Τσάντες αξίας 140.000 ευρώ εκλεψαν άγνωστοι από τον οίκο μόδας Valentino

Τσάντες αξίας 140.000 ευρώ εκλεψαν άγνωστοι από τον οίκο μόδας Valentino Facebook Twitter
φωτ.: Valentino
0

Άγνωστοι έκλεψαν την περασμένη νύχτα τσάντες αξίας 140.000 ευρω από τον οίκο μόδας Valentino, στην κεντρική πλατεία Μινιανέλι της Ρώμης.

Την υπόθεση ερευνούν αστυνομικοί της περιοχής Τρέβι. Ιδιωτικοί αστυνομικοί αντιλήφθηκαν ότι έλειπε μεγάλο μέρος του εμπορεύματος, κατά τον έλεγχο που πραγματοποίησαν σήμερα το πρωί.

Τον περασμένο Ιανουάριο, στην διπλανή βία Κοντόττι, σπείρα είχε "εξαφανίσει" τιμαλφή αξίας 500.000 ευρώ.Οι δράστες είχαν εισέλθει στο κατάστημα από το υπόγειο της πολυκατοικίας, ανοίγοντας τρύπα στο πάτωμα.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΗΠΑ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ

Διεθνή / 250 χρόνια ΗΠΑ: Ο Τραμπ το κεντρικό πρόσωπο των εορτασμών της επετείου, μετά την αποχώρηση καλλιτεχνών

Ο Αμερικανός πρόεδρος σχολίασε τις αποχωρήσεις λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «προσελκύει περισσότερο κόσμο από τον Έλβις Πρίσλεϊ» και μάλιστα «χωρίς κιθάρα»
THE LIFO TEAM
ΙΣΡΑΗΛ ΛΙΒΑΝΟΣ ΚΑΣΤΡΟ BEAUFORT

Διεθνή / Λίβανος: Ο ισραηλινός στρατός κατέλαβε το στρατηγικής σημασίας Κάστρο Beaufort

Λόγω της δεσπόζουσας θέσης του, το μεσαιωνικό φρούριο χρησιμοποιήθηκε ως στρατιωτικό οχυρό και υπήρξε στόχος πολλών μαχών και βομβαρδισμών, ιδιαίτερα κατά τον πόλεμο του Λιβάνου με το Ισραήλ το 1982
THE LIFO TEAM