Ξέσπασμα κορωνοϊού στη Μελβούρνη: Υπάλληλοι ξενοδοχείου έκαναν σεξ με πελάτες σε καραντίνα

Ξέσπασμα κορωνοϊού στη Μελβούρνη: Υπάλληλοι ξενοδοχείου έκαναν σεξ με πελάτες σε καραντίνα Facebook Twitter
0

Οι αυστραλιανές αρχές διέταξαν δικαστική έρευνα μετά τις καταγγελίες για νέο ξέσπασμα κορωνοϊού στη Μελβούρνη όταν υπάλληλοι ξενοδοχείου αγνόησαν το υγειονομικό πρωτόκολλο για τις διεθνείς αφίξεις, κάνοντας μεταξύ άλλων σεξ εν μέσω καραντίνας.

Η κυβέρνηση, που ανακοίνωσε πως θα στηρίξει την έρευνα με 3 εκατ. δολάρια, έχει επιτάξει έναν αριθμό ξενοδοχείων σε όλη τη χώρα στο πλαίσιο των αυστηρών συνοριακών ελέγχων για τον έλεγχο της πανδημίας. Οποιοσδήποτε καταφτάνει στην Αυστραλία πρέπει να μπαίνει σε υποχρεωτική καραντίνα 14 ημερών στις εγκαταστάσεις, που διαχειρίζεται η κυβέρνηση. Προς το παρόν επιτρέπεται η είσοδος τη χώρα μόνο σε Αυστραλούς πολίτες και μόνιμους κατοίκους, με ελάχιστες εξαιρέσεις.

Σύμφωνα με το εθνικό δίκτυο ABC, 31 κρούσματα έχουν σχέση με το ξενοδοχείο Stamford Plaza στην Μελβούρνη, ενώ περιπτώσεις έχουν συνδεθεί με το ξενοδοχείο Rydges on Swanston, που βρίσκεται επίσης στην πρωτεύουσα. 

Σύμφωνα με το 9 News, οι φερόμενες καταγγελίες κάνουν λόγο για υπαλλήλους που έκαναν σεξ με επισκέπτες σε απομόνωση αλλά και ελλειπή εκπαίδευση των εργαζομένων σεκιούριτι, με κάποιους να αναφέρουν πως τους έγινε ενημέρωση μόλις 5 λεπτών πριν πιάσουν δουλειά.  

Σχετικά με τις καταγγελίες πως οι υπάλληλοι σεκιούριτι κοιμήθηκα με επισκέπτες σε καραντίνα, οι αρχές απάντησαν πως αν οι ισχυρισμοί αληθεύουν, τότε είναι «εντελώς απαράδεκτο», καλώντας σε απόλυση των συγκεκριμένων εργαζομένων σε περίπτωση που όντως ισχύει αυτό. 

Με πληροφορίες από CNN

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΤΖΟ ΜΠΑΙΝΤΕΝ ΕΦΟΡΙΑ

Διεθνή / ABC News: Η κυβέρνηση Τραμπ πρόκειται να συγκροτήσει «Επιτροπή Αλήθειας και Δικαιοσύνης» για την αποζημίωση των συμμάχων του

Οι αποζημιώσεις αφορούν άτομα που δήλωσαν θύματα κυβερνητικής «εργαλειοποίησης» των κρατικών μηχανισμών κατά την διακυβέρνηση του Τζο Μπάιντεν
THE LIFO TEAM
ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΙΡΑΝ

Διεθνή / «Τα 20 χρόνια είναι αρκετά» – Ο Τραμπ θέτει όριο στο πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν

Ο Αμερικανός πρόεδρος δήλωσε ότι μια αναστολή 20 ετών στο πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν θα ήταν αρκετή για μια συμφωνία, σηματοδοτώντας πιθανή μετατόπιση στη στάση του απέναντι στην Τεχεράνη
THE LIFO TEAM
ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΠΟΛΕΜΟΣ ΙΡΑΝ

Διεθνή / Politico: «Ο πόλεμος στο Ιράν αφορά και την Ευρώπη» εξηγεί πρώην σύμβουλος εθνικής ασφάλειας του Τραμπ

Προειδοποίησε ότι η Ευρώπη δεν δείχνει την απαραίτητη σοβαρότητα απέναντι ούτε στην Κίνα, συνδέοντας τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή με τη ρωσοκινεζική συνεργασία και τόνισε ότι οι μεγάλες κρίσεις είναι πλέον αλληλένδετες, κάτι που η Ευρώπη εξακολουθεί να υποτιμά
THE LIFO TEAM