Ολυμπιακός - Φιορεντίνα

Συγγνώμη, λάθος: Το Twitter ζητά από εργαζόμενους που απέλυσε να επιστρέψουν

Συγγνώμη, λάθος: Το Twitter ζητά από εργαζόμενους που απέλυσε να επιστρέψουν Facebook Twitter
0

Αφού το Twitter απέλυσε πριν μερικές ημέρες περίπου το μισό του προσωπικό μετά την εξαγορά του Έλον Μασκ, τώρα φαίνεται πως ζητά από δεκάδες υπαλλήλους που έχασαν τη δουλειά τους να επιστρέψουν στις θέσεις τους. 

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το Reuters, ορισμένοι από αυτούς στους οποίους ζητείται να επιστρέψουν φέρονται να απολύθηκαν κατά λάθος. Άλλοι πάλι απολύθηκαν προτού η νέα διοίκηση συνειδητοποιήσει τη σημασία της δουλειάς και της εμπειρίας τους, ανέφεραν πηγές σε δημοσίευμα του Bloomberg.

Ο δισεκατομμυριούχος καρατόμησε περίπου το ήμισυ των 7.500 υπαλλήλων του Twitter, διαλύοντας ομάδες, συμπεριλαμβανομένων αυτών που είναι επιφορτισμένες με την προστασία από την παραπληροφόρηση ενόψει των ενδιάμεσων εκλογών στις ΗΠΑ την επόμενη εβδομάδα.

Ορισμένοι υπάλληλοι ξύπνησαν την Παρασκευή και διαπίστωσαν ότι είχαν κλειδωθεί έξω από τους φορητούς υπολογιστές τους και η πρόσβασή τους σε Gmail και Slack είχε ανακληθεί.

«Φαίνεται ότι είμαι άνεργος. Αφαιρέθηκα από το Slack. #OneTeam για πάντα. Σας αγαπούσα όλους τόσο πολύ. Τόσο λυπηρό που έπρεπε να τελειώσει έτσι», έγραψε στο Twitter ένας πρώην υπάλληλος του Twitter.

Ο Μασκ έχει ήδη απολύσει τα κορυφαία στελέχη της εταιρείας, συμπεριλαμβανομένου του πρώην CEO Parag Agrawal. Καρατόμησε, επίσης, το διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας και όρισε εαυτόν ως μοναδικό του μέλος.

Διεθνή
0

Ολυμπιακός - Φιορεντίνα

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γαλλία: Σκάνδαλο με πρωταγωνιστές τον δήμαρχο της πόλης των swingers και εγγαστρίμυθο μέντιουμ

Διεθνή / Γαλλία: Σκάνδαλο με πρωταγωνιστές τον δήμαρχο της πόλης των swingers και εγγαστρίμυθο μέντιουμ

Προφυλακίστηκαν ο 55χρονος δήμαρχος για διαφθορά και η 44χρονη για απάτη - Δημοτική σύμβουλος από το ακροδεξιό κόμμα της Μαρίν Λεπέν καλεί τον κεντροδεξιό δήμαρχο να παραιτηθεί
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Κριστιάν Καρεμπέ: «Δύο μέλη της οικογένειάς μου δολοφονήθηκαν στη Νέα Καληδονία»

Διεθνή / Κριστιάν Καρεμπέ: «Δύο μέλη της οικογένειάς μου δολοφονήθηκαν στη Νέα Καληδονία»

«Έχασα μέλη της οικογένειάς μου, γι' αυτό και παρέμεινα σιωπηλός, επειδή βρίσκομαι σε πένθος μιας και δύο άνθρωποι της οικογένειάς μου σκοτώθηκαν από πυροβολισμούς στο κεφάλι»
NEWSROOM
Ερντογάν κατά Νετανιάχου: Θα τον θυμούνται ως καταραμένο όπως τον Χίτλερ

Διεθνή / Ερντογάν κατά Νετανιάχου: Θα τον θυμούνται ως καταραμένο όπως τον Χίτλερ

Ο Ερντογάν έπλεξε το εγκώμιο του Μεντερές ανθρώπου που άνοιξε την πόρτα για την επαναφορά του ισλαμισμού στην Τουρκία και επιτέθηκε εναντίον του κοσμικού Γκιουρσέλ που τον ανέτρεψε
ΠΕΤΡΟΣ ΚΡΑΝΙΑΣ