Tσαβούσογλου: Θα δώσουμε το όνομα του Ρώσου πρεσβευτή στο δρόμο όπου βρίσκεται η πρεσβεία

Tσαβούσογλου: Θα δώσουμε το όνομα του Ρώσου πρεσβευτή στο δρόμο όπου βρίσκεται η πρεσβεία Facebook Twitter
0

Σε οδό Αντρέι Καρλόφ θα μετονομαστεί ο δρόμος στον οποίο βρίσκεται η ρωσική Πρεσβεία στην Άγκυρα, όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας κ. Τσαβούσογλου, από τη Μόσχα, κατά τη συνάντησή του με τον Ρώσο ομόλογό του Σ. Λαβρόφ, λίγο πριν την τριμερή συνάντηση των υπουργών Εξωτερικών Ρωσίας-Ιράν-Τουρκίας με αντικείμενο τις εξελίξεις στη Συρία.

Στις δηλώσεις τους οι κκ Τσαβούσογλου και Λαβρόφ δήλωσαν ότι η συνεργασία για την τρομοκρατία θα ενταθεί και πως η δολοφονία είχε στόχο τις ρωσοτουρκικές σχέσεις.

«Η ρωσική αντιπροσωπεία που θα μετέχει στις έρευνες για τη διαλεύκανση της υπόθεσης, έφτασε ήδη στην Άγκυρα και με το αεροσκάφος που την πήγε εκεί θα μεταφερθεί στη Μόσχα η σορός του Αντρέι Καρλόφ που θα τύχει της δέουσας υποδοχής» πρόσθεσε ο κ. Λαβρόφ.

 Το πρώτο πόρισμα του ιατροδικαστή στην Άγκυρα, αναφέρει 11 σφαίρες από τις οποίες οι 9 πέτυχαν τον πρέσβη Καρλόφ.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Eγκληματίας»: Ο Χαμενεΐ κατηγορεί τον Ντόναλντ Τραμπ για τα θύματα και τις ζημιές στο Ιράν

Διεθνή / «Eγκληματίας»: Ο Χαμενεΐ κατηγορεί τον Ντόναλντ Τραμπ για τα θύματα και τις ζημιές στο Ιράν

Οι νέες δηλώσεις του Χαμενεΐ έρχονται εν μέσω της βαθιάς εσωτερικής κρίσης που ταλανίζει το Ιράν εδώ και εβδομάδες, με χιλιάδες πολίτες στους δρόμους, σε μια από τις μεγαλύτερες κοινωνικές αναταραχές από την επανάσταση του 1979
THE LIFO TEAM
Οι ηγέτες της Μινεσότα καταγγέλλουν στοχοποίηση από το αμερικανικό Υπουργείο Δικαιοσύνης εξαιτίας της ICE

Διεθνή / Οι ηγέτες της Μινεσότα καταγγέλλουν στοχοποίηση από το αμερικανικό Υπουργείο Δικαιοσύνης εξαιτίας της ICE

Σύμφωνα με πληροφορίες, τόσο ο κυβερνήτης της Μινεσότα, όσο και ο δήμαρχος της Μινεάπολης αναμένεται να κληθούν επισήμως για κατάθεση σχετικά με τις διαδηλώσεις κατά της ICE
THE LIFO TEAM