Τραμπ: Το Ισραήλ είναι «καταδικασμένο» αν η Κάμαλα Χάρις κερδίσει

Τραμπ: Το Ισραήλ είναι «καταδικασμένο» αν η Κάμαλα Χάρις κερδίσει Facebook Twitter
Φωτ. Αρχείου: ΕΡΑ
0

Ο υποψήφιος πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι το Ισραήλ θα είναι καταδικασμένο αν η αντίπαλός του, Κάμαλα Χάρις κερδίσει τις εκλογές. 

«Αν δεν κερδίσω αυτές τις εκλογές, το Ισραήλ, με τη σύντροφο Κάμαλα Χάρις στο πηδάλιο των Ηνωμένων Πολιτειών, είναι καταδικασμένο. Το Ισραήλ είναι καταδικασμένο». 

«Το Ισραήλ θα χαθεί. Σ' ένα χρόνο, δύο χρόνια. Το Ισραήλ δεν θα υπάρχει πια», δήλωσε ο Τραμπ απευθυνόμενος σε υποστηρικτές του στην πολιτεία Ουισκόνσιν. 

Ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών ισχυρίσθηκε ότι είναι «ο μοναδικός» που μπορεί να βάλει τέλος στο χάος στη Μέση Ανατολή και να αποτρέψει τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο. 

«Το καλό που μας θέλω είναι να νικήσω, διότι διαφορετικά θα έχετε προβλήματα τέτοια που δεν είχαμε ποτέ. Μπορεί να είναι οι τελευταίες εκλογές μας», δήλωσε. 

Οι Τραμπ και Χάρις ετοιμάζονται για το πρώτο ντιμπέιτ τους, που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη στη Φιλαδέλφεια και θα το συντονίσουν οι δημοσιογράφοι του ABC News Ντέιβιντ Μιούιρ και Λίνσεϊ Ντέιβις. 

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ-Anadolu 

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΚΑΡΟΛΟΣ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΑΝΤΡΙΟΥ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΕΣ

Διεθνή / Βασιλιάς Κάρολος: Κάλεσε τις κόρες του Άντριου στο Royal Ascot παρά το σκάνδαλο Έπσταϊν

Παρότι οι δύο πριγκίπισσες δεν θα συμμετάσχουν στις πασχαλινές εκδηλώσεις της βασιλικής οικογένειας, ο βασιλιάς Κάρολος φέρεται πως προσπαθεί να κρατήσει τις ισορροπίες
THE LIFO TEAM
ΧΕΛΩΝΑ ΑΠΑΤΗ ΚΡΥΠΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΑ

Διεθνή / Πώς η γηραιότερη χελώνα στον κόσμο εμπλέκεται σε απάτη με κρυπτονομίσματα;

Ένας fake λογαριασμός στην πλατφόρμα Χ, που παρίστανε τον κτηνίατρο του Τζόναθαν, προκάλεσε παγκόσμια σύγχυση διαδίδοντας ψευδώς τον θάνατό του και ζητώντας δωρεές σε κρυπτονομίσματα
THE LIFO TEAM