Τραμπ κατά Μέγκαν Μαρκλ: Είναι ασεβής προς τη βασίλισσα

Τραμπ κατά Μέγκαν Μαρκλ: Είναι ασεβής προς της βασίλισσα Facebook Twitter
AP
0

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ κατηγόρησε τη Μέγκαν Μαρκλ ότι είναι «ασεβής» προς τη βασίλισσα και τη βασιλική οικογένεια.

Σε μια συνέντευξη με τον Νάιτζελ Φάρατζ, ο Τραμπ είπε ότι θεωρεί ότι ο πρίγκιπας Χάρι έχει «χρησιμοποιηθεί φρικτά».

Η συνέντευξη με τον Τραμπ, έλαβε χώρα στη Φλόριντα τη Δευτέρα και θα μεταδοθεί στο GB News.

Μιλώντας για τη Μέγκαν Μαρκλ, ο Τραμπ είπε πως «Δεν είμαι θαυμαστής της. Δεν ήμουν ποτέ, από την πρώτη μέρα. Νομίζω ότι ο Χάρι έχει χρησιμοποιηθεί φρικτά και νομίζω ότι κάποια μέρα θα το μετανιώσει».

Σύμφωνα με το GB News, ο πρώην Αμερικανός Πρόεδρος συμπλήρωσε πως «Νομίζω ότι αυτό έχει καταστρέψει τη σχέση του με την οικογένειά του και βλάπτει τη βασίλισσα».

Απαντώντας στα σχόλια του Φάρατζ ότι η Μέγκαν Μάρκλ χρησιμοποίησε τη θέση της ως Δούκισσα του Σάσεξ για να γράψει σε μέλη του Κογκρέσου, ο Τραμπ είπε πως «Προσπαθεί να κάνει πράγματα που νομίζω ότι είναι πολύ ακατάλληλα».

Σύμφωνα με το GB News είπε στον Φάρατζ ότι «Νομίζω ότι είναι πολύ ασεβής προς τη βασιλική οικογένεια και το πιο σημαντικό προς τη βασίλισσα».

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ο Τραμπ περιέγραψε τη βασίλισσα ως «μια σπουδαία γυναίκα, ένα τόσο σπουδαίο άτομο, ένα ιστορικό πρόσωπο».

Σύμφωνα με το GB News, ο Τραμπ μίλησε για τον Μπόρις Τζόνσον, τις προεδρικές εκλογές, τα γεγονότα στο Καπιτώλιο των ΗΠΑ στις 6 Ιανουαρίου, το Black Lives Matter, τη μεταναστευτική κρίση στις ΗΠΑ και το Ηνωμένο Βασίλειο, την antifa και το ερώτημα εάν θα είναι υποψήφιος ξανά για την προεδρία.

Είπε ότι ο Τζόνσον έκανε ένα «μεγάλο λάθος» υποστηρίζοντας «γελοία» αιολικά πάρκα για να οδηγήσει το Ηνωμένο Βασίλειο σε μια οικονομία καθαρού, μηδενικού άνθρακα. Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ είπε ότι εξακολουθεί να του αρέσει ο Βρετανός πρωθυπουργός, αλλά ισχυρίστηκε ότι έκανε λάθος που υποστήριξε την ανανεώσιμη αιολική ενέργεια.

Το Ηνωμένο Βασίλειο έχει γίνει παγκόσμιος ηγέτης στην αιολική ενέργεια, ιδιαίτερα στην υπεράκτια, και ο Τζόνσον πίεσε η Βρετανία να γίνει αυτό που είναι η Σαουδική Αραβία σε σχέση με το πετρέλαιο στην προσπάθειά του να φτάσει σε απόλυτες τιμές άνθρακα μέχρι το 2050.

Οι επενδύσεις στην τεχνολογία την τελευταία δεκαετία οδήγησαν στο να κατασκευαστεί το μεγαλύτερο αιολικό πάρκο στον κόσμο, το Hornsea One, στη Βόρεια Θάλασσα, στα ανοιχτά της ανατολικής ακτής του Γιορκσάιρ.

Αλλά ο Τραμπ είπε ότι το Ηνωμένο Βασίλειο καταστρέφει το τοπίο του επιτρέποντας την εγκατάσταση των τουρμπίνων. «Κάνει λάθος, ο Μπόρις έχει άδικο. Κάνει μεγάλο λάθος» επέμεινε.

Με πληροφορίες του Guardian

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΙΡΑΝ ΗΠΑ ΣΤΕΝΑ ΤΟΥ ΟΡΜΟΥΖ

Διεθνή / Στενά του Ορμούζ: Το Ιράν δεν μπορεί να εντοπίσει τις νάρκες που τοποθέτησε, λένε οι ΗΠΑ

Η Τεχεράνη έχει αφήσει έναν περιορισμένο διάδρομο διέλευσης για πλοία που καταβάλλουν διόδια, ενώ έχει εκδώσει προειδοποιήσεις για τον κίνδυνο σύγκρουσης με νάρκες
THE LIFO TEAM
CIA ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ 25Η ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ

Διεθνή / Πρώην επικεφαλής της CIA ζητά την απομάκρυνση Τραμπ: «Είναι ξεκάθαρα εκτός ελέγχου»

Ο Τζον Μπρέναν επικαλέστηκε την 25η Τροπολογία του Συντάγματος των ΗΠΑ, η οποία προβλέπει τη δυνατότητα απομάκρυνσης του προέδρου, λέγοντας ότι «γράφτηκε για ανθρώπους σαν τον Τραμπ»
THE LIFO TEAM
ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΗΠΑ ΙΡΑΝ ΣΤΕΝΑ ΤΟΥ ΟΡΜΟΥΖ

Διεθνή / Ο Τραμπ ανακοίνωσε αποκλεισμό στα Στενά του Ορμούζ μετά το ναυάγιο συνομιλιών με το Ιράν

Ο Αμερικανός πρόεδρος ανακοίνωσε ότι το Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ θα ξεκινήσει άμεσα διαδικασία αποκλεισμού κάθε πλοίου που επιχειρεί να εισέλθει ή να εξέλθει από τα Στενά του Ορμούζ
THE LIFO TEAM
ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΗΠΑ ΠΡΟΕΔΡΙΚΗ ΧΑΡΗ

Διεθνή / Τραμπ: «Θα δώσω χάρη σε όλους» – Σενάρια για μαζικές απονομές στο τέλος της θητείας

O Τραμπ έχει ήδη δώσει χάρη ή ελαφρύνσεις ποινών σε περίπου 1.500 συμμετέχοντες στην εισβολή στο Καπιτώλιο στις 6 Ιανουαρίου 2021, ακόμη και σε άτομα που κατηγορήθηκαν για επιθέσεις κατά αστυνομικών
THE LIFO TEAM
ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΚΑΡΟΛΟΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ

Διεθνή / Βασιλιάς Κάρολος: Πώς ζει χωρίς μισθό – Από πού προέρχεται η εκατομμυρίων περιουσία του

Ως επικεφαλής της βρετανικής μοναρχίας συγκαταλέγεται στους πλουσιότερους ανθρώπους της Βρετανίας, με την περιουσία του να εκτιμάται περίπου στα 860 εκατομμύρια δολάρια
THE LIFO TEAM