Συμφωνία του Τζόνι Ντεπ με τον Dior- Η «μεγαλύτερη» που έχει γίνει για ανδρικό άρωμα

Συμφωνία του Τζόνι Ντεπ με τον Dior- Η «μεγαλύτερη» που έχει γίνει για ανδρικό άρωμα Facebook Twitter
Φωτ.: EPA
0

Ο Τζόνι Ντεπ υπέγραψε συμφωνία με τον οίκο Dior, που αποτελεί τη μεγαλύτερη η οποία έχει συναφθεί για ανδρικό άρωμα, σύμφωνα με το Variety. 

Ο οίκος μόδας, που ήταν στο πλευρό του Τζόνι Ντεπ κατά τη διάρκεια της νομικής διαμάχης του με την πρώην σύζυγό του, Άμπερ Χερντ, ενισχύει τους δεσμούς με τον ηθοποιό. 

Η τριετής συμφωνία που υπέγραψαν οι δύο πλευρές ξεπερνά τα 20 εκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με πηγές που επικαλείται το Variety. Κάτι που σημαίνει πως το deal του Τζόνι Ντεπ ξεπερνά εκείνο που είχε υπογράψει ο Ρόμπερτ Πάτινσον για να είναι το πρόσωπο του Dior Homme, έναντι 12 εκατομμυρίων δολαρίων, αλλά και τη συμφωνία του Μπραντ Πιτ για να προωθήσει το Chanel No. 5, που του απέφερε 7 εκατομμύρια δολάρια. 

Οι περισσότερες συμφωνίες διάσημων για αρώματα ανέρχονται σε 2-4 εκατομμύρια δολάρια τον χρόνο, αναφέρει πηγή του Variety από τη συγκεκριμένη βιομηχανία. Όπως εκείνη που έκανε ο Κρις Πάιν με τον Armani, πριν από τρία χρόνια, έναντι 4 εκατομμυρίων δολαρίων ετησίως. 

Ο Τζόνι Ντεπ είναι από το 2015 το πρόσωπο του Dior Sauvage και έχει πρωταγωνιστήσει στη διαφήμιση για το άρωμα. Ο οίκος μόδας βρέθηκε αντιμέτωπος με πιέσεις για να διακόψει τη συνεργασία του με τον ηθοποιό το 2020, μετά την ήττα του σε βρετανικό δικαστήριο, στην αγωγή εναντίον της Sun που τον παρουσίαζε ως άνδρα που χτυπούσε την σύζυγό του, Άμπερ Χερντ. Όμως, σημειώνει το Variety, η εικόνα του ηθοποιού- και κατά συνέπεια η εμπορική αξία του- βελτιώθηκε δραματικά, μετά τη νίκη του στην περσινή δίκη που έγινε στη Βιρτζίνια. 

Η τεράστια συμφωνία του με τον Dior θα μπορούσε να ανοίξει τον δρόμο για την επιστροφή του Τζόνι Ντεπ στις ταινίες μεγάλων στούντιο, που ήταν διστακτικά να συνεργαστούν μαζί του πριν από την απόφαση του δικαστηρίου της Βιρτζίνια, σημειώνει το Variety. 

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νότια Αφρική: Συνελήφθη ο «βαρόνος των ρινόκερων» για λαθρεμπόριο 964 κεράτων αξίας 14 εκατ. δολαρίων

Διεθνή / Νότια Αφρική: Συνελήφθη ο «βαρόνος των ρινόκερων» για λαθρεμπόριο 964 κεράτων αξίας 14 εκατ. δολαρίων

Ο 83χρονος Τζον Χιουμ, πρώην κτηματομεσίτης και ιδιοκτήτης του μεγαλύτερου ιδιωτικού κοπαδιού ρινόκερων, συνελήφθη στη Νότια Αφρική κατηγορούμενος για λαθρεμπόριο κεράτων
LIFO NEWSROOM
Προειδοποιητικά πυρά στα σύνορα Βόρειας και Νότιας Κορέας: Απειλείται «ανεξέλεγκτη» σύγκρουση, λέει η Πιονγκγιάνγκ

Διεθνή / Προειδοποιητικά πυρά στα σύνορα Βόρειας και Νότιας Κορέας: Απειλείται «ανεξέλεγκτη» σύγκρουση, λέει η Πιονγκγιάνγκ

Οι νοτιοκορεάτικες ένοπλες δυνάμεις επιβεβαίωσαν πως υπήρξαν προειδοποιητικά πυρά - Είπαν ότι στρατιώτες της Βόρειας Κορέας πέρασαν τα σύνορα κατά τη διάρκεια των επιχειρήσεών τους στην αποστρατιωτικοποιημένη ζώνη
LIFO NEWSROOM
«Πολύ άρρωστοι και πολύ κουρασμένοι»: Η πραγματικότητα του λιμού στη Γάζα που το Ισραήλ αρνείται

Διεθνή / «Πολύ άρρωστοι και πολύ κουρασμένοι»: Η πραγματικότητα του λιμού στη Γάζα που το Ισραήλ αρνείται

Ο ΟΗΕ χαρακτηρίζει επισήμως τη Γάζα ως περιοχή λιμού, με χιλιάδες κατοίκους να υποφέρουν από έλλειψη τροφίμων, αυξημένη φτώχεια και επικίνδυνες συνθήκες διαβίωσης μετά από 22 μήνες πολέμου
THE LIFO TEAM
Κονγκό: Εκρηκτικά ποσοστά σεξουαλικής βίας – Χιλιάδες θύματα χωρίς καμία πρόσβαση σε φροντίδα

Διεθνή / Κονγκό: Εκρηκτικά ποσοστά σεξουαλικής βίας – Χιλιάδες θύματα χωρίς καμία πρόσβαση σε φροντίδα

Η σύγκρουση στο Κονγκό αφήνει τα θύματα σεξουαλικής βίας χωρίς ιατρική και νομική στήριξη. Οι κλινικές έχουν κλείσει, η βοήθεια έχει κοπεί και η ατιμωρησία διαιωνίζει την τραγωδία.
LIFO NEWSROOM
ΗΠΑ: Ο Τραμπ αγοράζει το 10% της Intel με 8,9 δισ. – Η μεγαλύτερη κρατική παρέμβαση μετά το 2008

Διεθνή / ΗΠΑ: Ο Τραμπ αγοράζει το 10% της Intel με 8,9 δισ. – Η μεγαλύτερη κρατική παρέμβαση μετά το 2008

Η συμφωνία εντάσσεται στη στρατηγική ενίσχυσης της αμερικανικής βιομηχανίας ημιαγωγών και θεωρείται η μεγαλύτερη κρατική παρέμβαση μετά τη διάσωση της αυτοκινητοβιομηχανίας το 2008
ΦΩΤ.: UNSPLASH
Μάικ Πομπέο στους FT: Ο Τραμπ δεν πρέπει να ανταμείψει τον Πούτιν για την επιθετικότητα του στην Ουκρανία

Διεθνή / Μάικ Πομπέο στους FT: Ο Τραμπ δεν πρέπει να ανταμείψει τον Πούτιν για την επιθετικότητα του στην Ουκρανία

Η αποδοχή της παράνομης κατάληψης εδαφών από τη Ρωσία στο Ντόνετσκ και το Λουγκάνσκ θα έστελνε το μήνυμα σε όλους τους δικτάτορες ότι η βία αποδίδει καρπούς.
LIFO NEWSROOM
Γκισλέιν Μάξγουελ: «Ο Τραμπ δεν ήταν ποτέ ανάρμοστος – Δεν υπάρχει μυστική λίστα πελατών του Έπσταϊν»

Διεθνή / Γκισλέιν Μάξγουελ: «Ο Τραμπ δεν ήταν ποτέ ανάρμοστος – Δεν υπάρχει μυστική λίστα πελατών του Έπσταϊν»

Η Γκισλέιν Μάξγουελ, συνεργάτιδα του καταδικασμένου Τζέφρι Έπσταϊν, δηλώνει σε νέα συνέντευξη ότι ο Ντόναλντ Τραμπ δεν είχε ποτέ ανάρμοστη συμπεριφορά και διαψεύδει την ύπαρξη «λίστας πελατών»
LIFO NEWSROOM