακραυγή και οδήγησε στην απόλυση του. 

Σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα Mirror, ο υπάλληλος φέρεται να ήταν ο ίδιος που είχε αναλάβει την προετοιμασία της σορού του μεγάλου ποδοσφαιριστή για το λαϊκό προσκύνημα. Ο ιδιοκτήτης του γραφείου κηδειών επιβεβαίωσε ότι ο εργαζόμενος έχει απολυθεί, σύμφωνα με ρεπορτάζ τοπικών εφημερίδων που επικαλείται η βρετανική Mirror.

Ο υπάλληλος φωτογραφήθηκε μπροστά στο ανοιχτό φέρετρο, κάνοντας "like" με το χέρι του και με φόντο τον νεκρό ποδοσφαιριστή. Η φωτογραφία μοιράστηκε στα social media και έγινε viral, προκαλώντας οργή. To RT μετέδωσε πως ο απολυμένος υπάλληλος δέχτηκε μέχρι και απειλές κατά της ζωής του από εξοργισμένους φαν του Μαραντόνα. 

Ο 60χρονος άσος της «στρογγυλής θεάς» πέθανε στον ύπνο του την Τετάρτη, μετά από έμφραγμα που του προκάλεσε πνευμονικό οίδημα. Ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής ανάρρωνε στο σπίτι του μετά που εγχείριση για θρόμβο στον εγκέφαλο. 

Το πρωί της Πέμπτης, η σορός του Μαραντόνα μεταφέρθηκε στο προεδρικό μέγαρο της χώρας όπου τέθηκε σε λαϊκό προσκύνημα. Ο Πάπας Φραγκίσκος μνημόνευσε τον Μαραντόνα στην προσευχή του.

Υπάλληλος γραφείου τελετών ανάρτησε σέλφι με τη σορό του Μαραντόνα - Απολύθηκε μετά την κατακραυγή Facebook Twitter
Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΡΑΜΠ ΔΙΑΦΘΟΡΑ

Διεθνή / Μπορεί να σταματήσει κανείς τη διαφθορά του Τραμπ;

Οι χρηματιστηριακές κινήσεις του προέδρου, το ταμείο των 1,8 δισ. δολαρίων για αποζημιώσεις σε υποτιθέμενα θύματα πολιτικών διώξεων και η πρωτοφανής ασυλία που του παραχωρήθηκε από την αμερικανική Εφορία αναδεικνύουν την ανάγκη για ριζική αναθεώρηση των κανόνων δεοντολογίας στις Ηνωμένες Πολιτείες
THE LIFO TEAM
ΡΩΣΙΑ ΑΡΜΕΝΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ

Διεθνή / Η Ρωσία κλιμακώνει τις πιέσεις στην Αρμενία ενόψει εκλογών: Απαγορεύει την εισαγωγή οπωροκηπευτικών

Η Μόσχα εκφράζει την έντονη δυσαρέσκειά της για τις θερμές σχέσεις που αναπτύσσει το Γερεβάν με τη Δύση υπό τον πρωθυπουργό Νικόλ Πασινιάν, ο οποίος διεκδικεί τρίτη θητεία στην εξουσία
THE LIFO TEAM