Τραμπ: Ο Ζούκερμπεργκ μου είπε πως είμαι «Νο.1» στο Facebook

Τραμπ: Ο Ζούκερμπεργκ μου είπε πως είμαι «Νο.1» στο Facebook Facebook Twitter
1

Ο Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε τη Δευτέρα ότι ο ιδρυτής και επικεφαλής του Facebook Μαρκ Ζούκερμπεργκ του αποκάλυψε ότι είναι «Νο. 1» στον δημοφιλή ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης.

«Δείπνησα με τον Μαρκ Ζούκερμπεργκ πριν από μερικές ημέρες και μου είπε ότι "θέλω να σας συγχαρώ (...) είστε νούμερο 1 στο Facebook"», είπε ο Τραμπ μιλώντας στη ραδιοφωνική εκπομπή του συντηρητικού Ρας Λίμπο. Εκπρόσωπος του Facebook διευκρίνισε ότι το τελευταίο δείπνο που είχε ο Τραμπ με τον Ζούκερμπεργκ ήταν τον Οκτώβριο. Εξάλλου ο Αμερικανός πρόεδρος επεσήμανε πόσο σημαντικοί είναι οι ιστότοποι κοινωνικής δικτύωσης για να περνά το μήνυμά του, επαναλαμβάνοντας τις επιθέσεις του εναντίον των «διεφθαρμένων» μέσων ενημέρωσης, τα οποία κατηγορεί ότι είναι προκατειλημμένα εναντίον του.

Ο Τραμπ, ο οποίος έχει 70 εκατομμύρια ακόλουθους στο Twitter, δήλωσε στον Λίμπο ότι χωρίς τον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης «πιστεύω ότι θα ήμουν χαμένος». «Δεν θα μπορούσαμε να βγάλουμε την αλήθεια», πρόσθεσε. «Θα προτιμούσα να μην χρειάζεται να περνάω από αυτά, θα προτιμούσα να έχουμε αξιόπιστες εφημερίδες, όμως αυτό δεν συμβαίνει», κατήγγειλε ο Τραμπ.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ/AFP

Διεθνή
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΕΤΕΡ ΜΑΓΙΑΡ ΕΕ ΟΥΓΓΑΡΙΑ

Διεθνή / POLITICO: Ο Πέτερ Μαγιάρ σχεδιάζει «μεγάλη συμφωνία» για επαναφορά των σχέσεων Ουγγαρίας-ΕΕ

Ο νέος ηγέτης της Ουγγαρίας προσπαθεί να κινηθεί γρήγορα ώστε να αποκαταστήσει την πρόσβαση της χώρας σε δισεκατομμύρια ευρώ από ευρωπαϊκά κονδύλια, αλλά ταυτόχρονα πρέπει να ικανοποιήσει μια σειρά από απαιτήσεις που θέτει η ΕΕ
THE LIFO TEAM
ΙΡΑΝ ΛΙΜΑΝΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ

Διεθνή / Το Ιράν καταγγέλλει «σοβαρή παραβίαση της εθνικής κυριαρχίας» του από τις ΗΠΑ

Μπαχρέιν, Σαουδική Αραβία, Κατάρ, ΗΑΕ και Ιορδανία οφείλουν «να αποζημιώσουν πλήρως την Ισλαμική Δημοκρατία του Ιράν και να επανορθώσουν για κάθε υλική και ηθική βλάβη», λέει ο Ιρανός πρέσβης στα Ηνωμένα Έθνη
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια