Τζέισον Μομόα: Ζήτησε συγγνώμη για φωτογραφίες που τράβηξε μέσα στην Καπέλα Σιξτίνα

Ο Τζέισον Μομόα ζητά συγγνώμη για φωτογραφίες που τράβηξε μέσα στην Καπέλα Σιξτίνα Facebook Twitter
Φωτ.: Instagram.
0

Ο γνωστός ηθοποιός, Τζέισον Μομόα ζήτησε συγγνώμη για τις φωτογραφίες και τα βίντεο που τράβηξε μέσα στην Καπέλα Σιξτίνα κατά τη διάρκεια πρόσφατου ταξιδιού του στην Ιταλία.  

Η συγγνώμη έρχεται μετά από έντονες αντιδράσεις για τις φωτογραφίες καθώς αυτές απαγορεύονται εντός του χώρου επειδή το φλας μπορεί να βλάψει το έργο τέχνης

«Σ'αγαπώ Ιταλία, τι όμορφο ξεκίνημα για τη μέρα μας», είχε γράψει ο Μομόα στη λεζάντα της ανάρτησής του στο Instagram, με τους ακόλουθούς του να κάνουν λόγο για ειδική μεταχείριση. 

«Εμείς, οι κανονικοί άνθρωποι, δεν επιτρέπεται να βγάλουμε βίντεο μέσα στη Σιξτίνα», σχολίασε ένας χρήστης. Ένας άλλος έγραψε: «Δεν μπορούμε να τραβήξουμε φωτογραφίες, αλλά οι διασημότητες φυσικά και μπορούν [...] δεν είναι δίκαιο».

Μετά τις αντιδράσεις ο Μομόα δημοσίευσε ένα απολογητικό βίντεο στο οποίο ανέφερε ότι «αν αισθανθήκατε ότι δε σεβάστηκα τον πολιτισμό σας, δεν ήταν αυτή η πρόθεσή μου».

«Οι άνθρωποι ήθελαν να βγάλουν φωτογραφίες μαζί μου, κάτι που είναι πολύ περίεργο, κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού στο Βατικανό [...] αλλά το έκανα», είπε χαρακτηριστικά.

«Σέβομαι πολύ και ζήτησα άδεια. Νόμιζα ότι θα ήταν εντάξει. Δε θα ήθελα ποτέ να κάνω κάτι ασεβές για την κουλτούρα κάποιου. Αν το έκανα, ζητώ συγγνώμη. Δεν ήταν στις προθέσεις μου [...] Συγγνώμη αν σας προσέβαλα», κατέληξε.

Με πληροφορίες από New York Post

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ