Τζόνι Ντεπ: Τα αιχμηρά σχόλια για την κατάσταση των δοντιών του

Τζόνι Ντεπ Facebook Twitter
Φωτ.: Twitter
0

H εμφάνιση του Τζόνι Ντεπ στο φεστιβάλ κινηματογράφου των Καννών, όπου έκανε πρεμιέρα η ταινία «Jeanne du Barry» με τον ίδιο στον ρόλο του βασιλιά Λουδοβίκου IE της Γαλλίας, έκανε ορισμένους να εστιάσουν στην οδοντοστοιχία του. 

Οι φωτογραφίες του 59χρονου, Τζόνι Ντεπ, από το κόκκινο χαλί την Τρίτη έκαναν τον γύρο του διαδικτύου, με πολλούς χρήστες στα social media να εστιάζουν στην οδοντοστοιχία του. 

«Τα δόντια του Τζόνι Ντεπ κυριολεκτικά ΣΑΠΙΖΟΥΝ» είναι ένα από τα επικριτικά σχόλια στο Twitter. 

Τζόνι Ντεπ Facebook Twitter

Πολλοί φαν του ηθοποιού έσπευσαν να τον υπερασπιστούν, λέγοντας ότι τον αγαπούν με όλες τις ατέλειές του και ότι τον προτιμούν πιο φυσικό και αυθεντικό. 

Τζόνι Ντεπ Facebook Twitter

Τζόνι Ντεπ: Γιατί χάλασαν τα δόντια του; 

Σύμφωνα με το «We got this covered» η φθορά στα δόντια του Τζόνι Ντεπ μπορεί να οφείλεται στην κακοποίηση που υπέστη όταν ήταν παιδί, μια κατάσταση που τον οδήγησε σε αλόγιστη χρήση αλκοόλ και ναρκωτικών. 

Με τα χρόνια, η χρήση ναρκωτικών γινόταν ολοένα και πιο συχνή, ολοένα και πιο εθιστική, σε σημείο που ο ηθοποιός έπαιρνε ρόλους όπου υποδυόταν απλά τον εαυτό του. Η λογική λέει, ότι η υπερβολική χρήση ναρκωτικών ουσιών επηρέασε την υγεία των δοντιών του. 

Ακόμη, πρόσφατα παραδέχτηκε ότι ξόδευε περίπου 30.000 δολάρια το μήνα για κρασί. Πολυάριθμες μελέτες έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι η υπερβολική κατανάλωση κρασιού μπορεί επίσης να προκαλέσει κιτρίνισμα των δοντιών λόγω της φθοράς του σμάλτου. 

Όσον αφορά το κάπνισμα - που ο ίδιος είναι φανατικός καπνιστής - είναι γνωστό ότι το κάπνισμα μπορεί να βλάψει τα δόντια.

Να σημειωθεί ότι και η χρήση κοκαΐνης προκαλεί «διάβρωση σμάλτου, διάτρηση της υπερώας, περιοδοντίτιδα ή συστολή των ούλων, ξηροστομία, και πολλά άλλα.

Η παιδική κακοποίηση από τη μητέρα του 

Το 1978, όταν ο Ντεπ ήταν 15 ετών, ο πατέρας του λύγισε και συνειδητοποίησε ότι δεν μπορούσε να αντέξει άλλο την κακοποίηση, μάζεψε τις βαλίτσες του και εγκατέλειψε την οικογένεια ξεκινώντας ένα πρωί για τη δουλειά του, από την οποία δεν επέστρεψε ποτέ.

Στη δίκη για την υπόθεση με την πρώην σύζυγό του Άμπερ Χερντ δήλωσε ότι «η κακοποίηση από τη μητέρα του ήταν συνεχής, απρόβλεπτη και κανείς στο σπίτι – ούτε ο πατέρας του - δεν γλίτωνε». 

«Σωματική βία, σωματική κακοποίηση. Αυτή ήταν διαρκώς η κατάσταση. Περνούσε από μπροστά μας και θωρακιζόμασταν γιατί δεν ξέραμε τι θα συνέβαινε» είπε.

«Μπορούσε να γίνει αρκετά βίαιη και ήταν πολύ σκληρή. Υπήρχε σωματική κακοποίηση, σίγουρα, η οποία θα μπορούσε να έχει τη μορφή ενός σταχτοδοχείου που σου πετούσε ή όταν σε χτυπούσε με ένα ψηλοτάκουνο, ένα τηλέφωνο, ό,τι ήταν εύκαιρο».

Αλλά ο Τζόνι Ντεπ είπε πως οι σωματικές επιθέσεις της μητέρας του ήταν εύκολο να αντιμετωπιστούν σε σύγκριση με την ψυχολογική κακοποίηση που βίωναν όλοι τους.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Τσιπάκια» στο δέρμα και ρομπότ στις φυλακές, προτείνουν τεχνολογικές εταιρείες στο Ηνωμένο Βασίλειο

Διεθνή / «Τσιπάκια» στο δέρμα και ρομπότ στις φυλακές, προτείνουν τεχνολογικές εταιρείες στο Ηνωμένο Βασίλειο

Η υπουργός Δικαιοσύνης στη Βρετανία ζήτησε «βαθιά συνεργασία» με τον τεχνολογικό τομέα για την επίλυση της κρίσης στο σωφρονιστικό σύστημα και έλαβε διάφορες προτάσεις
LIFO NEWSROOM
Ζόχραν Μαμντάνι: Ο σοσιαλισμός με τις λεπτές γραβάτες

Διεθνή / Ζόχραν Μαμντάνι: Ο σοσιαλισμός με τις λεπτές γραβάτες

Ο υποψήφιος των Δημοκρατικών για τη δημαρχία της Νέας Υόρκης έχει ριζοσπαστικές ιδέες, αλλά μια γκαρνταρόμπα προσεκτικά συμβατική, παρατηρεί ο αμερικανικός Τύπος, που βάζει στο επίκεντρο και τις στιλιστικές επιλογές του 33χρονου πολιτικού
LIFO NEWSROOM
Ταϊλάνδη: Σε διαθεσιμότητα η πρωθυπουργός μετά τη διαρροή τηλεφωνικής συνομιλίας 

Διεθνή / Ταϊλάνδη: Σε διαθεσιμότητα η πρωθυπουργός μετά τη διαρροή τηλεφωνικής συνομιλίας 

Το Συνταγματικό Δικαστήριο της Ταϊλάνδης απομάκρυνε προσωρινά από τα καθήκοντά της την Παετονγκτάρν Σιναβάτρα - Πιέσεις για παραίτηση μετά τον σάλο από βίντεο στο οποίο αποκαλεί τον πρώην Καμποτζιανό ηγέτη «θείο» και επικρίνει Ταϊλανδό στρατιωτικό διοικητή
LIFO NEWSROOM
Αυστραλία: 1.200 παιδιά θα εξεταστούν για μολυσματικές ασθένειες μετά τη σύλληψη εργαζόμενου σε βρεφονηπιακούς για σεξουαλική κακοποίηση

Διεθνή / Αυστραλία: 1.200 παιδιά θα εξεταστούν για μολυσματικές ασθένειες μετά τη σύλληψη εργαζόμενου σε βρεφονηπιακούς για σεξουαλική κακοποίηση

Σύμφωνα με την αστυνομία της Βικτώριας ο 26χρονος Τζόσουα Μπράουν επιτέθηκε σεξουαλικά σε βρέφη και παιδιά που φρόντιζε σε κέντρο παιδικής μέριμνας στα δυτικά προάστια
LIFO NEWSROOM
 Κίνδυνος για 14 εκατ. θανάτους τα επόμενα 5 χρόνια λόγω των περικοπών του Τραμπ στη διεθνή βοήθεια

Διεθνή / Κίνδυνος για 14 εκατ. θανάτους τα επόμενα 5 χρόνια λόγω των περικοπών του Τραμπ στη διεθνή βοήθεια

Οι περικοπές στη χρηματοδότηση «διακινδυνεύουν να σταματήσουν απότομα – και ακόμη και να αναστρέψουν – δύο δεκαετίες προόδου στην υγεία των ευάλωτων πληθυσμών»
LIFO NEWSROOM
Ο Μασκ απειλεί με «εκδίωξη» όσους ψηφίσουν το «μεγάλο, όμορφο νομοσχεδίο» του Τραμπ

Διεθνή / Ο Μασκ απειλεί με ίδρυση κόμματος και «εκδίωξη» όσων ψηφίσουν το «μεγάλο, όμορφο νομοσχεδίο» του Τραμπ

Ο CEO της Tesla δηλώνει πως θα «ρίξει» όσους στηρίξουν το νομοσχέδιο που, σύμφωνα με εκτιμήσεις, αυξάνει το δημόσιο έλλειμμα κατά 3,3 τρισ. δολάρια - Επικαλείται προδοσία και απειλεί με ίδρυση «Κόμματος Αμερικής»
LIFO NEWSROOM
Τουρκία: Μετά τον Ιμάμογλου συνελήφθη με την κατηγορία της διαφθοράς και ο τέως δήμαρχος Σμύρνης

Διεθνή / Τουρκία: Μετά τον Ιμάμογλου συνελήφθη με την κατηγορία της διαφθοράς και ο τέως δήμαρχος Σμύρνης

Ο Τούντς Σογέρ, που διατέλεσε δήμαρχος της Σμύρνης επί πέντε χρόνια μέχρι τις δημοτικές εκλογές του 2024, ανήκει στο Ρεπουμπλικανικό Λαϊκό Κόμμα (CHP) της αξιωματικής αντιπολίτευσης, όπως και ο Εκρέμ Ιμάμογλου
LIFO NEWSROOM
Ο Τραμπ θα εγκαινιάσει το «Αλκατράζ με αλιγάτορες» - Νέο κέντρο κράτησης μεταναστών στη Φλόριντα

Διεθνή / Ο Τραμπ θα εγκαινιάσει το «Αλκατράζ με αλιγάτορες» - Νέο κέντρο κράτησης μεταναστών στη Φλόριντα

Αν κανείς αποπειραθεί να αποδράσει «δεν θα τον περιμένουν και πολλά», μόνο «αλιγάτορες και πύθωνες», δήλωσε ο πολιτειακός γενικός εισαγγελέας - Η λειτουργία του αναμένεται να κοστίζει γύρω στα 450 εκατομμύρια δολάρια τον χρόνο
LIFO NEWSROOM