Τζόνι Ντεπ: Δεν αισθάνομαι ότι με μποϊκοτάρισε το Χόλιγουντ, γιατί δεν σκέφτομαι το Χόλιγουντ

Τζόνι Ντεπ: Δεν αισθάνομαι ότι με μποϊκόταρε το Χόλιγουντ, γιατί δεν σκέφτομαι το Χόλιγουντ Facebook Twitter
Φωτ.: EPA
0

Σε μία σπάνια δημόσια εμφάνισή του ο Τζόνι Ντεπ, μίλησε στην πρεμιέρα του 76ου φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών για την πρώτη ταινία του τα τελευταία τρία χρόνια «Jeanne du Barry».

Είναι ο πρώτος ρόλος του Τζόνι Ντεπ μετά την δικαστική διαμάχη με την πρώην σύζυγό του Άμπερ Χερντ που οδήγησε σε μία τριετή αποχή του από το Χόλιγουντ. Αλλά αυτό δεν τον ενδιαφέρει.

«Αν αισθάνθηκα ότι με μποϊκοτάρισε το Χόλιγουντ; Θα πρέπει κάποιος να μην έχει σφυγμό για να αισθάνεται έτσι. Όχι. Τίποτα από αυτά δεν συμβαίνει. Είναι ένα περίεργο αστείο», είπε ο Τζόνι Ντεπ την Τετάρτη κατά τη συνέντευξη τύπου για την ταινία, που άνοιξε το Φεστιβάλ των Καννών.

«Όταν σου ζητούν να παραιτηθείς από μια ταινία που κάνεις, για κάτι που είναι απλώς μια συνάρτηση φωνηέντων και συμφώνων που αιωρούνται στον αέρα, ναι, νιώθεις ότι σε μποϊκοτάρουν» σημείωσε ο Τζόνι Ντεπ.

Ο Τζόνι Ντεπ αναφερόταν στην ταινία «Fantastic Beasts» από την οποία αναγκάστηκε να αποχωρήσει το 2020 μετά τους ισχυρισμούς της Άμπερ Χερντ για ενδοοικογενειακή βία.

Ο Τζόνι Ντεπ συνέχισε από τις Κάννες λέγοντας πως «Δεν αισθάνομαι ότι με μποϊκοτάρισε το Χόλιγουντ, γιατί δεν σκέφτομαι το Χόλιγουντ. Είναι μία περίεργη, αστεία εποχή, όπου όλοι θα ήθελαν να είναι σε θέση να μπορούν να είναι ο εαυτός τους. Αλλά δεν μπορούν».

Νωρίτερα στη συνέντευξη Τύπου, ο Τζόνι Ντεπ είχε μιλήσει και για την περιφρόνηση του για τα μέσα ενημέρωσης, τα οποία κάλυψαν τις δίκες του με τον Χερντ και τις συνέπειες από το Χόλιγουντ. 

«Η πλειονότητα αυτών που διαβάζετε είναι φανταστικά, φρικιαστικά γραμμένα μυθιστορήματα. Είναι σαν να κάνεις την ερώτηση: «Πώς είσαι;» Αλλά το αυτό που πραγματικά υπάρχει στο υπόβαθρο είναι, «Θεέ μου, σε μισώ».

Απέρριψε επίσης την άποψη ότι το Φεστιβάλ των Καννών σηματοδοτεί την «επιστροφή» του στον κινηματογράφο. 

«Είχα την 17η επιστροφή μου, προφανώς», είπε. «Συνεχίζω να αναρωτιέμαι για τη λέξη «επιστροφή». Δεν πήγα πουθενά. Ίσως οι άνθρωποι σταμάτησαν να φωνάζουν από κάποιον φόβο, που ίσως να είχαν εκείνη τη στιγμή. Αλλά εγώ δεν πήγα πουθενά».

Σημειώνεται δε, ότι ο Τζόνι Ντεπ καθυστέρησε περισσότερο από 40 λεπτά στη συνέντευξη Τύπου για το «Jeanne du Barry» επειδή είχε κολλήσει στην κίνηση, αναγκάζοντας την εκδήλωση να ξεκινήσει 27 λεπτά εκτός προγράμματος και χωρίς αυτόν.

Με πληροφορίες του Variety

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Rob και Michele Reiner: Ποιος είναι ο γιος τους Nick, που συνελήφθη για τη δολοφονία τους

Διεθνή / Rob και Michele Reiner: Ποιος είναι ο γιος τους Nick, που συνελήφθη για τη δολοφονία τους

Η οικογένεια Reiner είχε μιλήσει ανοιχτά για τους μακροχρόνιους αγώνες του Nick με την κατάχρηση ουσιών και τον εθισμό σε σκληρά ναρκωτικά -  μπαινόβγαινε σε κέντρα αποκατάστασης επί χρόνια
THE LIFO TEAM
Τρομοκρατική επίθεση στο Σίδνεϊ: Xιλιάδες πολίτες θρηνούν σε αγρυπνίες σε όλη την Αυστραλία

Διεθνή / Τρομοκρατική επίθεση στο Σίδνεϊ: Xιλιάδες πολίτες θρηνούν σε αγρυπνίες σε όλη την Αυστραλία

Πολίτες σε όλη την Αυστραλία πενθούν για τους 16 νεκρούς που έχασαν τη ζωή τους την Κυριακή - 25 άτομα εξακολουθούν να νοσηλεύονται σε νοσοκομεία της χώρας, ανάμεσά τους και ο δράστης
THE LIFO TEAM
Η Ευρώπη έτοιμη να ηγηθεί «πολυεθνικής δύναμης» στην Ουκρανία

Διεθνή / Η Ευρώπη έτοιμη να ηγηθεί «πολυεθνικής δύναμης» στην Ουκρανία

Ηνωμένο Βασίλειο, Γαλλία, της Γερμανία και άλλα ευρωπαϊκά κράτη αναφέρουν, ότι στρατεύματα από τη «συμμαχία των προθύμων», με τη στήριξη των ΗΠΑ, θα μπορούσαν να συνδράμουν στην ενίσχυση της ασφάλειας των ουκρανικών δυνάμεων
THE LIFO TEAM
IRC: Το Σουδάν για τρίτη χρονιά πρώτο στη λίστα της με τις σοβαρότερες ανθρωπιστικές κρίσεις του κόσμου

Διεθνή / IRC: Το Σουδάν για τρίτη χρονιά πρώτο στη λίστα της με τις σοβαρότερες ανθρωπιστικές κρίσεις του κόσμου

Την ώρα που συνεχίζονται οι συγκρούσεις μεταξύ των αντιμαχόμενων πλευρών σε έναν εμφύλιο πόλεμο που έχει ήδη προκαλέσει τον θάνατο δεκάδων χιλιάδων ανθρώπων, η «κραυγή» φορέων και οργανώσεων για βοήθεια στο Σουδάν ενισχύεται
THE LIFO TEAM