Ξεκινά πτήσεις η EasyJet: Μάσκα για επιβάτες και πλήρωμα - Δεν θα σερβίρεται φαγητό

Ξεκινά πτήσεις η EasyJet: Μάσκα για επιβάτες και πλήρωμα - Δεν θα σερβίρεται φαγητό Facebook Twitter
0

Η easyJet ανακοίνωσε ότι ένας μικρός αριθμός πτήσεων θα αρχίσει και πάλι να εκτελείται στις 15 Ιουνίου και ότι επιβάτες και πλήρωμα θα πρέπει να φορούν μάσκες κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Τα αεροσκάφη της βρετανικής αεροπορικής εταιρίας χαμηλού κόστους έχουν καθηλωθεί στο έδαφος από τα τέλη Μαρτίου όταν η πανδημία εξαπλώθηκε σε όλη την Ευρώπη, αλλά η εταιρία ανακοίνωσε ότι θα ξεκινήσει και πάλι εγχώριες πτήσεις στη Βρετανία και τη Γαλλία από τις 15 Ιουνίου, πριν προσθέσει στη συνέχεια και άλλους προορισμούς.

Οι πτήσεις θα ξεκινήσουν με νέα μέτρα ασφάλειας, όπως η χρήση μάσκας και ο ενισχυμένος καθαρισμός του αεροσκάφους, όπως ανακοίνωσε σήμερα η εταιρία.

Η easyJet ακολούθησε το παράδειγμα του μεγαλύτερου ανταγωνιστή της, της Ryanair, καθιστώντας υποχρεωτική τη χρήση μάσκας, καθώς οι αεροπορικές εταιρίες λαμβάνουν μέτρα με στόχο να καθησυχάσουν τους πελάτες ότι μπορούν να πετάξουν και πάλι με ασφάλεια εν μέσω ανησυχιών για την εξάπλωση της COVID-19 στα αεροσκάφη όπου υπάρχει πολύς κόσμος.

Η Air France-KLM, η Lufthansa και η Wizz έχουν καταστήσει υποχρεωτική τη χρήση μάσκας, ενώ ο διευθύνων σύμβουλος της IAG, της ιδιοκτήτριας της British Airways, Γουίλι Γουόλς δήλωσε ότι στηρίζει την ιδέα αυτή.

Ξεκινά πτήσεις η EasyJet: Μάσκα για επιβάτες και πλήρωμα - Δεν θα σερβίρεται φαγητό Facebook Twitter

Η easyJet ανακοίνωσε ότι οι πτήσεις τις οποίες ξεκινά και πάλι θα είναι σε δρομολόγια για τα οποία θεωρεί ότι θα υπάρξει αρκετή ζήτηση.

«Όταν αρθούν περισσότεροι περιορισμοί, τα δρομολόγια θα συνεχίσουν να αυξάνονται με την πάροδο του χρόνου για να καλύψουν τη ζήτηση», ανέφερε σε ανακοίνωση ο διευθύνων σύμβουλος της easyJet Γιόχαν Λούντγκρεν.

Η easyJet ανακοίνωσε επίσης ότι αρχικά δεν θα σερβίρεται φαγητό κατά τη διάρκεια των πτήσεων.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ, Reuters, AFP

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΙΑΝ ΜΑΚΚΕΛΕΝ ΛΟΑΤΚΙ ΚΟΙΝΟΠΟΛΙΤΕΙΑ

Διεθνή / Ο Ίαν ΜακΚέλεν σε πορεία διαμαρτυρίας κατά της ποινικοποίησης των ΛΟΑΤΚΙ+ ατόμων

Ο ηθοποιός ένωσε τις δυνάμεις του με τους διαδηλωτές στο κέντρο του Λονδίνου, ενάντια στους νόμους που ισχύουν σε 29 χώρες της Κοινοπολιτείας, όπου οι ομοφυλοφιλικές σχέσεις παραμένουν παράνομες
THE LIFO TEAM
ΠΥΡΓΟΣ ΤΡΑΜΠ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΤΙΦΛΙΔΑ ΓΕΩΡΓΙΑ

Διεθνή / Γιατί η κατασκευή ενός Πύργου Τραμπ στην Τιφλίδα εγείρει ανησυχίες;

Το project φέρνει στο προσκήνιο νέα ερωτήματα για πιθανή σύγκρουση συμφερόντων, καθώς συνδέεται με γη που ανήκει εν μέρει στην οικογένεια του φιλορώσου δισεκατομμυριούχου και de facto ηγέτη της Γεωργίας, Bidzina Ivanishvili, ο οποίος βρίσκεται υπό αμερικανικές κυρώσεις από το 2024
THE LIFO TEAM
ΒΡΕΤΑΝΟΙ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ ΕΥΡΩΠΗ ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ

Διεθνή / Η άφιξη των Βρετανών ταξιδιωτών στα ευρωπαϊκά αεροδρόμια πρέπει να είναι τρεις ώρες πριν την αναχώρησή τους

Το νέο σύστημα εισόδου-εξόδου που αντικαθιστά τις σφραγίδες στα διαβατήρια με ψηφιακή καταγραφή προκαλεί μεγάλες καθυστερήσεις στους συνοριακούς ελέγχους
THE LIFO TEAM
Ο Αμερικανός υπουργός Άμυνας δηλώνει πως οι ΗΠΑ είναι «απολύτως ικανές να ξαναρχίσουν τις επιθέσεις στο Ιράν»

Διεθνή / ΗΠΑ: Ο υπουργός Άμυνας δηλώνει πως είμαστε «απολύτως ικανοί να ξαναρχίσουμε τις επιθέσεις στο Ιράν»

Ο Πιτ Χέγκσεθ τόνισε ακόμη ότι ο Ντόναλντ Τραμπ παραμένει «υπομονετικός» και επιδιώκει μια «μεγάλη συμφωνία» που θα εγγυάται ότι το Ιράν δεν θα αποκτήσει πυρηνικό όπλο
THE LIFO TEAM